Zvrkov vrt |
Odgovori | Stranica <1 4950515253 63> |
Korisnik | |
zvrk
Odrastao grm Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Californian poppy Digitalis + californian poppy Svjeze ubrane rotkvice |
|
Sponzorirani linkovi | |
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Filadelf mi ima slatke cvjetice
|
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš sam uživala u ovo kišno popodne u šetnji tvojim vrtom. Drago mi je da ti je "mozak na paši", a to znači da češ uživati u svome vrtu, a i mi skupa sa tobom u prekrasnim slikama. Uživaj u ljetu i ljepoti prirode oko tebe i podari nam još sličica...
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Razveselili su me ovi kalifornijski makovi, kao mala sunca obasjali su vrt
|
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni su i digitalisi i makovi, ali meni se sviđa i ono sa crvenim cvjetićima na drugoj slici u prvom postu na ovoj stranici. Kako se zove ta biljka? Baš je super, a posebna pohvala za vrt tvoga sina u gumi....baš je odlično
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I meni su kalifornijski makovi favoriti, iako je sve lijepo
|
|
život je more
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mnogo cvijeća imaš, a sve izgleda tako dobro.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
zvrk
Odrastao grm Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam frku na poslu pa je manje vremena provedeno u vrtu.
Vrucine i suncano vrijeme vec skoro tri tjedna a tako ce kazu jos nekoliko dana. Slikam ponekad ali nemam vremena za uploadati slike. |
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
u koji god vrt uđem oduševljen a sam a tvoj je stvarno prekrasan
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja nisam dulje bila kod tebe. Ma ima sad jako puno vrtova pa čovjek ne stigne sve. Umori se!
Tako sam tek sad vidjela slike s guskama! Baš su lijepe, eto nešto što ne možemo samo tako vidjeti.
A vrt ti bujaaa.
Ti samo slikaj, makar ćeš nam na jesen kad uloviš vremena sa stavljanje na forum, uljepšati dane!
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kalifornijski makovi su meni prekrasno cviće,a ja ih znam i pod imenom ešolcijaoni su i te kako spretni da prkose velikim ljetnim vrućinama
|
|
zvrk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas smo imali prvu kisu nakon dugog vremena (pravi pljusak),super za vrt .
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Opet si nam nestala
Cvijeće ti je prekrasno |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
zvrk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sorry ulijenila sam se. |
|
zvrk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
7.mj |
|
zvrk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno.krasno sve ostalo što bih napisala je suvišno
|
|
zvrk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Crocosmia lucifer |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 4950515253 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |