Orhideje - generalna tema |
Odgovori | Stranica <1 34567 33> |
Korisnik | |
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Možeš poslikat da vidimo??
|
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Marti
Upravo klijam Pridružen: 10 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 122 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma tesko... svaki dan se primim stapica za usi, namocim ga u malo vode sa carlijem i pocistim ono sto vidim golim okom...
to je toliko sitno da se jedva primjeti... ako ostavim nekoliko dana onda naraste na koji milimetar i pojavi se nove... uglavnom, sad ih cistim ali neda mi se vise :(
zarazena mi je jedna koju sam kupila u losem stanju za kojih 20 kn i sad ta ista pusta pupoljke, malo mi je frka ju presadivat da mi pupoljci ne padnu, a ovako ne znam niti boju...
odvojila sam dvije za koje znam da su zarazene na drugi prozor i njih svaki dan cistim... ali do kad... :( treba mi neki ubojica usi... kakav god, a da ne nasteti cvjetovima...
|
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jesi ju oprala?Neko drugi će ti bolje odgovorit ali daj do tada,izvadi ju iz tog supstrata,operi korjenje i našpricaj sa sredstvom za pranje prozora na bazi alkohola i nek se tako posuši a supstrat prelij vrućom vodom i kad s eohladi vrati orhideju u isti.To su i meni savjetovaliMožda ti pomogne
|
|
|
|
Marti
Upravo klijam Pridružen: 10 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 122 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hmhmh nisam, zao mi je da izgubi pupoljke a da ne vidim niti boju...
imam supstrata pa cu ga zamjenit a ovaj stari bacit... ali me zanima kakva je boja :(((( toliko cekam i sad nista od toga...
|
|
Tea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo ti nju prvo rješi te gamadi,vratit će ti uslugu novimDa ju ne bi od silne zantiželje izgubila cijelu..to bi tek bila šteta
|
|
|
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koje li divote,pa ovo je prekrasno. |
|
Tea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pravi ......ne mogu se suzdržati komentara
|
|
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala curke...ja joj i pjevusim ...iz auta sam je nosila kao bebu da ju ni vjetar ne osteti...sve drugo je bilo nebitno sta stoji...sad proucavam kako trebam s njom dalje...
|
|
Tea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Emilly
Odrastao grm Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivna je ova velika bijela
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uh sta sam sad ponosna
A kada znate da je biljka ok? Mislim nakon koliko vremena znate odgovara li joj ili ne mjesto ili njega? Mozda glupo pitanje al ja je nikad nisam imala |
|
Tea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne dolazi do negativnih promjena,recimo naglo opadanje pupova,žućenje listova,sušenje stabljike..
|
|
|
|
Emilly
Odrastao grm Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma phalovi su ti skroz jednostavni. Opusti se i uživaj!
|
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Maslačak Uživaj u njoj !!!!!
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svi komplimenti idu vama ja se jos uvijek molim da ostane na zivotu !
|
|
Tea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gute Fee,ja vjerujem da će uskoro ići i tebi
|
|
|
|
d.i.n.a.
Pustio korijenje Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Tena 28.3.2010
|
|
d.i.n.a.
Pustio korijenje Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
maslačak7, fenomenalna ljepotica. Baš sam jučer poželjela jednu čisto bijelu, al mi se neda ić do kalie samo zbog nje, možda mbm.... Uf, prije 2 tjedna sam ih hrpu pokupovala i živjela jadna u uvjerenju da mi je dosta...
|
|
Tena 28.3.2010
|
|
Zvjezdana
Trajnica DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kikach lijepo siihuredila samo mislim da će ti biti zeznuto zaljevanje... to je samo moje mišljenje....
phalovi su vam predivni onaj tamni mi je uf.... :) |
|
Per aspera ad astra.
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zvjezdana, ovo je super ideja i koliko ja vidim nije joj problem zaljevanje. Pogledaj malo bolje, orhideja je ostala u svojoj prozirnoj tegli i samo ju izvuče van i potopi u vodu. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Odgovori | Stranica <1 34567 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |