hugin kutak za uživanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 124> |
Korisnik | |
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Večeras izgleda uočavam samo kale. Predivna je zaista. A ni Hugić ne može proći neopaženo... ![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
moj kivi preživio svoju prvu zimu vani i razrastao se baš izgleda da mu godi i klima i mjesto
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
![]() |
|
milice ,anči nataly hvala na posjeti mom šarenilu, anči moje kobeje napreduju baš super penju se uz potporanj samo da još procvjetaju, pozdrav za sve od mene i mog hugića
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasno
![]() |
|
![]() |
|
moon hvala na posjeti
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
hvala na posjeti draga sara navrati opet |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
šarenilo koje stvaraju ruže i karanfili mi je bajkovito!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Imaš zbilja lijepog cvijeća, ruža..
|
![]() |
|
drage moje baka i vilmać hvala vam na posjeti mom šarenilu i na pohvalama za moj vrt ali ni vi ne zaostajete vaši vrtovi su predivni i svaki put kada listam po vašim vrtovima gledam i ukradem po koju ideju o uređenju vrta
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Fani oduševila me tvoja lonicera, zaista je predivna.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
evo i mene u posjeti,kod mene pada kisa i zato koristim priliku da prosecem tvojim vrtom...kala me odusevila,moje jos ne cvjetaju...ruze se rascvjetale,Hugo uziva
|
![]() |
|
triša , gioo hvala vam što ste prošetale mojim vrtom oko moje vikendice, jeste drage moje i ja sam posebno ponosna na moju lonicuru kada ovako procvjeta sjećam se i moja prva slika od prošle godine je isto bila slika lonicure a to je kada sam se priključila vama, i mogu reći da mi je evo još malo pa godina kako se družim na ovom forumu predstavlja veliko zadovoljstvo i jedno veliko iskustvo gdje samo možeš naučiti ako želiš. hvala vam i jean veliki pozdrav od mog hugića on se nađe uvijek u blizini kada slikam biljke.
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Putujem divnim vrtovima, i obavezno sam stala u tvojem, ovog puta u vikendici! Uživala sam u pogledu, poigrala se s Hugićem i mahnula vam do iduće šetnje!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
evo nekih novih slika iz mog vrta slikano danas
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 124> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |