Jani - upoznajte me.... |
Odgovori | Stranica <1 4950515253 63> |
Korisnik | |
Mamina
Pustio korijenje Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jani-svijećnjak je prekrasan ali komplet za bebu je
|
|
Sponzorirani linkovi | |
jani
Odrastao grm Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam djevojčice moje!
Tatjana - ja stvarno ne znam da li će se sastanak održati.....meni se nitko nije javljao.
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne sekiraj se, ja sam na neke poslala e mail,a ako i ne dodju, biti ćemo nas dvije,samo moli onog gore da nam snijeg ne zavija.
Ka sse sjetim nekoga, šaljem poruku. Javi se |
|
Okić
Mladi grm Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jani ako ću ikako moći dođem! Još pokušavam naći onu podlogu za tebe!
|
|
Mima35
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ah, ja ne mogu doći u ponedjeljak na druženje jer mi kćer ima zbor pa ju moram voditi. Zapravo, meni je jedino petak slobodan, sve druge dane imam raspored s djecom.
|
|
jani
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Curke - čini mi se da ipak neće biti okupljanja, jer su svi u ovo predblagdansko vrijeme zauzeti. I ja imam neke obiteljske obaveze i neću moći u to vrijeme, na žalost! Mislim da ćemo to morati odgoditi za neko malo mirnije vrijeme , možda iza blagdana....
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
|
crvena dalija
Mladi grm Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
SLAŽEM se iza blagdana bi i ja rado došla na druženje
|
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
jani
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja i dalje radim punom parom.... Od ponedjeljka krećem s terapijama pa će mi to oduzeti jako puno vremena i neću više stići toliko raditi pa sam zato sada ubrzala tempo.....
Još jedan adventski svijećnjak:
...s druge strane....
...i iz još jednog kuta....
|
|
|
jani
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anđeli ......
Komplet podložaka:
pa svi zajedno:
|
|
|
tatjanabajcic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jani nema problema, javiti ću samo Okić da odustajemo, biti će još dosta vremena. Molim te javi mi pošto su ti sviječnjaci i kod koga si naručila, možda ih ima i drugdje, ali nisam bila u centru već više mjeseci.
|
|
TinnčicaM
Već proklijao Pridružen: 25 Srpanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 248 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jani advent je savršen
ali i podnetači i anđel, ma sve mi je mrak!!!! |
|
Mima35
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo, lijepo i ... lijepo.
|
|
jani
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam drage moje
Tatjana - preko fejsa sam kod Mirele Mikić naručila svijećnjake još prije nekih mjesec i nešto.... točnu cijenu momentalno ne znam, ali mislim da su bili cca 40 kn
|
|
|
kikins
Već proklijao Pridružen: 08 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 176 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
msm...sta reci?
jednostavno prelepo! |
|
postoje ljudi koji ti iscupaju srce i postoje oni koji ga vrate na mesto!
|
|
jani
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, hvala
Radila sam sliku uz sat koji je već prije napravljen. Dobila sam narudžbu da uz njega napravim i sliku.....
i slika posebno:
Dugo sam tražila dobru šablonu i konačno sam ju pronašla..... Ima jako puno mogućnosti kombiniranja i mislim da se neću razdvajati od nje, hehehe....
|
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ejjj, koje pukotine !!!!! eto mene na poduci
|
|
kokica
Novo sjeme Pridružen: 27 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 24 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja bih se pribilježila!
|
|
tatjanabajcic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa sad bi vi sve išle na poduku, a mene niste zvale,dobro dobro.
Jani Gogs piše da bi došla, pa sam rekla da ako ne sutra onda u srijedu možda dodje i Okić,tko može neka dodje, ako ne bumo ja i Gogs sam peile kavu i papale Vincekove kolače. |
|
crvena dalija
Mladi grm Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve je mmmmmm a ak nije tajna koju si šablonu i di kupila ja kupila nekoliko ali su mi tak tak upotrebljive
|
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
jani
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tatjana - ne znam koliko ću uspjeti ukomponirati svoje obveze, voljela bih doći....ali mi je ovaj tjedan raspored jako zgusnut!
Dalija - nikakva tajna, šablonu sam preko fejsa kupila od Monartice (ne znam da li si na fejsu.....mi koji jesmo znamo tko je Monartica - žena je iz Srbije i ima fenomenalne stvari). I ja sam kupila do sada poneke šablone ali s niti jednom na kraju nisam bila zadovoljna, ne zbog kvalitete ili nekvalitete nego s krajnjim rezultatom. Ova me oduševila na prvu! Iste takve - Viva decor ti drži i Megacolor u Savskoj (na zadnjoj stanici tramvaja). Inače tamo ima predivnih stvarčica.....i za preporučiti su....
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 4950515253 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |