Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj novi dom
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj novi dom

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4849505152 151>
Korisnik
Poruka
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2010 u 20:48
smile78Nemoj trgati cvjetne pupove suncokreta,ako treda rađe stavi neki kolac pa podupri suncokret da ga vjetar ne prevrne.neće ti biti žao,Hortenzija je možda mlada pa zato nije cvjetala
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2010 u 07:21
Originalno poslano od člana Mira021 Mira021 napisao:

Tvoja glasna razmišljanja su lipša od najlipšeg vrta,a onda vrt ,naravnoClapKod tebe čovik nauči uživati u svim detaljima i mogu ti reći da uz tvoj suncokret sam i ja nabavila jedan mali,mini,samo nadam se da ču mu znati ugoditi jer tako malo o njemu znam,samo znam da je predivan cvitThumbs%20UpI moj ima u pazusima male cvjetovesmile64a za to što si nahranila ovčice jedan velikismile55
Draga ovdje sam konačno saznala da je svijet krasno mjesto! A skupit ću sjeme od suncokreta i za tebe. Dobro podnosi vrućinu i sigurno će se dobro osjećati u Splitu i uz tebe LOL
Time is something you can never get back..
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2010 u 07:23
Medo, mali kaktus poslušat ću vaše savjete! Nadam se da će moja straža izdržati više glavica Wink
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2010 u 08:28
Nakon cjelonoćne skitnje, s kapcima na "pola koplja", moj Bleki ipak ne propušta ove svakojutarnje inspekcije vrta Very%20Happy

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2010 u 08:29
Prvi cvijetak na ovoj salati se (valjda?) pretvara u sjeme, a ona se rascvjetava i dalje Very%20Happy

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2010 u 08:30
Kruška koja je dospjela prva dala je pedesetak kg. sočnih krušaka u kojima smo uživali i susjedstvo i ja, sad je na redu druga, i ona prebogata plodova! Very%20Happy

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2010 u 08:31
Šečer obično dolazi na kraju! Moji stražari, ne samo da imaju više glavica, nego su i višebojni! Jutros su se počeli otvarati ovi šatirani! Žao mi je što nisam ponijela neke skale, zbilja su previsoki da bih ih mogla dobro uhvatiti u kadar! Very%20Happy

a bit će ih više ! LOL

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2010 u 08:41
Ma odlično si ih snimila i dočarala svu ljepotu tih prekrasnih cvjetova!Big%20smile
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2010 u 08:44
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Ma odlično si ih snimila i dočarala svu ljepotu tih prekrasnih cvjetova!Big%20smile
Jedva, viši su od mene skoro pola metra, a ja nisam baš mala Tongue
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2010 u 11:43
smile78Lijepo si poslikala suncokrete,mljac za kruške,i pusica malom Blekiju
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2010 u 20:44
Kao i uvijek Misty s takvim žarom opišeš svoje biljke da je milina gledati slike i uživiti se u tvoj vrt. stražari su predivni, a nadam se da će te obradovati i koji potpuno crveni. ja sam prošle godine imao jedan tamni bordo, bio je predivan! mujcek je sjajan! pogled br. 16 i vjerojatno misao: "kaj me sad slikaš ovak pospanog. još buš te slike stavila na internet i onda mi se buju smijali!"
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2010 u 05:49
Originalno poslano od člana mali kaktus mali kaktus napisao:

smile78Lijepo si poslikala suncokrete,mljac za kruške,i pusica malom Blekiju
Hvala ti draga, Bleki uživa u svakoj pažnji i zna je iskamčiti! Wink
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2010 u 05:55
Originalno poslano od člana Medvjed34 Medvjed34 napisao:

Kao i uvijek Misty s takvim žarom opišeš svoje biljke da je milina gledati slike i uživiti se u tvoj vrt. stražari su predivni, a nadam se da će te obradovati i koji potpuno crveni. ja sam prošle godine imao jedan tamni bordo, bio je predivan! mujcek je sjajan! pogled br. 16 i vjerojatno misao: "kaj me sad slikaš ovak pospanog. još buš te slike stavila na internet i onda mi se buju smijali!"
Ovi suncokreti su meni pravo otkriće, a crvenog bi svakako voljela vidjeti! Nemoj se čuditi što me tako oduševljavaju, prvi put vidim suncokrete u živo! Embarrassed
Neznam što Bleki misli, ali znam da ne propušta niti jednu priliku da me svuda slijedi. Zamisli taj prizor kad prati mene i psa u šetnji, moji sumještani nas baš čudno gledaju LOL
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2010 u 07:06
Misty, suncokreti su divni... Možda ima u tvojoj blizini neko polje suncokreta - probaj prošetati da vidiš i tu ljepotu... Kod mene ih ima nekoliko i oduševim se kad prolazim tim putem (na žalost, to nije na putu prema poslu nego u drugom smjeru pa tamo rijetko idem). Meni su ove godine niknula dva suncokreta, sami, na mjestu gdje je lani bio jedan (mali, ukrasni) i imam još jedan koji  mi je Nata darovala. Još su mali, ali sliknut ću ih kad malo narastu.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2010 u 08:15
smile57
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2010 u 08:22
Originalno poslano od člana Anaida Anaida napisao:

Misty, suncokreti su divni... Možda ima u tvojoj blizini neko polje suncokreta - probaj prošetati da vidiš i tu ljepotu... Kod mene ih ima nekoliko i oduševim se kad prolazim tim putem (na žalost, to nije na putu prema poslu nego u drugom smjeru pa tamo rijetko idem). Meni su ove godine niknula dva suncokreta, sami, na mjestu gdje je lani bio jedan (mali, ukrasni) i imam još jedan koji  mi je Nata darovala. Još su mali, ali sliknut ću ih kad malo narastu.
Nema ih ovdje, ni ovih velikih ni vrtnih ukrasnih, ali pamtim takav prizor iz dr. Živaga. Teško je zaboraviti prizor Lare i Živaga kako se voze uz ta polja suncokreta! Disapprove
Uputili su me da moram pustiti cvjetove da uvenu i da na stabljici sazriju sjemenke, ako se izborim s ptičicama, pokušat ću uhvatiti sjeme svake od boja, pa ako ih želiš, podsjeti me da ti pošaljem Wink
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2010 u 08:26
toni hvala ti na posjeti smile126
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2010 u 08:26
Jutrošnju inspekciju počinjem sa suncokretom, možda su vam već dojadili, ali zbilja zaslužuju pažnju i divljenje Very%20Happy

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2010 u 08:29
Za ovo trebam savjet. Irise sam posadila još u proljeće, imali su već puno listova koji su samo rasli, širili se, ali nikako nisu cvjetali Sad . Mislim da sada više ne bi trebalo očekivati cvatnju pa me zanima treba li im odrezati lišće? Rolling%20Eyes

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2010 u 08:30
A sad malo zanimljivosti Laughing Carsko oko sam zasijala uz nevene. Iako su, manje-više, svi neveni niski, ovi koji se nalaze neposredno uz carsko oko koje je zbilja visoko, ugledali su se u taj cvijet i sami izrasli gotovo toliko visoko kao i on! I cvijeće ima uzore??? Rolling%20Eyes

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4849505152 151>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,298 sekundi.