Stefanotis |
Odgovori | Stranica <1 34567 14> |
Korisnik | |
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Obavezno je treba izbaciti van. Evo one sa gornje slike u punom cvatu. Stoji na suncu, zalivam je svako vece, prehranila je jednom u mesec dana. Sada ima preko 50 cvetica koji opojno mirisu.
.
.
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
Sponzorirani linkovi | |
jasminaaa
Mladi grm Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam i ja ovu lijepu biljčicu,pa me zanima ovo u vezi peteljki precvalih cvjetova.Kod ovog mog peteljke same otpadnu,jeli to u redu?
inače ne stoji tu.To su slike kada sam dobila ovu biljku.
|
|
jasminaaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sorry,izgleda da sam našla te peteljke(ako je to to)
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam kupila ovu predivnu biljku, vidim da baš nema puno o njoj, pa sam mislila da bi mi mogli malo više napisati o njoj.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Još je puna pupoljaka, nisu se otvorili cvjetićii, ali izgleda da će brzo
|
|
RIJEKA
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivan je Triša,nek ti bude jep dugoooo godina...Moj stefanotis se oporavlja od onih šokova toplo-hladno,kada nismo imali grijanja..Izgubio je dosta listova,ali od kada je na prozoru dobro se drži....
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša divan je, znači nisi mu odolila.Ljeti ga možeš smjestiti u svoj vrt i vjerujem da će ti dobro napredovati
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša koliko ste ju platili, prekrasna je?
|
|
MARKEZIT
Pustio korijenje Pridružen: 21 Lipanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 301 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša prelijep je dugo se stobom družio i kuću ti krasio
|
|
dzomba
Trajnica Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
WoW..bas lijep ..Trisa,sad ja moram kopirat tebe ,jel' ti kljucaonica povelika da sad ja mogu proviriti tebi,heheehe..neka ti uljepsava kucu sto duuuzeeee ...!!
|
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje, ma nisam joj mogla odoljeti kada sam je vidjela u punom cvatu , vrtila sam se vrtila oko nje, a kako sam danas nešto radila i zaradila, cijena od 90,00 bila mi je malo velika, ali jednostavno sam si rekla, pa zašto ne. I evo tu je i sretna sam.
Hvala vam na tome što se veselite zajedno samnom, iako nije moja zasluga, jer ja uvijek rečem najlakše je otići u dućan i kupiti, no ipak netko bi kupio majicu, torbu, cipele, a ja cvijet koji sigurno ne košta kao neki takav komad garderobe.
|
|
RIJEKA
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovaj dio posta kao da sam ja pisala... |
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
alisa drago mi je da tako misliš, iako volim uzgojiti biljkicu iz sjemenke ili iz reznice, no ipak mi je zadovoljstvo kad si za svoju dušu kupim ovako nešto.
|
|
RIJEKA
|
jasminaaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan ti je stephanotis i dugooooo u njemu uživala i mnogoooooo novih cvjetića da bude.Imam ga i ja i takođe mu nisam mogla odoliti jer stvarno je prelijep |
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jutros kad sam se probudila najprije mi je oko palo na njega, jer ga iz kreveta vidim u hodniku, zaista je veličanstvena biljka. Dali će mu biti pretoplo na oko 20 do 22 stupnja.
|
|
RIJEKA
|
alisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša oni vole hladnije prostorije,kao i kaktusi i gardenija,bar nekih 15stepeni,ali i moj je u toplom,na nekih 20-25 stepeni,jer nemam gdje drugo da ga stavim.U kuci mi je centralno tako da je svugdje toplo.Mogla bih u prizemlje, dole se ne grije,ali opet ako ga stavim dole,necu ga gledati svaki dan...
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da to je upravo i kod mene taj problem, pa ako tvoj živi na malo većoj temperaturi, valjda će i mojemu biti dobro.
Ovakav je pogled, vidiš gdje mi je cvijeće. Ovo je slikano iz kuhinje, tako da kad kuham ili bilo što radim gledam u cvijeće i to je to.
Hladnije je jedino na prozoru spavaće sobe, ali onda ga praktički ne vidim.
|
|
RIJEKA
|
alisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivan pogled,i ovaj cvijetni kutak u kući i onaj zeleniš napolju...Predivnoo!
|
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tacno je da preko zime treba da budu na nesto hladnijem ali ni ja ga se ne bih odrekla dok je u ovakvom cvatu i mirisu, moj je imao srece da je cvetao tek preko leta. Samo sam primetila da mi je jednom odbacio sve cvetove kada sam ga prebacila iz hladnog u dosta toplo, da bi mi bio u vidokrugu, zato tu je i tu neka ti ostane dok cveta a posle u vrt.
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da to sam i mislila, ućivat ću u njegovim cvjetovima, jer zaista je predivan, a onda će u dvorište, do slijedeće jeseni, odnosno zime.
|
|
RIJEKA
|
Odgovori | Stranica <1 34567 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |