Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj maleni skromni vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj maleni skromni vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 93>
Korisnik
Poruka
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 23:15
smile57
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 23:48
Lijep vrt i cvijeće Clap i nije baš ni mali ni skroman Wink
život je more
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 23:50
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Lijep vrt i cvijeće Clap i nije baš ni mali ni skroman Wink

kada bi vidjela povrsinu , iznenadila bi se , nije veliki , samo je stalo dosta toga u malenu kvadraturu moje okucnice TongueTongueTongue
TongueTongue
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 08:31
Mira021 dobrodosla i kako kaze Lantana imas lijep vrt i nimalo skroman
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 09:43
Mira 021 želim ti dobrodošlicu, vrt je krasan, stvarno si ga lijepo prezentirala....baš zavidan broj ljepih biljčicaThumbs%20Up
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 10:09
Dobrodošla na forum, vrt je prekrasan
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 11:54
Hvala na dobrodošlicISmilepočetnik sam  i učim se!Mislim da sam se našla na mjestu koje mi ispunjava dušu!Naprosto sam oduševljena što sam tu kod vas sve vidjela;sve mi je prekrasnoHeart!!!!!!!!
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 12:03
Draga gioiaa  ;hvala;ali kad sam vidila vaše cvijeće ;moj vrt mi se čini skromnim!Mnogi cvjetići tek su posađeni i ja se nadam da če mi uspjeti da se sve razraste i rascvjeta!Mnogo toga ču naučiti od vas jer vidim da ima tu osoba koje puno toga znaHug
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 12:10
Miro dobro nam došla...... kažeš vrt ti je mali, nema veze Wink.....imaš krasnih i puno biljaka i važno je da u njima uživaš.
Sviđa mi se onaj grmić kojem ne znaš ime a uskoro će cvjetati, baš bi voljela znati što je to.
Kamenjar ti je odličan Thumbs%20Up i dobro su cure rekle, odličan ulazak na forum - prvi pa rododendron smile71
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 12:11
minimode hvala na dobrodošlici;nadam se da ču dostojno pratiti vasSmile
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 12:16
Stefikaja h vala na dobrodošlici;ovdje uživam među vama!
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 12:29
Korjenko;hvala;bila sam u tvom vrtu_prekrasan je! Kamenjar je tek napravljen i treba mi malo strpljenja da se obogati;a ja se nadam da če sve biti ok:Rodondedron imam već nekoliko godina i uvijek mi dobro cvate;a ja ga mazim i pazim!Mnoge biljke su tek posađene;a ja kad vidim neki cvijet ne mogu da odolim nego ga vučem kućiEmbarrassedIsto kad sam vidila vaše bogatstvo;osjećam da je skroman;možda i ne toliko zbog broja cvijeća koje posjedujem;nego što vaše biljke predobro izgledajuThumbs%20Up
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 12:49
Originalno poslano od člana Mira021 Mira021 napisao:

snježnica koja je raširila svoje bijelo carstvo Clap

Još jedan vrt koji ću češće obilaziti, najviše radi ovih nevica, odnosno snježnica. Napisala sam nevica jer ih je tako zvala moja majka, a ja bih ih, baš radi uspomene na nju (bile su njezina velika ljubav!) tako rado vidila i u svom vrtu LOL
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 12:59
misty_da ;drago mi je da te obradovala moja slika sa snježnicama;a nisam znala da se zovu još i nevice!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 13:12
Moram priznati da sam ih ja vidjela kod lantane i zaista su pre, pre, prekrasne!!!
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 13:13

misty_da ;drago mi je da te obradovala moja slika sa snježnicama;a nisam znala da se zovu još i nevice!
U Dalmaciji ih zovu nevice, valjda jer je na talijanskom neve = snijeg, a tamo ima još puno talijanštine.
Prelijepe su i pogled na njih me zbilja razveselio, ali i par suzica je kapnulo Cry
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 15:24

Draga gioiaa  ;hvala;ali kad sam vidila vaše cvijeće ;moj vrt mi se čini skromnim!Mnogi cvjetići tek su posađeni i ja se nadam da če mi uspjeti da se sve razraste i rascvjeta!Mnogo toga ču naučiti od vas jer vidim da ima tu osoba koje puno toga zna[IMG]smileys/smiley31.gif" align="absmiddle" alt="Hug" />

Ma nista ti ne brini,vec sljedece godine tvoj vrt ce biti puno bogatiji,ovaj forum cini cuda
i ja sam pocela skromno,kao mnogi od nas
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 17:36
Ja ću, uz iskrenu dobrodošlicu, danas izdvojiti meni predivnu viseću begonijicu!! Baš je lijepa i posebna.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 20:59

bakopa
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 21:07

pelargonije
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 93>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.