Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj vrt seoski
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj vrt seoski

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4849505152 66>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2011 u 13:05
Hvala Tija! Embarrassed
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2011 u 14:47
Nema na čemu! Zavrijedio si! i bez crvenjenja
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2011 u 18:33
Uvijek rado svratim na tvoj salaš, opet nova hranilica, da sam ptica od radosti bi mahala krilima, ovako mogu jedino Clap
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2011 u 20:55
slično je i kod mene, kao da je neko peto godišnje doba, majka priroda nas zbunjuje nešto između jeseni i proljeća
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2011 u 05:51
Ovo je genijalno!

Malo me i posramilo, ja mislila da je dovoljno namrviti im kruha Embarrassed
Time is something you can never get back..
Na vrh
bina View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 164
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2011 u 12:54
Evo pregledah vrt od početka do kraja u dva dana i što reći sve je predivno i na svom mjestu kako i treba biti,
jer Ti si genije i veliki zaljubljenik u prirodu, a nadasve imaš veliko otvoreno srce za cvijeće odnosno za svo bilje i životinje pa naravno i za ljude. Zato kapa do poda za tvoju ljubav i trud
Uz cvijeće i život je ljepši
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2011 u 13:40
Prekrasan vrt i pod snijegom i bez njega,a hranilice su za pet a i tvoje dobro srce što misliš i na gladne životinjicesmile113
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2011 u 13:48
Ljubice kako su mali Lastini? Jesu li još svi kod tebe?
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2011 u 14:09
Hvala na pohvalama!

Ma joj Tija, ne pitaj, stid me i reć. Zato ništa i ne pišem o njima.

Nije mi palo na pamet da tako mali pas, kao što je moja Lasta, ne može othraniti 7 štenaca. Doduše nemam ni iskustva pa nisam skužio da se malci ne razvijaju kako bi trebalo.

Tak da je 5 štenaca uginulo od pothranjenosti ili bolesti (bar tako kaže veterinar) u roku od 2 tjedna, ovaj jedan je izdržao 3 tjedna, a zadnji muškić je izgledao kao da će bit sve uredu. Mislio sam ga zadržat kod sebe, no svidio se mojoj kumi pa sam ga ipak odlučio njoj poklonit.

No nažalost ni taj se sirotan nije izvukao. Samo jedno popodne počeo kunjat i do jutra ga više nije bilo.

Mislio sam joj dat još jednom da se ošteni (jer je bila tako brižna mama, samo nije jadnica imala dovoljno mlijeka za njih toliko), ali ne vjerujem da ću joj priuštit više tu patnju.  
Već sam razgovarao sa veterinarkom i planiram je sterilizirati uskoro.

Samo još uvijek se dvoumim pa odgađam sterilizaciju. Kad se sjetim koliko je bila sretna dok ih je mazila i pazila, onda bez razmišljanja poželim da opet ima štence, ali kad se sjetim njezine patnje kad je ostala bez ovog zadnjeg, dođe mi da ju odmah vodim veterinaru.

Još ću razmislit do ožujka jer bi se, prema veterinarki, tek tada trebala opet tjerat.

Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2011 u 14:57
a do onda je "čuvaj" loših momaka....moj brat je imao Aljaškog malamuta i nakon prvog okota ju je vodio veterinarki, rekao je bolje tako nego da ja dežuram
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2011 u 09:58
Ova poruka je po prvi put u povijesti poslana izravno sa salaša :D! Od danas je i moj salaš Online!
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2011 u 10:15
Gogo, bit će onda stalno slikica i izvještaja kad si nam se i na salašu spojio...

Hug
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2011 u 12:10
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2011 u 15:25
malo gogo puno te pozdravljam, kod mene hladno a kod tebe?smile78
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2011 u 15:52
Originalno poslano od člana mali gogo mali gogo napisao:

Ova poruka je po prvi put u povijesti poslana izravno sa salaša :D! Od danas je i moj salaš Online!
Zar tamo ne želiš mir? Wink
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2011 u 17:41
smile55za izravnu vezu s mjesta događaja Wink
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 842
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2011 u 18:07
Mali gogo,obisla sam ovu tvoju temu ,dugo dugo setajuci,
i uzivala,u svim lepotama,i tvom velikom umecu ali ove hranilice za ptice,pa kikiriki,........to samo veliki ljudi tako brinu...Prava si dusica...Hug
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2011 u 05:41
Rasplakao si me , najprije radi Laste i malenih, a onda i radi te tvoje samozatajnosti! Svoju si bol prešutio, a sigurna sam da ti je silno teško!! Unhappy
Time is something you can never get back..
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2011 u 10:14
tek sad sam dobro procitala tvoj post mali gogo,zao mi je zbog Lastinih beba
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2011 u 13:59
Hvala ti na odgovoru u vezi razmaka voćaka.:laie:

Zvala sam rasadnik blizu mog terena ( za gorsku klimu je najbolje tu naručiti zbog podloge) i ova mi žena( valjda je agronom) kaže da minimalan razmak mora biti 4.5 metra zbog prozračnosti krošnje i korjena.
Možda bi je trebala poslušati.Smile
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4849505152 66>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.