Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj kamenjar i vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj kamenjar i vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4950515253 70>
Korisnik
Poruka
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2010 u 19:48
Čini mi se da su ti lani cvale krizanteme. Zar ih nemaš ovu godinu (tvoja i moja klima su slične pa zato pitam)? Ili još nisu procvale?

Na ovoj slici je posađena tvoja perunika. Ispred nje niknuo je jedan list. Da li si mi možda i to poslala? (Ne sjećam se da sam na tom mjestu posadila biljke od nekog drugog.) I ne znam koja je to biljka.

Ti si prva s ovog foruma kojoj sam se obratila preko pp, i sad sam u tvom vrtu uspješno "probila led" sa stavljanjem slika na forum. Baš sam vesela...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2010 u 00:42
Danas sam prošetala tvojim vrtom od početka pa do kraja. Uživala sam svakim korakom. Kamenjar je fenomenalan, poseban, s tim plosnatim kamenom kao da je dobio neku drugu dimenziju, možda neke neobičnosti koja istiće svaku biljčicu posebno i tako čisto. ....
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2010 u 07:21
Baš mi je drago moon da si mi i ti došetala u vrt, hvala ti Hug.
Nataly to ti je posljedica velike gužve kod mene pa se sve ispreplete. Uglavnom to bonus iznenađenje ti je arum italicum Wink.
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2010 u 07:38
Hvala Horti,
nisam znala da arum ima takve listove. Tongue
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2010 u 09:52
Horti, srnice su krasne.. A i golotinju bi mi rado vidjeli tako da možemo u proljeće uspoređivati novi vrtić sa sadašnjim slikicama..
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2010 u 17:11
Horti, pa živiš na prekrasnom mjestu....Doduše životinjice ti papaju voćkice, ali ajme oko tebe čista priroda.Divota!
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2010 u 10:31
Hvala bako, stvarno je prekrasno, sama sebi se čudim kak sam se uspjela tak dobro udat LOL. Još dok sredim sve po svojim zamislima, bit će pravi mali raj.
Dobro Anaida, samo radi tebe će za vikend bit bar jedna slika golotinje Wink
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2010 u 11:01
Da znaš da ću se baš naljutiti ako nešto ne poslikaš.

Srnice su krasne i mile, ali hoću i nešto cvjetno ili bar zeleno
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2010 u 21:23
Ne vjerujem ja u tu golotinju LOL, ali slike srna su prva liga Clap
život je more
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2010 u 21:38
Horti, tako ti je to kad si na bregu, a ima i šume, a znaš sa životinjama, sve je to odraz stanja na tvom posjedu. No toliko toga imaš, vjerujem još više od kada sam ja bila kod tebe da i kad sve nas podmiriš i srnice, još će ostati veliki dio za pokazivanje.smile177
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2010 u 23:01
Krasan Močvaracsmilie_ga_042.gif
Kupila sam si jednog. Imaš li kakav savjet za uzgojSmile?

Vrtni ljubimci su ti preslatki i tko bi se ljutio na takva medena stvorenjaWink.

Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2010 u 13:50
Smrcko i meni je močvarac novitet, trebao bi biti trajni listopadni grmić, pa se nadam da ćemo im se veseliti ponovo u proljeće.
Ako opstanu budemo razmjenjivale sjeme ili reznice Wink.

Evo malo golotinje na Anaidino inzistiranje:

A evo i malo zelenjave za cure s mora Hug

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2010 u 14:02
Stazica vam se krasna, zaista!! Svaki detaljčić lijepo osmišljen. Golotinja je sada pusta, ali u proljeće će se zazelenit, zašarenit.. A zelje ukrasno je super! I puzavi zvjezdan (moj je ocvao, hoćeš li ga ti porezati sada ili u proljeće? ), i ovaj sedumček koji sada cvate!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2010 u 14:11
Pozdrav i tebi sa mora. Lijepo ste sredili stazice, ali - ja sam konačno vidjela dijelić onog prekrasnog kamenjara.
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2010 u 14:14
Sad kad vidim stazu, jasno mi je čime si se bavila u zadnje vrijeme. smile39Baš je posebna...

Upravo sam dobila ideju čime da te još zaposlim kad dođeš kod mene u foto safari...Ti ćeš raditi nacrte za staze po mojem dvorištu, a ja ću provoditi u djelo tvoje prijedloge...Wink
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2010 u 15:44
napokon vidim tu fenomenalnu stazu i oduševila me Thumbs%20Up
samo odakle mi toliko drva? Cry
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2010 u 16:02

Tonguemene je oduševilo zelenjeWink,a ideja za stazu je briljantna!!! mom oku do sad neviđeno! svaka čast!smile55

Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2010 u 17:00
Staza  smile57
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2010 u 17:16
Originalno poslano od člana Anastazija_ Anastazija_ napisao:

Staza  smile57
Bome je!Thumbs%20Up
Eto kako je važno dobro se udati!WinkLOLLOLLOL
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2010 u 17:24
Stazica je predivna
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4950515253 70>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.