Moj kamenjar i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 70> |
Korisnik | |
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Predivno cvijeće, a onaj plox( dali je stvarno onako plav) me naprosto oduševio
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ajme kakvo veselo mačje društvo imaš u dvorištu, medeni su
![]() a cvijećke kao i uvijek predivno ![]() moram izdvojiti achimenese jer su ove godine definitivno moji favoriti, sadila sam i ja crveni pa ispao rozi ![]() nego jel gotova ona staza? ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Kako ti prekrasno cvatu cvjetići, sva sam se rastopila od miline gledajući ih
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Onaj hibić da li je to močvarac (koji ostaje vani preko zime) i imaš li koju sadnicu ili reznicu !!?? Može li i koja reznica ovog cvijeća u loncu i vani ??
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Hortek, slikni malo opet.. nama nikad dosta slika!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Što su ti slatke štetočine!
Kažeš "otelo se kontroli"! Ali je još uvijek lijepo vidjeti slike iz tvog vrta!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasne slike, mlječika je posebna, a helenium mi je naj...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Draga Horti,prosetala sam tvojim vrtom od 1 do 50 stranice,
i po ovom kisnom danu uzivala sam ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Gledam i uvijek se rado prisjećam kako to izgleda uživo, tvoj kamenjar, padina prema vrtu, prilaz ulaznim vratima, a kako djelić toga svega imam i u svom dvorištu - baš uživam.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Sad ćete vidjeti zašto od mojih mladih voćkica nema ništa. Štetočine su uhvaćene, ne baš na djelu, al to je mjesto radnje
![]() ![]() ![]() Mama je s druge strane ograde, nisam je uspjela uloviti u kadar.
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Lilie onaj žuti nije močvarac, jednogodišnji je. Evo močvarca:
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Jelenko mali medenko
![]() Moja prijateljica isto muku muči sa srnama jer joj je vrt i kuća blizu šume a one su ga očito zamijenile sa restoranom
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
vrt ti je divan cvijeće prekrasno ali ove male "štetočine" su samo šlag na tvojoj torti..ma krasne su...imaš par mogućnosti:
1.da žičanom mrežom okružiš voćke i na taj način ih onemogućiš(relativno dobra situacija)
ili
2.da napraviš malo hranilište pa ih odmamiš od voćaka
![]() (a onda dođeš u situaciju da im se jako svidi pa dođe ih još)
ili
3.odeš lovcima i objasniš situaciju
![]() žal mi je tvojih voćaka i truda mene su u voćnjaku zekali zečevi al njih smo se ipak riješili mazali smo drvca vapnom i okružili mrežom to im se ni svidlo i odpartili su u drugi vočnjak...
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
joj, slatke male srnice, kak su medene, doduše, žao mi je što ti uništavaju voćnjak, no nadam se da ćeš smisliti pametnu strategiju.
lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Slatke srnice kako su samo velike štetočine kako da se čovjek zaštiti od njih, kod mene zečevi zimi sve poglodaju što god ostane na vrtu, čak i mlade voćke.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kako su preslatki
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Horti pa gdje si tako dugo?
![]() Ako si bila u zasjedi i čekala da uslikaš ove srnice - isplatilo se. Slike su divne. Jedino je šteta za mlade voćkice....Ne mogu se sjetiti, ali u "Plodovima zemlje", Kornelija je dala savjet za takve situacije. Voćke se premažu razmućenim jajima. Taj miris životinje ne vole. Ako se sjetim detalja, napisat ću ti. Kod mene u vrt isto dolaze srne, ali ih još do sada nisam uspjela slikati. Izgleda da ću morati tebe angažirati.. A gdje su slikice biljaka? Čini mi se da ste ti i Korjenko (moje prve donatorice) počele zabušavati... ![]() |
|
![]() |
|
Slažem se s vama cure da su slatkice. Stalno galamim kak mi beštije sve pobrste a zapravo uživam gledajuć ih. Sve mi srček poskakuje od miline jer su stvarno predivne životinje. Probat ću voćke posadit na drugu lokaciju, bliže kući, tak da imam i voćke i njih.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Mislim da si sama pronašla najbolje rješenje,i ja imam takvih problema sa zečevima,ali omotali smo vočkice žicom,pa imamo i vočkice i zečeve
|
|
![]() |
|
Samo javi Nataly kad hoćeš da ti dođem u foto safari, mene se izgleda uopće ne boje
![]() A što se tiče slika, priznajem, kriva sam jer stvarno zabušavam. Sva sam se posvetila novom vrtiću a dok sam ga složila sve je već ocvalo. Čemu sad slikat golotinju ( molim bez primisli, izraz se odnosi na vrt i bilje ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |