Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj kamenjar i vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj kamenjar i vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4849505152 70>
Korisnik
Poruka
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2010 u 22:58
 Predivno cvijeće, a onaj plox( dali je stvarno onako plav) me naprosto oduševiosmile71
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2010 u 23:06
ajme kakvo veselo mačje društvo imaš u dvorištu, medeni su Big%20smile
a cvijećke kao i uvijek predivno Clap
moram izdvojiti achimenese jer su ove godine definitivno moji favoriti, sadila sam i ja crveni pa ispao rozi LOL

nego jel gotova ona staza?Smile
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2010 u 23:06
Kako ti prekrasno cvatu cvjetići, sva sam se rastopila od miline gledajući ih
naravno i sve dugo cvijeće je kod tebe prekrasno.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2010 u 23:25

Onaj hibić da li je to močvarac (koji ostaje vani preko zime) i imaš li koju sadnicu ili reznicu !!??

Može li i koja reznica ovog cvijeća u loncu i vani ??smile96
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2010 u 06:50
Hortek, slikni malo opet.. nama nikad dosta slika!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2010 u 07:36
Što su ti slatke štetočine!
Kažeš "otelo se kontroli"! Ali je još uvijek lijepo vidjeti slike iz tvog vrta!
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2010 u 09:34
Krasne slike, mlječika je posebna, a helenium mi je naj... Clap
život je more
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2010 u 11:00
Draga Horti,prosetala sam tvojim vrtom od 1 do 50 stranice,
i po ovom kisnom danu uzivala sam ,jos kad bi cesce postavljala slike vise bi uzivala
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2010 u 18:52
Gledam i uvijek se rado prisjećam kako to izgleda uživo, tvoj kamenjar, padina prema vrtu, prilaz ulaznim vratima, a kako djelić toga svega imam i u svom dvorištu - baš uživam.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2010 u 13:47
Sad ćete vidjeti zašto od mojih mladih voćkica nema ništa. Štetočine su uhvaćene, ne baš na djelu, al to je mjesto radnje Smile:

Mama je s druge strane ograde, nisam je uspjela uloviti u kadar.

Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2010 u 13:50
Lilie onaj žuti nije močvarac, jednogodišnji je. Evo močvarca:

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2010 u 14:22
Jelenko mali medenko Embarrassed, kako su slatkice......
Moja prijateljica isto muku muči sa srnama jer joj je vrt i kuća blizu šume a one su ga očito zamijenile sa restoranom Wink, uredno joj sve pobrste....
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2010 u 14:47
vrt ti je divan cvijeće prekrasno ali ove male "štetočine"  su samo šlag na tvojoj torti..ma krasne su...imaš par mogućnosti:
1.da žičanom mrežom okružiš voćke i na taj način ih onemogućiš(relativno dobra situacija)
ili
2.da napraviš malo hranilište pa ih odmamiš od voćaka LOL
 (a onda dođeš u situaciju da im se jako svidi pa dođe ih još)
ili
3.odeš lovcima i objasniš situaciju smile85a oni dođu pa ih koknu(loša situacija)
žal mi je tvojih voćaka i truda mene su u voćnjaku zekali zečevi al njih smo se ipak riješili mazali smo drvca vapnom i okružili mrežom to im se ni svidlo i odpartili su u drugi vočnjak...smile78 
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2010 u 15:23
joj, slatke male srnice, kak su medene, doduše, žao mi je što ti uništavaju voćnjak, no nadam se da ćeš smisliti pametnu strategiju.
lijepi pozdravSmile
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2010 u 16:19
Slatke srnice kako su samo velike štetočine kako da se čovjek zaštiti od njih, kod mene zečevi zimi sve poglodaju što god ostane na vrtu, čak i mlade voćke.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2010 u 19:18
kako su preslatki
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2010 u 19:24
Horti pa gdje si tako dugo?smile178
Ako si bila u zasjedi i čekala da uslikaš ove srnice - isplatilo se. Slike su divne.
Jedino je šteta za mlade voćkice....Ne mogu se sjetiti, ali u "Plodovima zemlje", Kornelija je dala savjet za takve situacije. Voćke se premažu razmućenim jajima. Taj miris životinje ne vole. Ako se sjetim detalja, napisat ću ti.
Kod mene u vrt isto dolaze srne, ali ih još do sada nisam uspjela slikati. Izgleda da ću morati tebe angažirati..

A gdje su slikice biljaka? Čini mi se da ste ti i Korjenko (moje prve donatorice) počele zabušavati...Wink 

Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2010 u 19:28
Slažem se s vama cure da su slatkice. Stalno galamim kak mi beštije sve pobrste a zapravo uživam gledajuć ih. Sve mi srček poskakuje od miline jer su stvarno predivne životinje. Probat ću voćke posadit na drugu lokaciju, bliže kući, tak da imam i voćke i njih.
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2010 u 19:36
Originalno poslano od člana Horti Horti napisao:

Slažem se s vama cure da su slatkice. Stalno galamim kak mi beštije sve pobrste a zapravo uživam gledajuć ih. Sve mi srček poskakuje od miline jer su stvarno predivne životinje. Probat ću voćke posadit na drugu lokaciju, bliže kući, tak da imam i voćke i njih.
Mislim da si sama pronašla najbolje rješenje,i ja imam takvih problema sa zečevima,ali omotali smo vočkice žicom,pa imamo i vočkice i zečeve
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2010 u 19:37
Samo javi Nataly kad hoćeš da ti dođem u foto safari, mene se izgleda uopće ne boje LOL.
A što se tiče slika, priznajem, kriva sam jer stvarno zabušavam. Sva sam se posvetila novom vrtiću a dok sam ga složila sve je već ocvalo. Čemu sad slikat golotinju ( molim bez primisli, izraz se odnosi na vrt i bilje Big%20smile), kad će u proljeće bit ako Bog da svega lijepoga.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4849505152 70>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.