bilježim se s štovanjem! |
Odgovori | Stranica <1 345 |
Korisnik | |
Jelena
Pustio korijenje Pridružen: 29 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
može...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Jelena
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sjetila sam se kaj još nedostaje kod mene....narcise,tulipani,zumbuli...ima li netko za udijeliti?
|
|
spring
Mladi grm Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam ih se ove godine nakupovala u našem OBI-ju.. stvarno je bilo fantastičnih boja i vrsta.. ali neki dan bila u Mercatoneu i kada sam vidjela kakve su tamo cijene toga a koliko sam ja plačala odmah mi je kosa skočila!!
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bok! znam da sam nova,al da vas pitam,dali ima tko africki ljiljan da ga je rasadivao?
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imaju neki fantastične, ja kupila lukovoce lani - na žalost nije mi cvjetao - probaj tražilicom (možda pod agapanthus)
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
kika
Odrastao grm Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svako proljeće, u gotovo svim sjemenarnama ima za kupiti lukovica Afričkog ljiljana.
|
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
u pravu je Kika,ali ima i u Baumaxu cijelih biljaka-ove godine cijena 136kn za teglu u cvatu ( doduše samo sa jednim cvijetom ali ipak) i ako kupiš nemoj puno presađivati,rasađivati itd. tak sam ja svojima odgodila cvatnju za čitavu godinu i umjesto 5 velikih tegli cvala mi samo jedna
|
|
Jelena
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ponovo u potrazi za mojih tihim patnjama pa ako netko ima-tu sam!
oxalis...
adam
hortenzija
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
daj mi reci ovaj oxalis hoces kao na slici? mi to zovemo djetelina,ja imam rozu.. pa ako hoces javi za par dana mogu poslati....
|
|
Jelena
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da,ovaj ako na slikici...šaljem adresu...može?
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moze posalji pp i stize za koji dan...to imam doma a sad sam par dana odsutna pa nemogu prije
|
|
Jelena
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jel ima netko ruseliju?
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
samo da ti javim da ti u ponedjeljak saljem djetelinicu....
|
|
Jelena
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super,hvala ti! |
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jelena pošalji mi adresu da ti dobacim koju djetelinicu
|
|
Jelena
Opcije poruke
Hvala(0)
|
oprosti,na moru sam a jako mi je slaba veza pa nisam ranije odgovorila...taman taj dan kada sam odlazila stigla djetelinica i sretno uživa u novom kamenjaru...puno,puno hvala! natalija,šaljem adresu...pusa! |
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
samo nek se primi i da ti se sto prije rasiri...malo jadno izgleda nakon sto se presadi al stvarno se brzo primi i rasiri...nadam se da hoce...ako ne ja nabavim opet
|
|
Jelena
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super!hvala ti...
|
|
Odgovori | Stranica <1 345 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |