Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj kamenjar i vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj kamenjar i vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5051525354 70>
Korisnik
Poruka
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2010 u 17:37
 Posebno lijepa stazaClap
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2010 u 23:52
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2010 u 07:31
Vidim da se stazica svima sviđa. Moram te komentare pokazati MM jer u proljeće ćemo nastaviti s radovima, trebat će mu malo poticaja LOL.

Anaida, vidim da si mi počela i Vi govoriti, sve me slušaš smile96. Ja zvjezdan porežem u proljeće. Zapravo sve trajnice orezujem u proljeće jer smatram da su im oni njihovi suharci najbolja zimska zaštita, priroda se obično najbolje sama za sve pobrine. Tome je jedino nedostatak što mi se svašta po vrtu rasije, ali lako je s viškom.

Nataly ja ti mogu doći samo ko fizikalac u pomoć, za sve projekte je zadužen MM. A doma sam ga jako zaposlila pa ne može okolo nudit svoje usluge smile96. Ma ne da ne može, ne smije!!! Sad je dobio u zadatak smisliti nešto po čemu ću pentrati penjačice uz zid da sakrijem užas od fasade Unhappy

Curice, svima Hugsmile79
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2010 u 18:09
Hortek, pak sam ja Vi za tebe i TM rekla - jer sam znala da je stazica zajedničko djelo!! A za cvjećke znam da je jednina - jer o njima ponajviše, ipak, brineš ti! Hvala ti za savjet o puzavcu, onda ga i ja ostavim tak... Ja neke trajnice porežem, neke ostavim.. Ali sve više ih ostavljam jer, istina, priroda zna najbolje! Approve
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2010 u 21:55
Hvala na kupusu LOL
Staza je super Clap, lijepo ste to izveli, sviđa mi se i ona konstrukcija za penjačicu, što će se tu penjati, ja vjerujem da je kamenjar i sada lijepo vidjetiWink
život je more
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2010 u 15:02
Lantana, konstrukcije su za clematise. Ima ih šest ( penjalica ) a clematisi su još bebe pa mi sad dok se sve to malo ne zazeleni izgleda ko naftne bušotine LOL. Zato neću sve u kompletu ni poslikat Wacko.
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2010 u 18:36
jedva čekam proljeće...Smile
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2010 u 20:06
Poslijepodne sam, ne lunjala nego temeljito proučavala tvoje biljčice !!!  Da od svake biljčice  imam jedan cvjetak, buket bi bio jako jako izuzetan, da takav buket dobijem za  rođendan, strefila bi me kap!!!!!!!!!  !!!smile219
I velike oči, i velike široke ruke, i veliki vrt!!!!!!!!!!smile190I mnogo pričam, onda imam valjda i dugi jezik, valjda mi ga ne bude netko skratio!!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2010 u 13:24
I ja RS, i ja Wink.

Smijem li zavirit na tu ceduljicu Free? Možda složim kakav buketić LOL...
Na vrh
sunshine08 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 4
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunshine08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2010 u 14:52
prekrasna staza, ali zanima me nije li skliska kad padne kiša?
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2010 u 14:52
Paketić zasađen draga moja! Hvala ti!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2010 u 22:34
Lijepo, lijepo, lijepo!
Sve za 5!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2010 u 11:24
prekrasna ti je stazica a i sve ostalo
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2010 u 11:33
Originalno poslano od člana Horti Horti napisao:

Evo malo golotinje na Anaidino inzistiranje: 

I golotinja je lijepa dok je s mjerom Wink. Stazica je prekrasna, sve pohvale tvom D.
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2010 u 20:57

Krasno je kod tebe, uvijek je lijepo k tebi navratiti, a stazica je priča za sebe!

Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2010 u 23:46
smile57
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2010 u 11:30
Originalno poslano od člana mali kaktus mali kaktus napisao:

Originalno poslano od člana bergenia bergenia napisao:

Danas sam malo svratila do tvog vrta! Moraš nam češće stavljati slike jer zaista imaš puno toga za pokazati! Imamo isti hemerocalis, ovaj narančasti dupli! Baš je krasan!

Ova kombinacija mi je prekrasna:
Nemoj se ljutiti,morala sam ponoviti posebna je

Opet listam tvoje stranice od početka, o najljepšem kamenjaru CIF-a smo već svi sve rekli, ali moram ponoviti da mi je prekrasan!!!!  Ali imaš i izvan kamenjara mnoštvo prekrasnih interesantnih biljčica!!!!  A nova stazica se jako lijepo uklopila u svu tu ljepotu!!!  Velika pohvala tebi i TM, prave ste vrijednice  Thumbs%20Up!!!

A ova sličica mi je danas slika dana, jedino sunce koje ćemo valjda vidjeti ovih dana!!!

Pozdravčić od Free
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2010 u 11:52
Stazice i sve oko njih je prekrasno! Baš ste to lijepo napravili...šta li će biti posađeno u onoj lijepoj penjalici? smile113
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2010 u 16:37
Horti one srnice su ti prekasne i ako ti rade štetu ....

"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2010 u 00:57
Horti , ono ukrasno zelje me je osvojilo , fasciniralo , genijalno je !   smile55
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5051525354 70>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,235 sekundi.