Moja rascvjetana terasa |
Odgovori | Stranica <1 5051525354 69> |
Korisnik | |
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo za voenike, georgine, vrtno cvijeće, ono starinsko koje nikad ne razočara
a ruže ti ja posipam sadržajem iz pepeljare, mada je hrđa jako opasna, moraš odstraniti sve oboljele grane |
|
Sponzorirani linkovi | |
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Napokon slikice ,zelim ti da uspijes sa fuksijama ,a maj.dusica da sto prije procvjeta
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Proljeće, i ja kao i Gioaa velim - evo nam napokon tebe sa slikicama! Držim ti fige u borbi protiv nametnika!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Napokon nove sličice cvijeća...............
Boja ove tvoje pelargonije je
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari prvo tebi da zahvalim na posjeti, tek sada sam skužila da si mi "upala" dok sam stavljala slike. Drago mi je da ti se moje cvijeće sviđa, makar ja još uvijek čekam da se to sve rascvjeta...
Draga gio, hvala i tebi. Sa fuksijama nemam šta izgubiti, jer imam samo tu jednu grančicu na žalost. Pokušat ću spasiti situaciju...
Anaida draga, evo stavila sam nešto cvijeća ali moram još poslikati ovo sa terase. A što se tiče nametnika izludiše me. Na današnjoj kavici su me prozvale " ušljivom" jer skoro na svakom cvijetu imam nekog nametnika.
Hej bergenija i ti si mi navratila, baš mi je drago, sad će i kavica.
A što se tiče pelargonije, zar nije očaravjuća boja? I mene je oduševila, samo da se još razraste kako očekujem i to će biti pravi primjerak lijepog cvijeta.
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Je, pelargonija ima očaravajuću boju!
Eto, ti imaš borbu sa ušima, ja sa puževima! Ma, nedaj se, mi smo jači zar ne?
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sigurno da smo jači od tih nametnika. Na večerašnjoj kavici sam čula za biokil, mislim da ću ga sutra kupiti i svečano im objaviti rat!!!
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I meni se dopada boja pelargonije,a fuksije i meni nisu još procvale,strpljen-spašen
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivni cvjetići, ruže su
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo, proljeće, i ja koristim biokil i to dosta. Ne šteti biljakama, a ima duže djelovanje.
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mali kaktus, onda nisam jedina što se tiče fuksija...samo ne znam šta čekaju do sada???
Smrcko, jesi primjetila da na one dvije ruže skoro da ni nema lista, samo cvijetovi....
Hoya, dok ja napravim ovo sa koprivom, mislim da ću danas mužića poslati po taj biokil, i kada dođem doma imam akciju...prašit će se sve do Rijeke kada krenem...
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
šteta one lijepe dalije
budu fuksije polako krenule |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lipe ruže,pelargonija ima lipu nesvakidašnju boju,a aptenija je lipa tako u teglici kao viseće cviće,a još kad dpbije ljupke crvene cvjetiće
|
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Proljeće krasne su ti biljke! danas u zemlju idu i one koje si mi jučer dala. Stavio sam ih u svoj magični koktel od bazge i vrbe i od jučer su ko nove
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sinoć je bila killer action!!!
Kupila sam neko Bijelo ulje, jer Biokil nisu imali. Sve sam pošpricala, i sada čekam da vidim rezultate. Sve je bilo zaraženo osim pelargonija. One me oduševljavaju, još nikada na njima nisam imala nametnike.
Držite fige da operacija uspije...
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imaš lijepog cvijeća....... želim ti uspješnu borbu sa nametnicima
držim fige i više danas ništa ne radim |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krećemo zajedničički u borbu sa gladnim kukcima
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dragi moji hvala vam na podršci u tamanjenju gamadi. Htjela sam kupiti biokil, ali ga nisu imali, pa su mi preporučili Bijelo ulje. Sinoć sam već drugi puta špricala njime, i nadam se da će se moje cvijeće izvući.
To si toooliko želim!!!
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nadam se da su sve beštije pocrkavale!
|
|
Odgovori | Stranica <1 5051525354 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |