Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kaktusi i ostale biljke
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kaktusi i ostale biljke

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5051525354 77>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2012 u 18:51
Prekrasne darove si dobila,a Natalija je super poslikala tvoj vrtTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2012 u 18:40
Isuseeee.. to su sve darovi od tvojih gošća?! super su te darovale, baš mi je drago, nema lijepšeg dara (bar za mene ) od biljčica. ja sam jučer na placu kupila neka dva sukulenta po meni, makar mi je bakica rekla da su kaktusi i nije mi naravno znala reći kako se zovu pa sad neznam ništa o njima. Virni malo u moj vrt kad stigneš jer ti ćeš mi sigurno znati to prepoznati.
I moram se osvrnuti na upoznavanje Tima i Belice.. pa neće valjda Tim pojesti moju Belicu?  ili ... ĆE MOŽDA MOJA BELICA POJESTI TIMA ZA DORUČAK? ha ha
belica,zagreb
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2012 u 15:39
trava pomagaj ,ovo neznam sta je

ni ovo

pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2012 u 15:35
palme smile71

budleja smile99

budleja,gaura ,cuvarkuca i slatki bijeli grmic

natalija jeli ovo delphiniumm

Vir
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2012 u 15:27
fuksijice

streptokarpela (jesam li dobro napisala)

kaktus smile71

hortenzija,pampas trava ,ruza iiiii to ce mi morat trava pomoc sa nazivima

Vir
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2012 u 15:21
nemogu docekat da posadim svoje biljkice pa evo malo da ih pokazem ,jer mi treba informacija za neke od njih
ovaj predivni amarilis bi najradije stavila u sobu da ga gledam svake minute

i kalanhou ,prekrasna je ,i moja omiljena boja

gaura ,moja proslogodisnja nije izasla

dipladenijaaaa,krasotica moja

Vir
Na vrh
Cvijetomanijak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
*moderator - povrća

Bodovi: 496
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvijetomanijak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2012 u 10:55
Ja sam uvjerena da je tvoj vrt najljepsi na otoku Viru ...Tulipani su mi prekrasni ...
Velika gorica
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2012 u 10:08
A šta reći nego - bravo. Prekrasno ti je, kraljice od važića.
Lošinj

Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna
Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja...
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2012 u 23:25
Prelijepo  smile76 
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2012 u 23:25
hvala ti,prekrsne si slikice napravila ...posebno si uhvatila kkatus garten i teglice,bas se lijepo vide ...a tek tulipani,predivni su ,pa moje teglice od crjepa sa agetatumom i sjemenom iberisa (valjda ce bit sta od njega )
a moj tim predivan je na sliki i tocno je takav kad ga pogledas izaziva respekt ,pojava od pasa al u dusi beba ,jedno veselo i razigrano bice koje zna da voli
palcice nadam se da ces se vratit i vidit ovu sliku,znam da ce ti ona izazvat drhtaj srca i ne samo tebi nego svim ljubiteljima a posebno bivsim vlasnicima njemackih ovcara

Vir
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2012 u 23:16
još je naslov skromni početak?!! LOL

evo par slika biljaka iz ovog raja

počeo je mjenjati boju

i čuvar blaga, a beba u duši

Na vrh
palcica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 687
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje palcica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2012 u 23:08
evo me opet kod tebe, ajme ... a šta reč .. svaka čast.... koliko kaktusa, sukulenata...ma sve ti je divno predivno...pozz ljubimcu
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2012 u 21:06
evo me ,danas sam posebno sretna jer sam imala naše drage goste ,ajme sta sam lijepoga dobila,jedva cekam ponediljak da sadim,necu sutra ipak je cvjetnica...
lantana,kad mi ti kazes da je lijepa grdeica odma sam radosnija
sarice ,teglica ima ko u prici ,priej mi je zaljevanje bilo usputno a sad kad kazem idem zaljevat,znam da je to poslic koji ce potrajat,al gustam u tome
anaida ,daaaaa cvjetnija i sretnija ,ajme kako jedan cvjetc donosi zadovoljstvo i srecu
belice,radujem ti se u subotu ,i tebi i tvojoj belici ,al cemo imat lijepoga posla dok tim i belica se onjuse a mi strazarimo i kad se upoznaju tad cemo se i mi opustit i kavendisat
ksan ,tulipani moraju bit krasni jer su svi poklon od krasne osobe ,moje natalije

Vir
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2012 u 20:51
Tulipani su prekrasni smile64
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2012 u 17:34
evo me malčice da povirim... bit će to gredica za 10! uopće ne sumnjam u to..
Trava ( kineski šaš ) je već u teglici i stiže ti u subotu... smile82
belica,zagreb
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2012 u 15:43
Kamenjar, iz dana u dan sve si nam cvjetnija - vjerujem, i sretnija Smile Heart
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2012 u 09:40
gredica sve ljepša, cikas - nemam riječi, a tek paket, tako bogatog i raznovrsnog sadržaja. Još uvijek ne mogu doći k sebi od tolikog broja teglicaShocked...
lijepi pozdrav
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2012 u 22:38
Krasno uređena gredica Clap
život je more
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2012 u 21:21
Za godinu dana će biti još ljepša.Obožavam kad su gredice tako uredno obrubljene.Clap
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2012 u 21:14
da maris,imam 3 takve gredice,imam vec viziju kako ce to bit,al treba vremena ,tek je jesenas posadito malo i sad jos uvjek sadim,,,za godinu dana bit ce to lijepa gredica 

Vir
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5051525354 77>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.