Kaktusi i ostale biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 77> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasne darove si dobila,a Natalija je super poslikala tvoj vrt
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Isuseeee.. to su sve darovi od tvojih gošća?! super su te darovale, baš mi je drago, nema lijepšeg dara (bar za mene ) od biljčica. ja sam jučer na placu kupila neka dva sukulenta po meni, makar mi je bakica rekla da su kaktusi i nije mi naravno znala reći kako se zovu pa sad neznam ništa o njima. Virni malo u moj vrt kad stigneš jer ti ćeš mi sigurno znati to prepoznati.
I moram se osvrnuti na upoznavanje Tima i Belice.. pa neće valjda Tim pojesti moju Belicu? ili ... ĆE MOŽDA MOJA BELICA POJESTI TIMA ZA DORUČAK? ha ha |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
trava pomagaj ,ovo neznam sta je
![]() ni ovo ![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
palme
![]() ![]() budleja ![]() ![]() budleja,gaura ,cuvarkuca i slatki bijeli grmic ![]() natalija jeli ovo delphiniumm ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
fuksijice
![]() streptokarpela (jesam li dobro napisala) ![]() kaktus ![]() ![]() hortenzija,pampas trava ,ruza iiiii to ce mi morat trava pomoc sa nazivima ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
nemogu docekat da posadim svoje biljkice pa evo malo da ih pokazem ,jer mi treba informacija za neke od njih
ovaj predivni amarilis bi najradije stavila u sobu da ga gledam svake minute ![]() i kalanhou ,prekrasna je ,i moja omiljena boja ![]() gaura ,moja proslogodisnja nije izasla ![]() dipladenijaaaa,krasotica moja ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Ja sam uvjerena da je tvoj vrt najljepsi na otoku Viru ...Tulipani su mi prekrasni ...
|
|
Velika gorica
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
A šta reći nego - bravo. Prekrasno ti je, kraljice od važića.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Prelijepo
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
hvala ti,prekrsne si slikice napravila ...posebno si uhvatila kkatus garten i teglice,bas se lijepo vide ...a tek tulipani,predivni su ,pa moje teglice od crjepa sa agetatumom i sjemenom iberisa (valjda ce bit sta od njega )
a moj tim predivan je na sliki i tocno je takav kad ga pogledas izaziva respekt ,pojava od pasa al u dusi beba ,jedno veselo i razigrano bice koje zna da voli palcice nadam se da ces se vratit i vidit ovu sliku,znam da ce ti ona izazvat drhtaj srca i ne samo tebi nego svim ljubiteljima a posebno bivsim vlasnicima njemackih ovcara |
|
Vir |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
još je naslov skromni početak?!!
![]() evo par slika biljaka iz ovog raja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() počeo je mjenjati boju ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i čuvar blaga, a beba u duši ![]() |
|
![]() |
|
palcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
evo me opet kod tebe, ajme ... a šta reč .. svaka čast.... koliko kaktusa, sukulenata...ma sve ti je divno predivno...pozz ljubimcu
![]() |
|
![]() |
|
evo me ,danas sam posebno sretna jer sam imala naše drage goste ,ajme sta sam lijepoga dobila,jedva cekam ponediljak da sadim,necu sutra ipak je cvjetnica...
lantana,kad mi ti kazes da je lijepa grdeica odma sam radosnija sarice ,teglica ima ko u prici ,priej mi je zaljevanje bilo usputno a sad kad kazem idem zaljevat,znam da je to poslic koji ce potrajat,al gustam u tome anaida ,daaaaa cvjetnija i sretnija ,ajme kako jedan cvjetc donosi zadovoljstvo i srecu belice,radujem ti se u subotu ,i tebi i tvojoj belici ,al cemo imat lijepoga posla dok tim i belica se onjuse a mi strazarimo i kad se upoznaju tad cemo se i mi opustit i kavendisat ksan ,tulipani moraju bit krasni jer su svi poklon od krasne osobe ,moje natalije |
|
Vir |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Tulipani su prekrasni
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
evo me malčice da povirim... bit će to gredica za 10! uopće ne sumnjam u to..
Trava ( kineski šaš ) je već u teglici i stiže ti u subotu... ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kamenjar, iz dana u dan sve si nam cvjetnija - vjerujem, i sretnija
![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
gredica sve ljepša, cikas - nemam riječi, a tek paket, tako bogatog i raznovrsnog sadržaja. Još uvijek ne mogu doći k sebi od tolikog broja teglica
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasno uređena gredica
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Za godinu dana će biti još ljepša.Obožavam kad su gredice tako uredno obrubljene.
![]() |
|
![]() |
|
da maris,imam 3 takve gredice,imam vec viziju kako ce to bit,al treba vremena ,tek je jesenas posadito malo i sad jos uvjek sadim,,,za godinu dana bit ce to lijepa gredica
|
|
Vir |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 77> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |