Kaktusi i ostale biljke |
Odgovori | Stranica <1 34567 77> |
Korisnik | ||
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
anaida hvala ti,drago mi je da si navratila kod mene
Gt to sam dobila zalijepito na pismu od jedne male curice,nacrtala je moje kaktsue i to zalijepila ..plastici cvijet
gioia hvala
gricka ,kad god pogledam jednu meni posebno dragu čuvarkuću pomislim na tebe
natalija,opet mi dođi da uživamo i ćakulamo ,jučer si mi uljepšala dan ..hvala ti na tvojim poklonima,moram ih poslikat
belina hvala navrati opet da popijemo jednu virtualnu kavu ..evo koju ko voli,potrudila sam se i skuhala tri različite kave :)
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
molila bi pomoć..ovaj dio vrta mi je onako u poluhladovini,ima malo sunca tokom dana al ne previše..imam tu 2 ruže al ih moram izvadit jer im očito ne paše tu..htjela bi taj dio prekopat i posadit biljke ..šta mi je najbolje tu posadit..
|
||
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Imaš gredicu u hladovini,pa tu možemo puno lijepih trajnica posaditi,astilbe,hoste......začas ćeš to popuniti
|
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
hvala mali kaktus,baš sam dobila predivan clematis od natalije pa i njega planiram tu ..čekam kišu pa da krenem sa prekopavanjem
|
||
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Tako prirodno, posebno:
I još: Imaš divnog ljubimca! |
||
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
||
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Evo pozvala me natalija na utvrđivanje gradiva kod tebe.Jedva čekam.
|
||
Da imam rep mahala bi s njim
|
||
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
hoya hvala ti ,planiram popunit malo prazninu sa još kaktusa i svakako sa čuvarkućama
kiki ko ja bi baš volila da dođete k meni ,nije to tako daleko ..meni usput skoknit u zadar heheeh
|
||
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Kako je lijepo vidjeti sukulente i kaktuse u prirodnom okruženju....
|
||
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
evo ja pripremila gredice ,grube radove....molila bi sve one koji povire tu da mi daju neki savjet ,šta posadit...ovo je gredica u sjeni gredica na suncu
a ova gredica mi je kritična,tu sam imala tj imam 3 ruže ,ali ne idu,neznam zašto..jako su loše..najvjerovatnije ću ih izvadit ..stavila sam uvu kanu samo da probam hoće li uspivat tu
eto drage moje ,svaki vaš savjet je meni dobro došo,jer već sam na početku rekla da sam početnik sa bijlkama
|
||
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
i evo za kraj moj pomagač u kopanje,umorio se i on kao i ja
|
||
Mihaela
Pustio korijenje Pridružen: 08 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Pomagač ti je sličan ko moj,iste oči
|
||
klasa optimista
|
||
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
e slika pomagača je za pet!
|
||
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ne mogu ja zvati ljude u tuđi dom/vrt, kamenjar je sama bila rekla da bi te volila upoznati |
||
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
pomagač je vidim po pozi bio jako vrijedan, kad se ovako umorio
a za gredice ima more mogućnosti sad ti je vrijeme sadnje lukovičastog cvijeća koje će te već kasno u zimu razveseliti svojim bojama - tulipani, narcisi, visibabe, kockavice... pa srdašce, a lukovičastih vrsta još milion što se tiče trajnica - heuchere, hortenzija... bilo bi dobro da proviriš u tuđe vrtove (na forumu) i vidiš koje ti se biljke i kombinacije sviđaju |
||
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Kamenjar odličnu si pripremu napravila..
Sigurna sam da ćeš popuniti ove nove gredice na tebi najljepši način.
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Pa ti si jako vrijedna bila,a imala si i dobrog pomoćnika.
Začas će se te gredice popuniti.
|
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
predivan pomagač i vrijedan pesonja kao što se i vidi, imam i ja sličnu pomagačicu što se voli zavući pod dekicu...
kaktusnjak je prepredivan, krasnih sukulenata imaš po teglicama, mislim da bi i grčki oleander mogla u vrt posaditi...
kod tebe je zimi klima blaga ili ima i smrzavajućih dana? Vidim krasnu palmu u dvorištu, jel ju zaštićuješ preko zime?
ajme, kako krasne gredice, čiste, uredne, bez korovića, kako vabe na sadnju, trepere prstići...bezbroj mogućnosti imaš na raspolaganju, ovisno o tome kakav tip vrta želiš imati...radi elegancije i vertikale ubacila bih koju ukrasnu travu, svakako festuce, agapantus, aspodeline, te hoste, heuhere, greraniume za hladovinu...
Buhač, centanthus, anthemis bijeli i žuti, arabis, razni dianthusi, makovi, echinacee, geumi, gailardije, hypericum, smilje, lavande, razne salvije,, monarde....
imat ćeš zaista savršeno bablje ljeto
|
||
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
hvala vam cure na podrški,stvarno mi treba jer sam totalni neznalac o biljkama..pomagač je prva liga,koji je to lopov bože sačuvaj,prvo je svađo se sa mnom jer sam prekopala dio gdje on voli obilježavat i kad je vidio da kopam frajer galamio na mene,kad je vidio da ne vrijedi počeo je kopat šapama sa mnom haahhah
retriver sara hvala na komplimentu za moje kaktusiće ,nadam se do godine da ću imat i lijepih biljki za pokazat,treba samo vremna i obilaženja po rasadnicima ...
|
||
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
pitaš me za palmu RS ,nisam je nikad zaštićivala al ova zima je bila oštra i dosta je oštetila listove vanjske al orezali smo ih ,još jedno rezanje i nestat će svi oštećeni dijelovi |
||
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
po običaju zaboravila sam šta je ovo,trava mi je poklonio i reko mi je kako se zove al da nije možda to kineski jorgovan
|
||
Odgovori | Stranica <1 34567 77> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |