Yoyo1- moj cvijetnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 25> |
Korisnik | |
Yoyo1 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nadam se da će proklijati, jer do sada nisam imala sreće sa sijanjem.
svaki dan obilazi i škicam. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Lijepo si sve pripremila,vani je još malo hladno,možda bi bolje izniklo da je u kući na prozoru.Radujem se tvojim biljčicama.
Za nove slike ![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
yoyo divno dvorište i divne biljke
vidi se da ga uzgajaš s puno ljubavi i pažnje |
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Yoyo1, krasan vrt !
|
|
![]() |
|
Yoyo1 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 426 |
Hvala Natalija i Maso
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Oho, ovo su neke doista lijepe kombinacije!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Drage moje,
evo i mene malo tu, imala sam posla oko cvijetnjaka ,doslovno smo sve rasturili,prekopali i posijali novu travicu. Ide novi imidž za ovu godinu. Rascvali su se mini narcise i obične,počele su izlaziti đurđice,kupina protjerala,... A još me dosta posla čeka. Ono što sam posijala još ništa nije počelo klijati a kako mi se čini i neće. |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prelijepe su mi ove instalacije!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
ivančica flower ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 416 |
Sve je lijepo,ali meni je ona slika s malim jezercem i fontanom ipak najljepša! Kod nas u Dalmaciji se rijetko vide vrtovi s vodenim motivima,jezercima i sl.,a meni je oduvijek želja imati tako nešto u svom vrtu! Baš prekrasno! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |