Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Naše dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Naše dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4950515253 140>
Korisnik
Poruka
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2009 u 10:08
zvijezdani su izuzetni a i ruselija je krasna 
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2009 u 11:06

Ovi tvoji zvjezdani su smile227

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2009 u 11:09
majko mila kakvi krasni zvjezdani!!!!! Bude možda koji viška? Ne mogu vjerovati ali nemam ni jedan jedini
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2009 u 19:40
Draga Kat.rea današnje predvečerje šetala sam tvojim vrtom koji me se iz
uzetno dojmioClap
Ali, ove zadje fotografije astri - božanstveno.smile141
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2009 u 19:45
smile227prekrasno sve od panja sa ruselijom do zvijezdana
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2009 u 20:23
Cure drage hvala što šečete mojim dvorištem.
Hana koliko god hočeš. Ove zvjezdane sa južne strane ja razrjeđujem i u jesen i u proljeće, ali očito da im je to idealan položaj i oni se strašno šire.
Bromelija, nije kao tvoja ruselija, ali ja sam zadovoljna, ipak sam ja nju malecku kupila u proljeće. Ali reci ti meni one mlade grane na drugoj slici, da li bi bile dobre za pelcanje? One su nekako deblje od starih grana i imaju rijetko listiće.
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2009 u 20:44
mislim da ne, ja sam do sada pelcala one starije i uspijeh je gotovo sto posto,

ne uzimam cijelu granu od korijena nego nekih 20-tak cm
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2009 u 20:53
Hvala ti Bromelija.
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2009 u 21:08
Jastucasti zvjezdani....koja ljepota!!!! ClapClapClap Uvijek mi je zelja bila imati ovako bogato dvoriste...prelijepo!!!
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2009 u 21:40
Kat.rea prekrasno ti je dvorište, zvjezdani su naj, a panj s bršljenom i ruseliom super Clap.
život je more
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2009 u 21:48
Dzomba, joj da mogu poslala bih ti ih, da i ti uživaš u njima.
Lantana baš smo se mimoišle, ja u tvome a ti u mome dvorištu.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 17:18
Originalno poslano od člana kat.rea kat.rea napisao:

Zahvaljujući forumu sam saznala da se dalije mogu sijati, a zahvaljujući Shashi ja imam niske dalije iz sjemena
dalija,%20georgina%20-%20lat.%20dahlia

dalija,%20georgina%20-%20lat.%20dahlia%20
dalija,%20georgina%20-%20lat.%20dahlia%20
imam ih 5, a za sada su procvjetale ove 3 i što mene najviše raduje 3 nijanse crvene boje.
----------- Ova zadnja je prekrasna . I nije mi jasno kako se sijeme može uzeti ja svoje otvarala a one sve nekako ljigave i ružneEmbarrassed
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 21:36
Koji zvjezdan , a ljepote smile99
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 21:41
Zvjezdani su vau, kao zvjezdice, baš imaju dobro ime.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 22:00
Niho, konačno si došla Big%20smile. Ja sam ove sijala proljetos i to su prvi cvjetovi, tako da nema šanse da sjeme dozori. Nadam se da su napravile gomolje pa da ih imam i slijedeće godine. A za sjeme, pitaj Shashu, ona zna. Ah baš sam se nadala da češ ti skupiti sjemena od onih tvojih prekrasnih , a ti veliš ništa, šteta.
Šmrcko, sinoč sam vidjela da imaš i ti grmić zvjezdana, bez brige oni se brzo šire več slijedeće godine češ i ti imati veeeeliki grm Wink.
Triša u pravu si, baš im paše ime. Uživam ih promatrati za sunčanog dana i onaj užurbani žamor oko njih, jer na ovoim mojim "tepisima od zvjezdana" su cijeli rojevi pčela Tongue.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 22:15
Moj od prošlu godinu narastao skoro metar, nije bilo to predviđeno. Ovogodišnji isto nešto u vis tjera, daj Bože da je niskiSmile
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 22:21
Čekaj Šmrcko, šta ti nemaš niski grmić? Meni se na slici činio niski.....jednoga sam vidjela da ti je visoki, čini mi se crveni ili tamnije roza.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 22:30
Ma popela se ja na zid da ga slikamLOL. A kao bi mi se divile, koristim sve filmske trikove . Izmjerim visinu oba pa mi ocjenite kakvi su. Ali ovaj od ovu godinu će pokazati pravo lice tek iduću godinu.Smile
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 22:32
Stvarno su predivni ali oni kad se počnu širiti nebi se ih lako kotarisao ja sad imam samo iza kuće i rahat sam a tvoji su predivnismile58
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 20:10
Originalno poslano od člana kat.rea kat.rea napisao:

A ščira kod mene k`o u priči
ščir%20-%20amaranthus
ovo je najveća biljka - sa najviše "cvijeta"
ščir%20-%20amaranthus
 ovaj je crvenoljubičast i cvijet mu izgleda kao kapa Tilla Uelenspiegela
ščir%20-amaranthus
ovaj je nekako "rasperjan"
Svi su iz istog sjemena, a svaki drugačije izgleda.....

Amaranthusi su ti stvarno prekrasni!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4950515253 140>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,828 sekundi.