dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 222> |
Korisnik | |
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
U subotu sam ti se vozila kraj kućice......sa 50 na sat nisam baš puno vidjela samo sam ti mahnula.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Baš je sve lijepo, a stablo jabuka neubrano - šteta.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
tu bi se moglo pjevati "jabuka je neobrana..."
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lovro,dobra šala
![]() Tija,a kaj nisi stala da kavicu popijemo?
![]() Lora,ja ih sad najesen tako porežem da ih mogu počistiti i ogrnuti za zimu,a na proljeće ih još jednom drastično porežem i svakoj ostavim 3-4 zdrava jaka izboja
![]() Svim mojim šetačima
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Kaktusiću, ove zadnje slikice su me asocirale na pjesmu koju sam prvi put čula kad sam došla u Čakovec u školu: "Da bi se zrušile te Legradske gore"
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Da bi meknule,šej, te Legradske gore,
kaj bu se videlo,šej malo Međimorje
Malo Međimorje ,šej,tak si v lepom cvetju,
Međimurski dečki šej,vu širokom svetu,
Listeka ti pišem,šej,lepo te pozdravljam,
kaj si naj mislila,šej,da te ja ostavljam
Da bi te ostavil,šej,naj ti listek pisal,
već bi si ja drugu šej,grličicu iskal
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
E da, u godinu dana koliko sam živjela u Čakovcu puno sam ih čula ali ta mi je najljepša
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baš zgodna pjesmica
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Hvala MK na savjetu za ruže. S obzirom da ih ja zimi ovdje ne moram štititi, klima je ipak drugačija, orezat ću ih sada kao obično a u proljeće po tvom savjetu.
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Mali kaktusek , setala sam , pa sam se opet vratila i jos malo posetala i stvarno ti je sve super !
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivne slikice, i rado bi tih jabukica
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Evo i mene k tebi, čekam nove slikice a do tada te lepo ja pozdravljam - kaj si naš mislila šej da te ja ostavljam
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
neka si slikala međimurske brege, ovako smo mogli svi uživati u lijepim prizorima divnog krajolika. Maćuhice su slatkice kao i neven, a grmić fantastičan |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prekrasni i rascvijetano u tebe, vatreni grm je divan
![]() moram ti reći da su tvoje maćuhice puuuuuno ljepše i veće nego moje,
![]() ![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Baš su mi super osunčane slikce naše ravnice!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
prekrasne maćuhice!
![]() ![]() sinoć kod mene maćuhice plivaju!!!! razmišljam da ih prijavim na natjecanje u malim bazenima,ha!?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Lepi su Međimurski "bregi"!
A maćuhice i vatreni grm
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Evo da se malo javim, često sam u tvom vrtu ali ne ostavim svaki puta trag! Predivno je kod tebe, uvijek je lijepo navratiti!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |