Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Duda-Lave -moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Duda-Lave -moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5152535455 133>
Korisnik
Poruka
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2009 u 23:11
prekrasni cijetići, divota za oko u ovo godišnje doba...imaš stvarno sreću da imaš takvu klimu, da i zimi ima se što pogledati, baš sam uživala šetajući tvojim vrtomClapClapClap

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2009 u 06:35
Zaista, kao da smo tisućama kilometara udaljeni.. Kod mene ničeg osim zelenila trave te pokojeg grmića i sve više golih grana - a kod tebe ljepote..!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2009 u 07:37

Lijepo sam se opustila šetajući tvojim dvorištem. Pored predivnih biljčica koje imaš, vidim stižu i prinove. Tako ti je sve lijepo i uredno.

Pitala si za razmnožavanje calocephalusa. Ako imaš graničicu koja raste uz zemlju sigurno je već pustila koriječiće. Ali, i ako samo "odkalaš" grančicu sa petom uhvatit će se - samo ne smije biti u jako vlažnoj zemlji.
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2009 u 10:10
hvala djevojke na šetnjici i na pohvalama smile79
hoya hvala na uputstvu..možda da samo jednu živu grančicu položim u zemlju pa ak se primi lako je odrežem ha?
lišća od divlje lozice ko u priči po dvorištu jučer smo lave i ja imale akciju skupljanja pa smo onda osijetljive biljkice ušušurile...jel mogu ja to lišće na proljeće  ukopat jednostavno oko cvijeće ili je ipak pametnije da ga maknem kao što sam radila sve ove godine?
Na vrh
plavooka View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 73
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje plavooka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2009 u 10:39
Stvarno prekrasno je sve...dvoriste prekrasno , a biljke jos ljepse
Bolje sutati nego blesavo govoriti.
Prvo ispeci pa reci!!!
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2009 u 11:23
hvala plavooka i dobrodošlau moj vrt tako i na forum smile73
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2009 u 22:45
ovako sam posložila svoje tegle za zimu dok me nema..nadam se da će sve biti ok,nema ih tko paziti pa će ih kiša sama zaljevat
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2009 u 22:56
a ovaj sam masakr svog stupidnog susjeda morala pokazat,iza bršljana je bila prekrasna ogromna maslina koja u životu sveukupno nije dala 10kg ploda on ju je odrezo kao da mu život o tome ovisi je rda će ju pomladit kao ok ali..sad je nakaradna a poanta svega ne samo što je uništio drvo koje je raslo od života njegove prababe nego on i prodaje tu zemlju nekome ko će kupiti za napravit viksu..pa onda je valjda bolje da ju je ostavia..onjko to ne kuži ..baš mi ju je ža bila je velika i kad sam ja bila mala
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2009 u 23:58
Baš je lijepo kod tebe..... još uvijek  cvijeće u cvatu, a kod nas, kako veli Niho, sve ćelavo..... kiša pada danima, a ono malo cvijeća što je još cvalo je sredio svisvetski mraz. Zato mi je užitak i osvježenje šetati tvojim i Lantaninim vrtom. Sedumi se me oborili s nogu..... baš su krasni onako poredani uz kameni zidić i školjkice. Jel se ti spremaš nekam na put ili ti to već za Božić kažeš...."dok me nema....."?
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 09:23
je draga kat.rea..u srijedu kupim krpice s Murtera idemo napokon na godišnji,MM radi u komadu 10mj nema dana slobodno a onda imamo 2mj  komadu slobodnog.Prvo idemo kod njega u Zaostrog ko nezna to je 20min od Makarske prema Dubrovniku,brat ćemo masline,ribarit pa ću pokušat poslati i koju slikicu,tamo je sve svekrvino tak da u vrtu imam samo svoj avokado za kojeg se veselim da vidim koliko je narastao.Sobzirom da telefon dolje nije moj a i veza je spora neću aktivno sudjelovat na forumu pa ko mi ima kaj reć nek pošalje mi pp.  
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 10:24
Znači moja ljepota putuje smile213-ma svaka čast i vrijeme je da se malo odmorite. Lijepo si posložila svoje biljke tako mi se isto sviđa. 
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
seni View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje seni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 16:27
Duda, danas sam ti poslala sjeme u Zaostrog. Mislila sam da danas putuješ. Pozdrav od Ines.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 16:40
uzivajte na odmoru
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 19:27
Tvoje biljke će biti tužne bez tebe, ali sigurno će biti sačuvane.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 20:30
hvala cure evo polako se spremam,uvik mi ža ići od svoje kuće al moram biti kolegijalna prema MM i on želi ići svojoj kući a meni je tamo tako jako dosadno (osim ak idem s njim na ribarenje a to nisam bila već 4g kak sam zatrudnila)..da nema moje Lave ispalila bi na živce..svekrva ko prava partizanka sve oće sama radit jojjjj..nemoguća žena 
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 20:43
Duda, stcarno je tragično kakvi nas ljudi okružuju, akoliko vidim nije samo jadna maslina stradala, ima potrganih i borovi grana.
Želim ti da ti što brže prođe vrijeme u Zaostrogu i da pokušaš pronaći neki zajednički interes s gđom.svekrvom, pa da barem imaš mira.
Imaš muža i srnicu pa će ti vrijeme ipak nekako proći.
A kada dođeš u Zg, svakako se javi, da se vidimosmile79
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 17:46
Duda sve si lijepo posložila,neće im ništa biti dok te nema,a što se tiče odmora ti i dragi na barku a sveki neka šefuje nekom drugom.Želim vam lijepo vrijeme i mirno more!!!Thumbs%20Up
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2009 u 10:22
Originalno poslano od člana Duda-Lave Duda-Lave napisao:

Svaki puta kad ZG uroni u smog, maglu i vlagu, okrenem ovu sličicu i još mnoge s tvoje teme, pa mi je malo sunčanije, toplije i ugodnije.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2009 u 10:40

Duda dobar odmor.Uživaj i vrati nam se što prije.

Neka kišica povremeni ipak brine o tvom cvijeću.

A susjedu Thumbs%20Down

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2009 u 14:27
Lijepo si sve složila Duda, a i dobro je malo promjeniti ambijent, kad Love krene u školu ostaju ti samo zimski praznici, a za maslinu, to je neka nova moda i tu ih tako sada režu da ne idu u visinu, meni nije lijepo, ali mogu ti reči da u godinu dana opet izrastu duplo nego bi inače bez drastičnog reza. Uživaj u odmoru!
život je more
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5152535455 133>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,453 sekundi.