Sukulenti u cvatu |
Odgovori | Stranica <1 34567 46> |
Korisnik | |
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
otok, mari i emiliy - prekrasni rascvjetani sukulenti, baš lijep prizor za početak ove godine
emily ajde otvori temu o scili v.pa napiši koji savjet o uzgoju, ja imam 2 minijaturna gomoljčića od proljetos, a bilo ih je 4 - 5 no nisam joj pogodila mjesto/svjetlo... pa umjesto da se množi, jedva sam sačuvala i ova 2 |
|
Sponzorirani linkovi | |
Emilly
Odrastao grm Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja ju imam tek koji mjesec, izgleda da sam joj slučajno pogodila uslove
Stoji mi na južnom prozoru, zalijem ju kad se sjetim (to baš nije često) To je sve što trenutno mogu napisati o njoj |
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Belina, pa ti znaš stavljati slikice, pa kaj čekaš sa svojim vrtom!! Kaj to zbilja mi moramo napraviti!! Znaš da materijala imamo!!! A ovamo sam svratila da vidim jesi li stavila onaj žuti sukulentić kaj si mi dala kad sam bila kod tebe!!!! Uploaded with ImageShack.us |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
free ovo bi mogla biti hatiora, lijepa ti je
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Natalija, hvala ti na identifikaciji!!! Moja je malecka a Belinina je prava krasotica!!! Neznam čega se boji Belina, zašto ne otvori temu!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
kikach
Mladi grm Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nesto se odgađa sa ovom krasulom (mislim da je springtime, znalci nek me isprave)
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i moja je ista kikach ,mislim da se sprema procvjetat..bas danas sam je malo zalila,,super mi se drzi
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije stalno u kuci , unesla sam ga kad smo se vratili a prije toga je cak i bio mali mraz ! |
|
nbjelovu
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hatiora salicornoides me obradovala cvijetom u sred zime. Doduse je u dnevnom boravku!
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cvjeta već jedno vrijeme, ali tek jučer sam se sjetila da slikam cvijet crassulle ovate
|
|
Gricka
Odrastao grm Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš je nježan i lijep Natalija
|
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
Cvijetomanijak
Mladi grm *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan je Natalija,jel ovo bljestvao kapljice vode il je to dio cvijeta?bas je jepi..
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Natalija,prekrasno,moje nisu nikad cvale.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znači moja krasula je sad ovakva.Za Božić je bila u pupoljcima.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cvijet je uvećan, ali lijep je i izdaljega, samo se ne vide dobro detalji
cvijetomanijak to su kapljice , baš sam sada išla provjeriti samo sam ga jednom zalila otkad sam ga unijela na stubište, nedavno cvjetovi koji su manje otvoreni/zreli, nemaju taj detalj, nije od prskanja i zalivanja kiki sigurno je prekrasna za vidjeti |
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Izgleda da ce i moji cvasti ! Sutra cu ih po danu fotografirati !
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivni su vam sukulenti u cvatu, većinom imaju hrpu sitnih cvjetića na dugoj stapki, pa tako i ova moja dva koja sam iz staklenika unijela u kuću, jer se bojim da im je prehladno.
Još su u pupoljcima, no zbog premještanja strahujem što će se dogoditi, pa sam ih zato slikala.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša prekrasni su
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koji je ovo sukulent ako tko zna. Imala sam ga al bez imena nemam bas uspijeha nabaviti ga ponovo
|
|
Odgovori | Stranica <1 34567 46> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |