Moji radovi |
Odgovori | Stranica <1 5152535455 79> |
Korisnik | |
KIKA '56
Mladi grm Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neobična kutija.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasna mala glazbena škrinjica....
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
Šabica
Pustio korijenje Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divna kutijica s notama.
|
|
file
Mladi grm Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako zgodna muzička kutijica i dobro si ti to na kraju uskladila sa onim s čim si raspolagala a kakve su to muke jako dobro znam danima sam takvu samo veliku gledala a onda danima brusila i bojala i htjela odustati zato ovo lipo izgleda |
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
mumica
Mladi grm Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako lijepa kutija, predivna je
|
|
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gogac pa ideja ti je super. Momentalno puno ne radim, ali bum te nazvala.
|
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super kutija.....sviđa mi se i motiv i boja......samo mi nije jasno šta je to narančasto oko tulipana?
|
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ova mi je kutija 100% po guštu, savršena mi je!!!
... i podloga...i motivi na poklopcu i ovi dolje...jel ovo neki sitni bršljan?...meni je jako drag, al i ako nije...ovo mi je baš, baš...da bolje nije moglo!!! |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...od prekrasne siesta slike s lastavicom i macom, preko izvrsne kutije s notama do ovog prelijepog tulipana.... sve mi je iznimno lijepo i napravljeno s puno ukusa... bravo Gogs
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
KIKA '56
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Opet nešto neobično,bravo.
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drage moje tetice salvetice, puno hvala na riječima pohvale ( a tko ih ne voli čuti). Trudim se da ipak nešto povremeno napravim ( usput pazim da od truda ne ostanem trudna ha, ha).
Mare-nostrum - onaj narančasti rub oko tulipana je takav i na salveti (ima ih raznih veličina )što mi je u ovom i odgovaralo zbog udubljenja na samoj kutijici. Bršljan je bio rub od neke salvete koji je pospremljen čekao valjda baš za tu kutijicu. Ne znam zašto ali imam problem što volim male "stvari" a koliko je zapravo teško naći sitne detalje i same znate |
|
nirvana
Već proklijao Pridružen: 10 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 183 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gogs vratila se iz ugodne šetnje kroz tvoju galeriju!Kanta za smeće je orginalna,male točkaste kutijice su super kao i ova zadnja kutije a kao najveći moj favorit je tanjur sa psićem i macom.Boja tanjura mi je baš sjela a motiv je |
|
maslina55
Mladi grm Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stočkane kutijice su pravi hit,kradem ideju,imam seriju istih!Hvala!
|
|
Gogs
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nakon duljeg vremena da i ja nešto napravim ( a radim kada moram ). Prije nekih mjesec dana dobili smo poziv na vjenčanje. Pošto u "igri" nije bio poklon već "šuškica" pala mi ideja za koverticu - ali ne bilo kakvu već drvenu. Salvete kakve sam željela( nisam odustajala od svog nauma da to bude crtež i to c/b) nisam uspjela pronaći pa sam se morala malo potruditi i mislim da sam u tome i uspjela. Procijenite sami
u pravoj kovertici je "šuškica" i kad se ona makne, pošto je mlada u blaženom stanju dobila je i ovo debljina kutijice je 2,5 cm |
|
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno,originalno ,kutija sa tekstom preslatka
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
KIKA '56
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-kakav divan unikat,svaka čast
|
|
maslina55
Mladi grm Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divota jedna,baš originalno!
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako mi je dobro ovo! bijelo, čisto, uredno, savršeno!
|
|
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ti si kao i medno, samo, spavaš nam zimski san usred ljeta, povremeno se budiš ne da jedeš već da dekupiraš... hahahah
ova kutijica me oborila...oborila... reci mi, nisam najbolej shvatila...je li ovo prenesen print ili si se odvažila i pozabavila transferima... originalna ideja izvedba majstorska.... čista desetka |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
Odgovori | Stranica <1 5152535455 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |