Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Identifikacija biljaka
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Prepoznajte mi ovo
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Prepoznajte mi ovo

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5051525354 243>
Korisnik
Poruka
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2010 u 21:31
pilea crassifolia,nalo sam pretražila net
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2010 u 23:53

Kupila sam neku biljčicu, mali grmić i piše " HEESTER MIX". Zna li netko nešto o toj biljci? Nisam nigdje ništa pronašla pod tim nazivom. Porjeklo je iz Holandije. Hvala društvo!

Na vrh
Nana View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 332
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 00:09
Mira K, heester na nizozemskom znači grm ili grmlje (tako nešto), a mix je čarobna riječ koju koriste kad štede na deklaracijama, pa za sve biljke iz iste kategorije koriste identičnu deklaraciju. Tako ćeš naći cactus mix ili još preciznije plantes (biljke) mix. Confused

Nego, stavi ti sličicu, pa će se sigurno naći neki znalac. Wink
(O)smijeh je najbolji facelifting   
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 19:30
Hvala, hoću, stavit ću sliku. Pozdrav!
Na vrh
desert_rose View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 2
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert_rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2010 u 09:13

molim vas jel zna neko kako se zove ovaj cvijet

Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2451
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2010 u 09:28
Kokotić (Delphinium 'Blue Jay')
Na vrh
desert_rose View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 2
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert_rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2010 u 18:46
hvala velika
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2010 u 00:42

Zna li netko kako se zove ovaj cvijet, biljka? Hvala društvo:)

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2010 u 00:48
Isto tako neznam ime ovom cvijetu, ima ga u više boja: crvena, roza, ljubičasta....

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2010 u 09:33
Ova plavo cvjetajuća bi mogla biti streptokarpa - imam je i ja, ako je to ???? nije mi baš slikica jasna.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2010 u 10:49

Kako nisi sigurna, ponovo ću slikati, evo slike.  Čak sam od naših prijatelja sa foruma dobila grančicu i mislila sam da je lantana. Neznam od koga i što je ali me je očarao cvijet!

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2010 u 23:52
Skužila sam ovo su VERBENE!!!, ima ih u više boja: crvena, roza, ljubičasta....
 Sve jedno hvala svima!

Moja susjeda ima istiu u vrtu crvene boje. Evo slikice:

Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2010 u 00:15
Ovo prvo sa plavim cvjetićima je Clerodendrum ugandense.
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2010 u 16:39

Rain, pa ti si srce!!! Heart

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2010 u 22:14
Da li bi ovo bila pasiflora
Picture%201028
svekrva je dobila, posadila pored breskve i ja tek danas vidim da se nešto penje po breskvi
Picture%201027
 a susjedi jeu vrtu izrastao veliki nepoznati grm
Picture%201024
 cvijet
Picture%201022
 i list
Picture%201023
Na vrh
Myra View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 14
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Myra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2010 u 15:32
pelcam si ovaj cvijet, mislim da neki puzavac, zna li netko pravi naziv:

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2010 u 16:35
Myra to je tradescantia pallida. možeš ju i odmah posaditi ili kada pusti korijenje. Sada po ljetu što više sunca ima to joj je ljepša ljubičasta boja. Ako nisi na moru, po zimi mora u kuću, podrum ili neki drugi hladni prostor, samo da ne smrzne korijen.
Na vrh
Myra View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 14
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Myra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2010 u 17:00
hvala puno!
Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2451
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2010 u 21:28
Žuti grm izrastao u susjedovom vrtu je divizma (Verbascum), raste samoniklo po nasipima i uz putove. Postoje i vrtne biljke, nekoliko vrlo lijepih kultivara, neki su visoki i 1.8 m.
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 23:14
molim ako mi netko može reći kako se zovu ove biljke:

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5051525354 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,561 sekundi.