Sasha - prvi radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 15> |
Korisnik | |
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasna vješalica, kod tebe uvjek zanimljivi radovi i sve s mjerom.
Nikad ničega previše. Bravo! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Vješalica nikada dosta,krasna vješalica
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Prekrasna ti je vješalica - boje su mi sjele samo tako!!!
a i motivi, naravno! ![]() ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Super ti je vjesalica, motivi ovih gospodja su stosne
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
bas slatke vjesalice,svidja mi se ova nijansa zelene.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
evo jedne proljetne vesele vješalice, nježnih boja, loše uslikane na iznimno ružnoj podlozi koja je gotovo skroz ubila njene boje! ![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
prekrasan uzorak na sotiličici... jako lijepo....
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Hvala Šabice!
Kami: salvetu mi je ljubazno ponudila i poslala Sarita, jer mi se jako svidjela kad sam je vidjela na njenoj vazi, a boja je akrilni sprej bakrene boje, tako da uživo zapravo izgleda baš kao da je od bakra jer ima i lijepi sjaj a i nekako se kao prelijevaju nijanse ovisno o kutu gledanja baš kao pravi bakar. |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
Odlična smeđa stolica kao čipka,
a zeko je priča za sebe. Uživa u vrtu, baš je krasan. |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Zato sam mu i zatepala Mrvica, na slici je sigurno još beba, a sad već sjedi s Alisom iz zemlje čudesa za stolom
![]() Inače, otkud ti ona salvetica sa stolca u slučaju da nije print? ![]() Baš je zanimljiva nijansa na fotkama... |
|
![]() |
|
Hvala cure još jednom na komentarima, srećom pa sam ih bila sve pročitala prije nego li su se izgubili u nepovrat!
Zeko Mimi već 2 godine uvesaljava Uskrs, a i sve ostale dane i nema tog zeca ni kunića na svijetu koji bi mi poslužio kao prehrambeni. Joj Kami da vidiš u kakav komad zeke se on pretvorio, ne bi ti više palo na pamet da ga nazoveš Mrvica! ![]() |
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Pozdrav zecu,nadam se da je preživio blagdane ,i da nije bio prehrambeni zec.
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Stolicu sam vec pohvalila a zeko je ko med,divna slika zeke u cvijecu.Cmokni zeku za mene.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
E i ja sam bila stavila komentar-znam da sam hvalila stolicu, a koliko sam buljila u salvetu, jedina ja nisam primjetila zekonju kraj stolice:))) Onda sam gledala ponovo i krepavala od smija jer mi je izgleda kao da je dekupažirana sličica dodana na sliku stolice. Pošteno me nasmija, hahahaha. A ovako na otvorenom, ma baš ti je simpa. E, ovako trebaš zeku pokazivat za mene i ostale koji od šume ne vide drveće:))))
|
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
To je Sashin predivni veliki zekan :D Ajme, kako je neodoljiv, zvala bi ga Mrvica
![]() Sasha, nadam se da ti je bio sretan Uskrs, stolac sam već naširoko ishvalila u onim netragom nestalim postovima ![]() A što se tiče tih stolaca bez naslona, nabavila frendica od svoje bake sličnih pa sam joj rekla da bum joj pred garažom šmirglala i farbala kad nam se vrati sunčano vrijeme ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Čijii je ovaj medeni zeko?
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ajme vidi vraga pa nestali svi vaši prekrasni komentari!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
a ja pretražujem stranice i tražim gdje je zeko
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Super iskorištena salveta, ali moj favorit je zeko maneken. Iznajmiš mi ga za fotografiranje. Jako je sladak. Šalim se . Lijepo , uredno napravljena stolica.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |