No.1 Božićni swap 2009. |
Odgovori | Stranica <1 34567 18> |
Korisnik | |
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam naravno isla vidjeti kako si to kao profesionalac sredila...nokti su zha,haha..
ma odradila si to super... sad mogu krenuti raditi poklon...reci mi samo jel moram do zadanog datuma poslati rad ili taj datum igra? hvala... |
|
Sponzorirani linkovi | |
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Htjela sam da imamo datum do kad ćemo razmjeniti radove jer kasnije dolazi Božić pa je obiteljska frka, neki putuju i tako... Pa pokušaj do 22.12. napraviti i poslati, imaš dovoljno vremena, mjesec dana!
Za sljedeći video si nabavljam idiota - nešto sa čega ću čitati, ove improvizacije me neće dovesti do Oscara! |
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
daaaaa, video je bio super. kad sam vidjela kadar prva asocijacija mi je bio tarot. pa nalakirani nokti... no šalu na stranu... izvlačenje je obavljeno po propisima i nemam nikakvih reklamacija.
nisam tamo pokušavala ostavljati komentar, neda mi se sad proučavati jel se trebam gdje registrirati i tak te stvari... pročitala sam dosadašnje komentare.... a za tutoriale ti ja posudim profi-kamermana
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma super si to odradila..ok...znaci imam vremena...nisam htjela nista raditi dok ne vidim za koga je..nije fora napraviti nesto sta vec neko radi...super...idem smisljati...pa-pa...
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovisnice o kartama,video je odličan,ovako se dugo nisam pošteno nasmijala
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eto šta ti je nezahvalnost!
ja ti nudim kamermana a ti bi radije idiota.
|
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo se vi zezajte! Ja sam te karte sinoć radila do noćne smjene, pisala slovca i proklinjala one koji imaju više od 4 slova u imenu (dakle, tebi se nije moglo štucati)!
Neka ste se nasmijale, i ja sam se smijala sama sebi! |
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anastazija! Jel' može onda kamerman koji je idiot? Ne, ne,ne.. to neće valjati nikako niti će me dovesti do Oscara...
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sad sam i ja pogledala TO.....odlično si ti to izvela.....a i nokti su čeče...
Ovisnica o kartanju?ako igraš kanastu prijavljujem se za cjelonoćnu partiju
|
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma jok, kakav ovisnik! Ništa ne znam kartati, zato sam se našalila, zar niste vidjele ni da karte ne znam promixati kako treba?!? Bila sam dealer na poker partiji jednom i to je to!
|
|
lluvia
Mladi grm Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobar neki filmic
Ma ne, slaim se... stvarno si to obavila dobro... imam samo jednu malu primjedbu (za koju sam vjerojatno sama kriva jer sam nik upisivala malim slovima kod prijave) - moj nick je Lluvia... ali nema veze... i Iluvia zvuci dobro iako mu ne znam znacenje... |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
kami
Odrastao grm Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa baš sam si mislila kaj nije LLuvia, makar ni to ne znam kaj znači,
ali ovo iluvia je zgodno zvučalo |
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znam! Skužila sam i ja - ali prekasno! Dobro, sad smo barem razrješile misteriju! Još da saznam je li File - file ili fajl, uh!
|
|
lluvia
Mladi grm Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lluvia znaci kisa na spanjolskom... zapravo ona sitna kisica (ne dosadna jesenska nego ona sitna proljetna koja pada dok sija sunce... ili bih barem to ja voljela) |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
file
Mladi grm Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
file je file a i drago mi je što mi je mito ipak uspjelo ali pst.... nikome ni riječi o tome ili buš dobila svoje
a sad na posao ,ma kakvi posao meni je ovo druženje s vama cure moje krasna zabava !
|
|
file
Mladi grm Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e sad sam se sjetila samo što sam pobrala masline vi meni opet maslinu
ali šta mogu to mi je valjda suđeno
|
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
O čemu pričamo? A tko si ti? Kakav mito? U maslinama? Ništa mi više nije jasno...
|
|
file
Opcije poruke
Hvala(0)
|
glavno da je meni jasno kome i šta trebam napraviti
za maslinu
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja jako volim kartati, ali samo belu, a što se tiče onog ¨kamermana...... ja se javljam! Mare dobro zna da sam ja "super majstor" u slikanju, pa bi se mogla okušati i u snimanju ! Inače, video je super, a noktići vaaauuuU!
|
|
ANĐELKA
|
|
Odgovori | Stranica <1 34567 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi možete glasati u anketi |