wiz povrtnjak u malom |
Odgovori | Stranica <1 4849505152 68> |
Korisnik | |
Fiki
Trajnica Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jel i ti gibaš?
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prije nego li odem...čestitam 50 str.!!!
|
|
wizardica
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajde..laku noć ti želim..mene umor nije još posijetio..ni pokucao nije..huuuh..
muko moja..noooć ti pospanko
|
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jesi li sejala white wonder krastavac?
|
|
wizardica
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
žiiiifiiiliiiii ti i ja..jubilarka pala...ahahaha
|
|
|
|
wizardica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Živibili pa vidili!!!
|
|
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozzz !!!
|
|
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zzzz
|
|
wizardica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bye, byeeee
|
|
|
|
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bas vam hvala uljepsali ste mi dna sa vasom sinocnom pricom.
Viz ismijala sam ti se i to zestoko na ovo :.iskreno 150 ali sam još dosijala pa ču kasnije dopisati..malo sam se zaigrala..neznam di ću sve smjestiti..biće da sam si zamislila kod susjeda oteti parcelu...ahahaha..ludača ja." fiki tebi isto raja ste.bojim se da cu s avama oboliti sa opsesijo-dajzeci vec sam,al bojim se uzet ce maha. |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fiki ja na pijanom tvor namjerno pravim pravopisne greske pa dobivam upozorenja o banu. Ne idem tamo otkad.
|
|
Seneka |
|
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...heheh :))).....čuvaj se Virusa R1... Rajčje ludilo!
|
|
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mi smo se zarazili,,,,samo se širii.---heheh...baš sam sinoć odlično proveo večer-...čakulali smo do 3 h ujutro!
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad ste ond aujutro ustali :)ja vas pratila do pola jedan i odvukla se spavati.jutros cim sam ustala prvo upali kom da vidim sta ste pisali hhh.
posijala sam danas jos neke sorte od viz slatka mala loptica neki rose bas me zanima kakav je urod i ukus.viz imas li sliku istih? |
|
Seneka |
|
wizardica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako mi bude takav ima da ovako od cega ti je nesanica,jesil probala med i mlijeko popiti navece?
imas li sliku ovog i taj sam danas sijala Livingston i slatka crvena naborana.kakva je ova izgledom i ukusom Evergren zelena rajcica nisam je sijala,al ako valja da je sijem?! |
|
Seneka |
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sijes li ove godien Viz zapotec onaj naborani veliki.meni jedne godine bio dobar rodio,al pomelo me nesto i nisam uzela sjeme.steta
|
|
Seneka |
|
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
wizardica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pustili ...svi ovi koje si navela...posijala su mrak dobri..evergreen je zakon..vidjeti češ..
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 4849505152 68> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |