natine kućne čarolije :-) |
Odgovori | Stranica <1 5051525354 109> |
Korisnik | |
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Autići su krasni a krigla je prava muška,onako za veliku mušku šaku a ako ima manju ruku moglo bi se svašta desiti......
|
|
Sponzorirani linkovi | |
more
Odrastao grm Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga nato, svi radovi su lipi. al bez ljutnje, stalno se vraćam na knjigicu od das mase. nešto najlipše i najoriginalnije što sam vidila!
|
|
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a ovo je nešto čime sam zadovoljna...
mali vrč za vino... jedino što nisam zadovoljna je to što sam frosti koji sam napravila, naposlijetku, kada sam ga lakirala sa ostatkom vrča, izgubila onaj njegov smrznuti izričaj... ajme...a kako sam se ja sada izrekla... baš mi ide danas od ruke i sa radovima i sa izričajem prednja strana... pa sa strane... i još malo sa druge strane... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
Božica
Mladi grm Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepo, uredno ma....
|
|
chiarita2
Upravo klijam Pridružen: 28 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasan je, svaka čast!
|
|
mare-nostrum
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vrč je super a i smrznuti izričaj se još uvijek naslućuje....
|
|
piramida
Odrastao grm Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije ti krigla ni tak loš akak ti veli,jako mi se sviđa kak si i na jednoj i na drugoj sjenčala oko motiva....ja to nikak da savladam
|
|
lula
Odrastao grm Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iako sam ti već rekla svoje mišljenje ...još jednom sve pohvale....
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan bokal!
|
|
ANĐELKA
|
|
mnataša1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
opet sam se malo zaigrala sa setovima za kavu, oni su mi izgleda nekako prirasli srcu... sve mi se više čini da su krigle i to jedino što stalno radim... hahahah...
ovome sam umjesto podmetača za čaše, dodala pladanj... malo sam odstupila od uobičajene sheme... |
|
|
|
lluvia
Mladi grm Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako lijep komplet... svidja mi se ta salveta u tvojoj kombinaciji s konturm pastom i tom malo "jacom" zelenom. Daje joj engleski štih. Hm, ne znam da li sam uspjela prenijeti misao, ali u svakom slucaju mi se jaaako svidja.
|
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
mnataša1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jesi, jesi prenjela si misao, samo da sam ja još ovu zelenu tupkala, bilo bi bolje, ovako mi se vide oštri potezi kistom... mm velid amu se bašt o sviđa i da mu se slaže sa unutrašnjosti naše vikendice, pa vjerujemkako je ovaj set našao svoje mjesto... ;)
|
|
|
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Strašno mi je dobra ova zelena boja, baš osvježava cijeli komplet i sjajno se slaže sa ružičastim motivima! Baš imaš oko za uspješne kombinacije!
|
|
mare-nostrum
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš danas sam kupila te salvete,tako su mi lijepe i nježne.To što si ih ti kombinirala s tom jako zelenom je ispalo odlično,pomalo country.A ako je za vikendicu super se poklopilo.....
|
|
more
Odrastao grm Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
komplet je prekrasan!
|
|
Božica
Mladi grm Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
meni je komplet savršen..orginalan..ma
|
|
lula
Odrastao grm Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj što te volim zaigranu. Kao što su ti već rekli prekrasno si iskombinirala boje i salvetu i osvježila sve ovim slatkim točkicama. Ovo je totalno drugačiji set od tvojih koje si inaće radila. Godi mi promjena....
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan komplet!
|
|
ANĐELKA
|
|
bubi12
Upravo klijam Pridružen: 30 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 112 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan konplet.
Koja dimenzija platna ti je bilia najzahvalnija za radit???????
|
|
mnataša1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
curke moje, puno vam hvala,pravi ste poticaj za mene...
bubi, nema pravila... ja volim kombinirati,pa mi nekada paše maloplatno,nekada veliko, nekada ono srednje neke veličine...neznam ni sama što da ti kažem...osim, d anema pravila...zaista... |
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 5051525354 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |