Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Jani - upoznajte me....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Jani - upoznajte me....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4950515253 63>
Korisnik
Poruka
Mamina View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 432
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2012 u 09:31
Jani-svijećnjak je prekrasansmile71 ali komplet za bebu je smile86
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2012 u 09:42
Hvala vam djevojčice moje! Heart

Tatjana - ja stvarno ne znam da li će se sastanak održati.....meni se nitko nije javljao.

"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2012 u 09:59
Ne sekiraj se, ja sam na neke poslala e mail,a ako i ne dodju, biti ćemo nas dvije,samo moli onog gore da nam snijeg ne zavija.
Ka sse sjetim nekoga, šaljem poruku.
Javi se
Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 796
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2012 u 10:16
Jani ako ću ikako moći dođem! Još pokušavam naći onu podlogu za tebe!smile78
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1485
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2012 u 23:29
Ah, ja ne mogu doći u ponedjeljak na druženje jer mi kćer ima zbor pa ju moram voditi. Zapravo, meni je jedino petak slobodan, sve druge dane imam raspored s djecom. 
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2012 u 23:43

Curke - čini mi se da ipak neće biti okupljanja, jer su svi u ovo predblagdansko vrijeme zauzeti. I ja imam neke obiteljske obaveze i neću moći u to vrijeme, na žalost!

Mislim da ćemo to morati odgoditi za neko malo mirnije vrijeme Wink, možda iza blagdana....
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Na vrh
crvena dalija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2012 u 08:20
SLAŽEM se iza blagdana bi i ja rado došla na druženjeSmile
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....

Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2012 u 09:04
Ja i dalje radim punom parom.... Od ponedjeljka krećem s terapijama pa će mi to oduzeti jako puno vremena i neću više stići toliko raditi pa sam zato sada ubrzala tempo.....

Još jedan adventski svijećnjak:

...s druge strane....

...i iz još jednog kuta....

Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2012 u 09:12
Anđeli ......

Komplet podložaka:

pa svi zajedno:

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2012 u 09:57
Jani nema problema, javiti ću samo Okić da odustajemo, biti će još dosta vremena. Molim te javi mi pošto su ti sviječnjaci i kod koga si naručila, možda ih ima i drugdje, ali nisam bila u centru već više mjeseci.
Na vrh
TinnčicaM View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 248
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TinnčicaM Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2012 u 09:59
Jani advent je savršen

ali i podnetači i anđel, ma sve mi je mrak!!!!
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1485
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2012 u 22:55
Lijepo, lijepo i ... lijepo.
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2012 u 01:00
Hvala vam drage moje Heart

Tatjana - preko fejsa sam kod Mirele Mikić naručila svijećnjake još prije nekih mjesec i nešto.... točnu cijenu momentalno ne znam, ali mislim da su bili cca 40 kn
Na vrh
kikins View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 176
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kikins Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2012 u 08:57
msm...sta reci?
jednostavno prelepo!
postoje ljudi koji ti iscupaju srce i postoje oni koji ga vrate na mesto!
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2012 u 12:29
Hvala, hvala Heart

Radila sam sliku uz sat koji je već prije napravljen. Dobila sam narudžbu da uz njega napravim i sliku.....

i slika posebno:

Dugo sam tražila dobru šablonu i konačno sam ju pronašla..... Ima jako puno mogućnosti kombiniranja i mislim da se neću razdvajati od nje, hehehe....

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2012 u 14:55
            ejjj, koje pukotine !!!!! eto mene na poduci
Na vrh
kokica View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 24
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kokica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2012 u 15:52
I ja bih se pribilježila!  smile58
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2012 u 22:12
Pa sad bi vi sve išle na poduku, a mene niste zvale,dobro dobro.
Jani Gogs piše da bi došla, pa sam rekla da ako ne sutra onda u srijedu možda dodje i Okić,tko može neka dodje, ako ne bumo ja i Gogs sam peile kavu i papale Vincekove kolače.
Na vrh
crvena dalija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2012 u 08:27
sve je mmmmmm a ak nije tajna koju si šablonu i di kupila ja kupila nekoliko ali su mi tak tak upotrebljive
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....

Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2012 u 09:01
Tatjana - ne znam koliko ću uspjeti ukomponirati svoje obveze, voljela bih doći....ali mi je ovaj tjedan raspored jako zgusnut!

Dalija - nikakva tajna, šablonu sam preko fejsa kupila od Monartice (ne znam da li si na fejsu.....mi koji jesmo znamo tko je Monartica - žena je iz Srbije i ima fenomenalne stvari). I ja sam kupila do sada poneke šablone ali s niti jednom na kraju nisam bila zadovoljna, ne zbog kvalitete ili nekvalitete nego s krajnjim rezultatom. Ova me oduševila na prvu! Iste takve - Viva decor ti drži i Megacolor u Savskoj (na zadnjoj stanici tramvaja). Inače tamo ima predivnih stvarčica.....i za preporučiti su....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4950515253 63>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.