Moj maleni skromni vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 93> |
Korisnik | |
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijep vrt i cvijeće
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
kada bi vidjela povrsinu , iznenadila bi se , nije veliki , samo je stalo dosta toga u malenu kvadraturu moje okucnice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Mira021 dobrodosla
![]() ![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Mira 021 želim ti dobrodošlicu, vrt je krasan, stvarno si ga lijepo prezentirala....baš zavidan broj ljepih biljčica
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Dobrodošla na forum, vrt je prekrasan
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Hvala na dobrodošlicI
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Draga gioiaa ;hvala;ali kad sam vidila vaše cvijeće ;moj vrt mi se čini skromnim!Mnogi cvjetići tek su posađeni i ja se nadam da če mi uspjeti da se sve razraste i rascvjeta!Mnogo toga ču naučiti od vas jer vidim da ima tu osoba koje puno toga zna
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Miro dobro nam došla...... kažeš vrt ti je mali, nema veze
![]() Sviđa mi se onaj grmić kojem ne znaš ime a uskoro će cvjetati, baš bi voljela znati što je to.
Kamenjar ti je odličan
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
minimode hvala na dobrodošlici;nadam se da ču dostojno pratiti vas
![]() |
|
![]() |
|
Stefikaja h vala na dobrodošlici;ovdje uživam među vama!
|
|
![]() |
|
Korjenko;hvala;bila sam u tvom vrtu_prekrasan je! Kamenjar je tek napravljen i treba mi malo strpljenja da se obogati;a ja se nadam da če sve biti ok:Rodondedron imam već nekoliko godina i uvijek mi dobro cvate;a ja ga mazim i pazim!Mnoge biljke su tek posađene;a ja kad vidim neki cvijet ne mogu da odolim nego ga vučem kući
![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Još jedan vrt koji ću češće obilaziti, najviše radi ovih nevica, odnosno snježnica. Napisala sam nevica jer ih je tako zvala moja majka, a ja bih ih, baš radi uspomene na nju (bile su njezina velika ljubav!) tako rado vidila i u svom vrtu ![]() |
|
![]() |
|
misty_da ;drago mi je da te obradovala moja slika sa snježnicama;a nisam znala da se zovu još i nevice!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Moram priznati da sam ih ja vidjela kod lantane i zaista su pre, pre, prekrasne!!!
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Prelijepe su i pogled na njih me zbilja razveselio, ali i par suzica je kapnulo ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Ma nista ti ne brini,vec sljedece godine tvoj vrt ce biti puno bogatiji,ovaj forum cini cuda ![]() i ja sam pocela skromno,kao mnogi od nas ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ja ću, uz iskrenu dobrodošlicu, danas izdvojiti meni predivnu viseću begonijicu!! Baš je lijepa i posebna.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 93> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |