Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj novi dom
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj novi dom

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4849505152 151>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2011 u 20:10
Misty draga cestitke na stotoj stranici ,vidim dosta si ti popunila svoj novi dom vec ima tu svakojakih biljcicaClapClap
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2011 u 14:17
Prekrasan je. Sudeći po brojkama ti se spremaš svoj vrt pretvoriti u pravi ružičnjak!Thumbs%20UpBig%20smile
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2011 u 14:03
Ne mogu ga se nagledati pa vas malo gnjavim Embarrassed

[/

Time is something you can never get back..
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2011 u 14:02
Nestrpljivo sam čekala da ovaj božur procvjeta! Malo je prevelik i čim ocvjeta morat će seliti u vrt LOL

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2011 u 14:00
a hoste su sve veće i raskošnije! LOL

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2011 u 13:59
Uskoro će moje jagodice Smile

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2011 u 13:57
Originalno poslano od člana Belina Belina napisao:

smile39Šetam tvojim novi vrtom ,svaka ti je biljčica priča za sebe,
sve ti je u  pupu,sve miriše,a oči se odmaraju.Vrijeme lječi,a žive sjećanja.
Taj tvoj crveni jaglac......vraća ti ljubav koju si mu dala.Clap

Hvala ti na lijepim i utješnim riječima

Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2011 u 07:35
smile39Šetam tvojim novi vrtom ,svaka ti je biljčica priča za sebe,
sve ti je u  pupu,sve miriše,a oči se odmaraju.Vrijeme lječi,a žive sjećanja.
Taj tvoj crveni jaglac......vraća ti ljubav koju si mu dala.Clap
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2011 u 06:37
Anaida nažalost sam napravila početničku grešku s ružama, po savjetu jednu susjede previše sam podrezala (zbilja predugačko!) korijenjenje većine ruža koje sam naručila kod Viraga pa se šest ruža samo osušilo Cry Za utjehu primilo se četrnaest ostalih, većinom naručenih u vrtlariji Horvat. Horvatove su dosta skuplje, ali puuuuno bolje pripremljene za sadnju. Još jedan dokaz kako je jeftino zapravo puno skuplje!

Mari ti sigurno znaš da je ovo podneblje kao stvoreno za njih! smile169

hamara nadam se da ćeš tu šetati i u stvarnosti! LOL
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3204
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2011 u 13:44
opet ugodna setnja u tvom vrtu!
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2011 u 09:40
Originalno poslano od člana misty-da misty-da napisao:

A ovaj jaglac je pravo čudo! Jednako svjež, rascvjetan i lijep kao prije tri mjeseca kad je procvao! LOL

ClapClapThumbs%20Up
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2011 u 07:10
Zamirisali karanfilčeki i do mene.. Kako su tvoje nove ruže, jesu li se sve lijepo primile?
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2011 u 07:04
e. nona kiša je pomogla cvijeću ali i korovu Unhappy
Anastazija nalazi se u lijehici koju stalno previše zalijevam jer je u njoj nova mlada ruža koja prvu godinu mora dobivati 5-6 litara vode dva puta tjedno. To sam kao uputstva dobila od vrtlarije Horvat kad su mi stigle njihove ruže. Čini se da i jaglacima prija puno vode?! Embarrassed

bako hvala ti na lijepim riječima za moj vrt!
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2011 u 06:56
Uffff malo sam sređivala svoje slike na photobucketu, razmještala ih u odgovarajuće albume pa su sve bile nestale! Unhappy
Ostalo sam sve popravila, ali ovaj prvi se ne da ni obrisati ni popraviti pa ću ponovo dodati slike mini i zalutalih turskih karanfila Embarrassed

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2011 u 13:05
Obzirom da sam zakasnila, čestitam ti na 101 stranici, lijepih slika, velike ljubavi za sve oko tebe i lijepih,toplih misli koje si s nama podijelila.
Vrt postaje sve više čaroban, pun boja i oblika...ClapClapClap 
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2011 u 11:42

Kaj si napravila tom jaglacu ?
Predivan je !
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2011 u 10:27
lijepo sve napreduje još poslije kiše smile56
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2011 u 09:34
A ovaj jaglac je pravo čudo! Jednako svjež, rascvjetan i lijep kao prije tri mjeseca kad je procvao! LOL

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2011 u 09:33
I moji "zečići" su puni pupova Very%20Happy

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2011 u 09:32
Skroman je, ali zaslužuje snimak jer je prvi iris u mom vrtu Very%20Happy

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4849505152 151>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.