Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sasha - prvi radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Sasha - prvi radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 15>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 358
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2010 u 11:20
Prekrasna vješalica, kod tebe uvjek zanimljivi radovi i sve s mjerom.
Nikad ničega previše.
Bravo!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mima051 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mima051 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2010 u 07:50
Vješalica nikada dosta,krasna vješalicaSmile
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2010 u 23:58
Prekrasna ti je vješalica - boje su mi sjele samo tako!!!

a i motivi, naravno!
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2010 u 22:26
Super ti je vjesalica, motivi ovih gospodja su stosne smile141
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2010 u 15:42
bas slatke vjesalice,svidja mi se ova nijansa zelene.Thumbs%20Up
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Sasha View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 237
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2010 u 14:22

evo jedne proljetne vesele vješalice, nježnih boja, loše uslikane na iznimno ružnoj podlozi koja je gotovo skroz ubila njene boje! smile42Ali šta je tu je! Nastala je još po zimi kad me usred snijega i leda ulovilo proljetno raspoloženje, pa je čekala pravi čas da je izbacim na svijetlo dana, a i proljeća!
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2010 u 07:17
prekrasan uzorak na sotiličici... jako lijepo....
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
Sasha View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2010 u 20:51
Hvala Šabice!

Kami: salvetu mi je ljubazno ponudila i poslala Sarita, jer mi se jako svidjela kad sam je vidjela na njenoj vazi, a boja je akrilni sprej bakrene boje, tako da uživo zapravo izgleda baš kao da je od bakra jer ima i lijepi sjaj a i nekako se kao prelijevaju nijanse ovisno o kutu gledanja baš kao pravi bakar.
Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 358
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2010 u 18:58
Odlična smeđa stolica kao čipka,
a zeko je priča za sebe.
Uživa u vrtu, baš je krasan.

Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2010 u 14:56
Zato sam mu i zatepala Mrvica, na slici je sigurno još beba, a sad već sjedi s Alisom iz zemlje čudesa za stolom LOL
Inače, otkud ti ona salvetica sa stolca u slučaju da nije print? Embarrassed I kakva je to bakreno-smeđa boja?
Baš je zanimljiva nijansa na fotkama...
Na vrh
Sasha View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2010 u 14:52
Hvala cure još jednom na komentarima, srećom pa sam ih bila sve pročitala prije nego li su se izgubili u nepovrat!

Zeko Mimi već 2 godine uvesaljava Uskrs, a i sve ostale dane i nema tog zeca ni kunića na svijetu koji bi mi poslužio kao prehrambeni.

Joj Kami da vidiš u kakav komad zeke se on pretvorio, ne bi ti više palo na pamet da ga nazoveš Mrvica! smile197
Na vrh
mima051 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mima051 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2010 u 09:41
Pozdrav zecu,nadam se da je preživio blagdane ,i da nije bio prehrambeni zec.Wink
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2010 u 20:56
Stolicu sam vec pohvalila a zeko je ko med,divna slika zeke u cvijecu.Cmokni zeku za mene.
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2010 u 19:57
E i ja sam bila stavila komentar-znam da sam hvalila stolicu, a koliko sam buljila u salvetu, jedina ja nisam primjetila zekonju kraj stolice:))) Onda sam gledala ponovo i krepavala od smija jer mi je izgleda kao da je dekupažirana sličica dodana na sliku stolice. Pošteno me nasmija, hahahaha. A ovako na otvorenom, ma baš ti je simpa. E, ovako trebaš zeku pokazivat za mene i ostale koji od šume ne vide drveće:))))
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2010 u 18:38
To je Sashin predivni veliki zekan :D Ajme, kako je neodoljiv, zvala bi ga Mrvica LOL
Sasha, nadam se da ti je bio sretan Uskrs, stolac sam već naširoko ishvalila u onim netragom nestalim postovima Embarrassed
A što se tiče tih stolaca bez naslona, nabavila frendica od svoje bake sličnih
pa sam joj rekla da bum joj pred garažom šmirglala i farbala kad nam se vrati sunčano vrijeme Tongue
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2010 u 18:32
Čijii je ovaj medeni zeko?
ANĐELKA
Na vrh
Sasha View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2010 u 12:38
                                                                                  SRETAN USKRS!! 
Na vrh
Sasha View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2010 u 21:21
ajme vidi vraga pa nestali svi vaši prekrasni komentari! smile43

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2010 u 20:38
a ja pretražujem stranice i tražim gdje je zeko smile48! Pod hitno moram izvaditi naočale iz torbe.......a on se tako krasno smjestio. A da ne zaboravim sad još komentirati stolicu! Krasna je!
ANĐELKA
Na vrh
Felina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 534
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2010 u 09:28
Super iskorištena salveta, ali moj favorit je zeko maneken. Iznajmiš mi ga za fotografiranje. Jako je sladak. Šalim se . Lijepo , uredno napravljena stolica.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 15>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.