Moj mali skromni vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 345 |
Korisnik | |
mali_vrtlar ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 108 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala Dijana7566, bolje Vas nasao, nadam se ugodnom druzenju i sto kvalitetnijim savjetima oko radova u vrtu, obzirno da sam pocetnik u tim vodama, uzivajmo
![]() |
|
zivot je lip, ako ga zivite u prirodi i sa zivotinjama
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Dobro došao!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
mali_vrtlar ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 108 |
|
|
|
![]() |
|
Evo i nekoliko slika iz maminog vrta, sigurno ce neki prepoznati ove slike jer je i ona isto forumasica koja je trenutno odsutna, ja ga zovem mali rajski vrt, a Vi pogledajte zasto
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ovo je bakin vrt, pomazem i njoj, a usput hvatam sve sta je dobro za napredak mog malenog raja
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Znate za pismu kad mendule procvitaju... eto dosli su dani kada su procvitali i bademi, ovaj ponosno pokazem svima jer se nalazi kraj mog vrta, a ispod balkon a i u razini balkona, predivan je, prvi vjesnik proljeca
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ovo je moje klijaliste u koje sam posijao rajcice, paprike, patlidjane, krastavce, tikvice, izradjeno je od polica koje su spojene sa maticama i vidama, oblozene zicom i zastitnim prozirnim najlonom ,sjeme je posijano 03.03.12, ali nista jos od sadnica, nadam se skorom klijanju
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Evo da Vam se i ja pridruzim sa svojim radovima, obzirno da sam pocetnik toplo se nadam korisnim savjetima, upozorenjima u koliko nesto ne bude islo kako treba, svaki savjet, kritika, sugestija je dobro dosla, slikama nisam nesto bogat jer sam pocetnik, ali za pocetak cu staviti nekoliko slika kako sam startao sa radovima, veselim se druzenju sa Vama i pozdravljam sve posjetioce mog dnevnika rada
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 345 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |