Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 5152535455 133> |
Korisnik | |
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasni cijetići, divota za oko u ovo godišnje doba...imaš stvarno sreću da imaš takvu klimu, da i zimi ima se što pogledati, baš sam uživala šetajući tvojim vrtom
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
Sponzorirani linkovi | |
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zaista, kao da smo tisućama kilometara udaljeni.. Kod mene ničeg osim zelenila trave te pokojeg grmića i sve više golih grana - a kod tebe ljepote..!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo sam se opustila šetajući tvojim dvorištem. Pored predivnih biljčica koje imaš, vidim stižu i prinove. Tako ti je sve lijepo i uredno. Pitala si za razmnožavanje calocephalusa. Ako imaš graničicu koja raste uz zemlju sigurno je već pustila koriječiće. Ali, i ako samo "odkalaš" grančicu sa petom uhvatit će se - samo ne smije biti u jako vlažnoj zemlji.
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala djevojke na šetnjici i na pohvalama
hoya hvala na uputstvu..možda da samo jednu živu grančicu položim u zemlju pa ak se primi lako je odrežem ha?
lišća od divlje lozice ko u priči po dvorištu jučer smo lave i ja imale akciju skupljanja pa smo onda osijetljive biljkice ušušurile...jel mogu ja to lišće na proljeće ukopat jednostavno oko cvijeće ili je ipak pametnije da ga maknem kao što sam radila sve ove godine?
|
|
plavooka
Nedavno posijan Pridružen: 17 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 73 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno prekrasno je sve...dvoriste prekrasno , a biljke jos ljepse
|
|
Bolje sutati nego blesavo govoriti.
Prvo ispeci pa reci!!! |
|
Duda-Lave
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala plavooka i dobrodošlau moj vrt tako i na forum
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovako sam posložila svoje tegle za zimu dok me nema..nadam se da će sve biti ok,nema ih tko paziti pa će ih kiša sama zaljevat
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a ovaj sam masakr svog stupidnog susjeda morala pokazat,iza bršljana je bila prekrasna ogromna maslina koja u životu sveukupno nije dala 10kg ploda on ju je odrezo kao da mu život o tome ovisi je rda će ju pomladit kao ok ali..sad je nakaradna a poanta svega ne samo što je uništio drvo koje je raslo od života njegove prababe nego on i prodaje tu zemlju nekome ko će kupiti za napravit viksu..pa onda je valjda bolje da ju je ostavia..onjko to ne kuži ..baš mi ju je ža bila je velika i kad sam ja bila mala
|
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš je lijepo kod tebe..... još uvijek cvijeće u cvatu, a kod nas, kako veli Niho, sve ćelavo..... kiša pada danima, a ono malo cvijeća što je još cvalo je sredio svisvetski mraz. Zato mi je užitak i osvježenje šetati tvojim i Lantaninim vrtom. Sedumi se me oborili s nogu..... baš su krasni onako poredani uz kameni zidić i školjkice. Jel se ti spremaš nekam na put ili ti to već za Božić kažeš...."dok me nema....."?
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
je draga kat.rea..u srijedu kupim krpice s Murtera idemo napokon na godišnji,MM radi u komadu 10mj nema dana slobodno a onda imamo 2mj komadu slobodnog.Prvo idemo kod njega u Zaostrog ko nezna to je 20min od Makarske prema Dubrovniku,brat ćemo masline,ribarit pa ću pokušat poslati i koju slikicu,tamo je sve svekrvino tak da u vrtu imam samo svoj avokado za kojeg se veselim da vidim koliko je narastao.Sobzirom da telefon dolje nije moj a i veza je spora neću aktivno sudjelovat na forumu pa ko mi ima kaj reć nek pošalje mi pp.
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znači moja ljepota putuje -ma svaka čast i vrijeme je da se malo odmorite. Lijepo si posložila svoje biljke tako mi se isto sviđa.
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
seni
Mladi grm Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Duda, danas sam ti poslala sjeme u Zaostrog. Mislila sam da danas putuješ. Pozdrav od Ines.
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uzivajte na odmoru
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoje biljke će biti tužne bez tebe, ali sigurno će biti sačuvane.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Duda-Lave
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala cure evo polako se spremam,uvik mi ža ići od svoje kuće al moram biti kolegijalna prema MM i on želi ići svojoj kući a meni je tamo tako jako dosadno (osim ak idem s njim na ribarenje a to nisam bila već 4g kak sam zatrudnila)..da nema moje Lave ispalila bi na živce..svekrva ko prava partizanka sve oće sama radit jojjjj..nemoguća žena
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Duda, stcarno je tragično kakvi nas ljudi okružuju, akoliko vidim nije samo jadna maslina stradala, ima potrganih i borovi grana.
Želim ti da ti što brže prođe vrijeme u Zaostrogu i da pokušaš pronaći neki zajednički interes s gđom.svekrvom, pa da barem imaš mira.
Imaš muža i srnicu pa će ti vrijeme ipak nekako proći.
A kada dođeš u Zg, svakako se javi, da se vidimo
|
|
lika1
Mladi grm Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Duda sve si lijepo posložila,neće im ništa biti dok te nema,a što se tiče odmora ti i dragi na barku a sveki neka šefuje nekom drugom.Želim vam lijepo vrijeme i mirno more!!!
|
|
Perla
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaki puta kad ZG uroni u smog, maglu i vlagu, okrenem ovu sličicu i još mnoge s tvoje teme, pa mi je malo sunčanije, toplije i ugodnije. |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Duda dobar odmor.Uživaj i vrati nam se što prije. Neka kišica povremeni ipak brine o tvom cvijeću. A susjedu |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo si sve složila Duda, a i dobro je malo promjeniti ambijent, kad Love krene u školu ostaju ti samo zimski praznici, a za maslinu, to je neka nova moda i tu ih tako sada režu da ne idu u visinu, meni nije lijepo, ali mogu ti reči da u godinu dana opet izrastu duplo nego bi inače bez drastičnog reza. Uživaj u odmoru!
|
|
život je more
|
|
Odgovori | Stranica <1 5152535455 133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |