Moj kamenjar i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 70> |
Korisnik | |
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Čini mi se da su ti lani cvale krizanteme. Zar ih nemaš ovu godinu (tvoja i moja klima su slične pa zato pitam)? Ili još nisu procvale?
![]() Na ovoj slici je posađena tvoja perunika. Ispred nje niknuo je jedan list. Da li si mi možda i to poslala? (Ne sjećam se da sam na tom mjestu posadila biljke od nekog drugog.) I ne znam koja je to biljka. Ti si prva s ovog foruma kojoj sam se obratila preko pp, i sad sam u tvom vrtu uspješno "probila led" sa stavljanjem slika na forum. Baš sam vesela... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Danas sam prošetala tvojim vrtom od početka pa do kraja. Uživala sam svakim korakom. Kamenjar je fenomenalan, poseban, s tim plosnatim kamenom kao da je dobio neku drugu dimenziju, možda neke neobičnosti koja istiće svaku biljčicu posebno i tako čisto. ....
![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Baš mi je drago moon da si mi i ti došetala u vrt, hvala ti
![]() Nataly to ti je posljedica velike gužve kod mene pa se sve ispreplete. Uglavnom to bonus iznenađenje ti je arum italicum
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Hvala Horti,
nisam znala da arum ima takve listove. ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Horti, srnice su krasne.. A i golotinju bi mi rado vidjeli tako da možemo u proljeće uspoređivati novi vrtić sa sadašnjim slikicama..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Horti, pa živiš na prekrasnom mjestu....Doduše životinjice ti papaju voćkice, ali ajme oko tebe čista priroda.Divota!
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Hvala bako, stvarno je prekrasno, sama sebi se čudim kak sam se uspjela tak dobro udat
![]() Dobro Anaida, samo radi tebe će za vikend bit bar jedna slika golotinje
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Da znaš da ću se baš naljutiti ako nešto ne poslikaš.
Srnice su krasne i mile, ali hoću i nešto cvjetno ili bar zeleno |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ne vjerujem ja u tu golotinju
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Horti, tako ti je to kad si na bregu, a ima i šume, a znaš sa životinjama, sve je to odraz stanja na tvom posjedu. No toliko toga imaš, vjerujem još više od kada sam ja bila kod tebe da i kad sve nas podmiriš i srnice, još će ostati veliki dio za pokazivanje.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Krasan Močvarac
![]() Kupila sam si jednog. Imaš li kakav savjet za uzgoj ![]() Vrtni ljubimci su ti preslatki i tko bi se ljutio na takva medena stvorenja ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Smrcko i meni je močvarac novitet, trebao bi biti trajni listopadni grmić, pa se nadam da ćemo im se veseliti ponovo u proljeće.
Ako opstanu budemo razmjenjivale sjeme ili reznice
![]() Evo malo golotinje na Anaidino inzistiranje:
![]() ![]() ![]() A evo i malo zelenjave za cure s mora
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Stazica vam se krasna, zaista!! Svaki detaljčić lijepo osmišljen. Golotinja je sada pusta, ali u proljeće će se zazelenit, zašarenit.. A zelje ukrasno je super! I puzavi zvjezdan (moj je ocvao, hoćeš li ga ti porezati sada ili u proljeće? ), i ovaj sedumček koji sada cvate!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Pozdrav i tebi sa mora. Lijepo ste sredili stazice, ali - ja sam konačno vidjela dijelić onog prekrasnog kamenjara.
|
|
![]() |
|
Sad kad vidim stazu, jasno mi je čime si se bavila u zadnje vrijeme.
![]() Upravo sam dobila ideju čime da te još zaposlim kad dođeš kod mene u foto safari...Ti ćeš raditi nacrte za staze po mojem dvorištu, a ja ću provoditi u djelo tvoje prijedloge... ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
napokon vidim tu fenomenalnu stazu i oduševila me
![]() samo odakle mi toliko drva? ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Staza
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() Eto kako je važno dobro se udati!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Stazica je predivna
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |