Moj maleni skromni vrt |
Odgovori | Stranica <1 34567 93> |
Korisnik | |
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijep vrt i cvijeće i nije baš ni mali ni skroman
|
|
život je more
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kada bi vidjela povrsinu , iznenadila bi se , nije veliki , samo je stalo dosta toga u malenu kvadraturu moje okucnice |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira021 dobrodosla i kako kaze Lantana imas lijep vrt i nimalo skroman
|
|
minimode
Odrastao grm Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira 021 želim ti dobrodošlicu, vrt je krasan, stvarno si ga lijepo prezentirala....baš zavidan broj ljepih biljčica
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošla na forum, vrt je prekrasan
|
|
Mira021
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na dobrodošlicIpočetnik sam i učim se!Mislim da sam se našla na mjestu koje mi ispunjava dušu!Naprosto sam oduševljena što sam tu kod vas sve vidjela;sve mi je prekrasno!!!!!!!!
|
|
Mira021
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga gioiaa ;hvala;ali kad sam vidila vaše cvijeće ;moj vrt mi se čini skromnim!Mnogi cvjetići tek su posađeni i ja se nadam da če mi uspjeti da se sve razraste i rascvjeta!Mnogo toga ču naučiti od vas jer vidim da ima tu osoba koje puno toga zna
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miro dobro nam došla...... kažeš vrt ti je mali, nema veze .....imaš krasnih i puno biljaka i važno je da u njima uživaš.
Sviđa mi se onaj grmić kojem ne znaš ime a uskoro će cvjetati, baš bi voljela znati što je to.
Kamenjar ti je odličan i dobro su cure rekle, odličan ulazak na forum - prvi pa rododendron
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Mira021
Opcije poruke
Hvala(0)
|
minimode hvala na dobrodošlici;nadam se da ču dostojno pratiti vas
|
|
Mira021
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stefikaja h vala na dobrodošlici;ovdje uživam među vama!
|
|
Mira021
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Korjenko;hvala;bila sam u tvom vrtu_prekrasan je! Kamenjar je tek napravljen i treba mi malo strpljenja da se obogati;a ja se nadam da če sve biti ok:Rodondedron imam već nekoliko godina i uvijek mi dobro cvate;a ja ga mazim i pazim!Mnoge biljke su tek posađene;a ja kad vidim neki cvijet ne mogu da odolim nego ga vučem kućiIsto kad sam vidila vaše bogatstvo;osjećam da je skroman;možda i ne toliko zbog broja cvijeća koje posjedujem;nego što vaše biljke predobro izgledaju
|
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Još jedan vrt koji ću češće obilaziti, najviše radi ovih nevica, odnosno snježnica. Napisala sam nevica jer ih je tako zvala moja majka, a ja bih ih, baš radi uspomene na nju (bile su njezina velika ljubav!) tako rado vidila i u svom vrtu |
|
Mira021
Opcije poruke
Hvala(0)
|
misty_da ;drago mi je da te obradovala moja slika sa snježnicama;a nisam znala da se zovu još i nevice!
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moram priznati da sam ih ja vidjela kod lantane i zaista su pre, pre, prekrasne!!!
|
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepe su i pogled na njih me zbilja razveselio, ali i par suzica je kapnulo |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma nista ti ne brini,vec sljedece godine tvoj vrt ce biti puno bogatiji,ovaj forum cini cuda i ja sam pocela skromno,kao mnogi od nas |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja ću, uz iskrenu dobrodošlicu, danas izdvojiti meni predivnu viseću begonijicu!! Baš je lijepa i posebna.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Mira021
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira021
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1 34567 93> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |