Moj kamenjar i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 70> |
Korisnik | ||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Posebno lijepa staza
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
|
Vidim da se stazica svima sviđa. Moram te komentare pokazati MM jer u proljeće ćemo nastaviti s radovima, trebat će mu malo poticaja
![]() Anaida, vidim da si mi počela i Vi govoriti, sve me slušaš
![]() Nataly ja ti mogu doći samo ko fizikalac u pomoć, za sve projekte je zadužen MM. A doma sam ga jako zaposlila pa ne može okolo nudit svoje usluge
![]() ![]() Curice, svima
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Hortek, pak sam ja Vi za tebe i TM rekla - jer sam znala da je stazica zajedničko djelo!! A za cvjećke znam da je jednina - jer o njima ponajviše, ipak, brineš ti! Hvala ti za savjet o puzavcu, onda ga i ja ostavim tak... Ja neke trajnice porežem, neke ostavim.. Ali sve više ih ostavljam jer, istina, priroda zna najbolje!
![]() |
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Hvala na kupusu
![]() Staza je super ![]() ![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
|
Lantana, konstrukcije su za clematise. Ima ih šest ( penjalica ) a clematisi su još bebe pa mi sad dok se sve to malo ne zazeleni izgleda ko naftne bušotine
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
jedva čekam proljeće...
![]() |
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
Poslijepodne sam, ne lunjala nego temeljito proučavala tvoje biljčice !!! Da od svake biljčice imam jedan cvjetak, buket bi bio jako jako izuzetan, da takav buket dobijem za rođendan, strefila bi me kap!!!!!!!!! !!!
![]() I velike oči, i velike široke ruke, i veliki vrt!!!!!!!!!! ![]() |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
|
I ja RS, i ja
![]() Smijem li zavirit na tu ceduljicu Free? Možda složim kakav buketić
![]() |
||
![]() |
||
sunshine08 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 16 Studeni 2010 Status: Offline Bodovi: 4 |
|
prekrasna staza, ali zanima me nije li skliska kad padne kiša?
|
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Paketić zasađen draga moja! Hvala ti!!
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
|
Lijepo, lijepo, lijepo!
Sve za 5! |
||
Varaždin, stari moj grad!
|
||
![]() |
||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
|
prekrasna ti je stazica a i sve ostalo
|
||
![]() |
||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
|
I golotinja je lijepa dok je s mjerom
![]() |
||
![]() |
||
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
|
Krasno je kod tebe, uvijek je lijepo k tebi navratiti, a stazica je priča za sebe! |
||
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
||
![]() |
||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
Opet listam tvoje stranice od početka, o najljepšem kamenjaru CIF-a smo već svi sve rekli, ali moram ponoviti da mi je prekrasan!!!! Ali imaš i izvan kamenjara mnoštvo prekrasnih interesantnih biljčica!!!! A nova stazica se jako lijepo uklopila u svu tu ljepotu!!! Velika pohvala tebi i TM, prave ste vrijednice ![]() A ova sličica mi je danas slika dana, jedino sunce koje ćemo valjda vidjeti ovih dana!!! Pozdravčić od Free |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
|
Stazice i sve oko njih je prekrasno! Baš ste to lijepo napravili...šta li će biti posađeno u onoj lijepoj penjalici?
![]() |
||
![]() |
||
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
||
![]() |
||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
|
Horti , ono ukrasno zelje me je osvojilo , fasciniralo , genijalno je !
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |