Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - wiz povrtnjak u malom
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

wiz povrtnjak u malom

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4849505152 68>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 02:25
Jel i ti gibaš?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 02:26
Prije nego li odem...čestitam 50 str.!!!
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 02:27
ajde..laku noć ti želim..mene umor nije još posijetio..ni pokucao nije..huuuh..
muko moja..noooć ti pospanko Sleep
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 02:27
Jesi li sejala white wonder krastavac?
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 02:29
žiiiifiiiliiiii ti i ja..jubilarka pala...ahahahalol!Sad
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 02:29
prošlu godinu jesam..ovu godinu sam neke druge..raritetne sorte..buš vidio ako uspiju..hehehe
  • Senregistrer
  • Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
    Na vrh
    Fiki View Drop Down
    Trajnica
    Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 02:30
    Živibili pa vidili!!!
    Na vrh
    Fiki View Drop Down
    Trajnica
    Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 02:31
    Pozzz !!!
    Na vrh
    Fiki View Drop Down
    Trajnica
    Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 02:31
    zzzz
    Na vrh
    wizardica View Drop Down
    Trajnica
    Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 02:34
    bye, byeeeesmile100
    Na vrh
    Pustolovka View Drop Down
    Neukroćena biljka
    Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
    Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 09:41
    bas vam hvala uljepsali ste mi dna sa vasom sinocnom pricom.
    Viz ismijala sam ti se i to zestoko na ovo :.iskreno 150 ali sam još dosijala pa ču kasnije dopisati..malo sam se zaigrala..neznam di ću sve smjestiti..biće da sam si zamislila kod susjeda oteti parcelu...ahahaha..ludača ja." fiki tebi isto raja ste.bojim se da cu s avama oboliti sa opsesijo-dajzeci vec sam,al bojim se uzet ce maha.
    Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
    Na vrh
    Neukroćena biljka
    Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 13:20
    Fiki ja na pijanom tvor namjerno pravim pravopisne greske pa dobivam upozorenja o banu. Ne idem tamo otkad.

Seneka
    Na vrh
    Fiki View Drop Down
    Trajnica
    Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 15:05
    ...heheh :))).....čuvaj se Virusa R1... Rajčje ludilo!
    Na vrh
    Fiki View Drop Down
    Trajnica
    Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 15:06
    Mi smo se zarazili,,,,samo se širii.---heheh...baš sam sinoć odlično proveo večer-...čakulali smo do 3 h ujutro!
    Na vrh
    Neukroćena biljka
    Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 20:16
    Kad ste ond aujutro ustali :)ja vas pratila do pola jedan i odvukla se spavati.jutros cim sam ustala prvo upali kom da vidim sta ste pisali hhh.
    posijala sam danas jos neke sorte od viz slatka mala loptica neki rose bas me zanima kakav je urod i ukus.viz imas li sliku istih?

Seneka
    Na vrh
    wizardica View Drop Down
    Trajnica
    Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 20:53
    ..hehehe ljudovčići moji ..ja legla u 6 ujutro kad muž ustao za posao..ubi me više nesanica..a ustala sam u 10 sati jer sam morala na finu ..grrr i danas cijeli dan mrdam po kuhinji...več pola napravila za Uskrs.
    Pustili..
    ROSE rajčicaHeirloom%20Tomato%20Rose
    Na vrh
    Neukroćena biljka
    Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 21:20
    Ako mi bude takav ima da ovako od cega ti je nesanica,jesil probala med i mlijeko popiti navece?
    imas li sliku ovog i taj sam danas sijala Livingston i slatka crvena naborana.kakva je ova izgledom i ukusom Evergren zelena rajcica nisam je sijala,al ako valja da je sijem?!

Seneka
    Na vrh
    Neukroćena biljka
    Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 21:28
    sijes li ove godien Viz zapotec onaj naborani veliki.meni jedne godine bio dobar rodio,al pomelo me nesto i nisam uzela sjeme.steta

Seneka
    Na vrh
    Fiki View Drop Down
    Trajnica
    Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 23:03
    Na vrh
    wizardica View Drop Down
    Trajnica
    Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2013 u 01:44
    Pustili ...svi ovi koje si navela...posijala su mrak dobri..evergreen je zakon..vidjeti češ..
    Na vrh
     Odgovori Odgovori Stranica  <1 4849505152 68>
      Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
    Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.