Moj kamenjar i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 70> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma daj malo novih sličica, vidi datum kada si stavila zadnje slikice, kaj si tako škrta, pa pokaži malo dobre volje, makar na kapaljku!!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Originally posted by mali kaktus
Originally posted by bergenia Nemoj se ljutiti,morala sam ponoviti posebna je
Danas sam malo svratila do tvog vrta! Moraš nam češće stavljati slike jer zaista imaš puno toga za pokazati! Imamo isti hemerocalis, ovaj narančasti dupli! Baš je krasan! Ova kombinacija mi je prekrasna:
Opet listam tvoje stranice od početka, o najljepšem kamenjaru CIF-a smo
već svi sve rekli, ali moram ponoviti da mi je prekrasan!!!! Ali imaš i
izvan kamenjara mnoštvo prekrasnih interesantnih biljčica!!!! A nova
stazica se jako lijepo uklopila u svu tu ljepotu!!! Velika pohvala tebi
i TM, prave ste vrijednice ![]() A ova sličica mi je danas slika dana, jedino sunce koje ćemo valjda vidjeti ovih dana!!! Pozdravčić od Free Slika je stvarno prelijepa . |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Voljela bih vidjeti snježnu situaciju kod tebe..Please....
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Mozda snijega jos uopce nema
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Ma ma toliko snjega da se Horti ne može probit do kompa!!!!!!
![]() A ja danas lijepo ošla na spavanje oko 1.00h, spavam ja spavam, i u snu, sine meni, ostala mi jedna vrečica sa nekim picmoljkom za posadit u teglu, a pošto sam sve sadila vani na to sam zaboravila!!!!!I skočim ja u gačicama i grudnjaku u zimski vrt da provjerim Hortinu kutiju, i zbilja, achimentes čeka u kutiji ( jel to takav kao ovaj gore na slici, jel je...jel je ![]() ![]() ![]() Ajme, pojest ću tvoj achimentes ako ne bude cvao, nakon ovog "big brothera" mislim da sam spremna na sve!!!!! Kako ću nakon toga na dvorište, ![]() A ti se probudi, mislim da sam sada zaslužila nove sličice!!!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Horti i ja sam za nove slikice - uvijek!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
A tak znači Free, sad ti je moj achimenes izgovor za egzibicionizam ![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Sunshine za sad nije stazica skliska poslije kiše a dal će se što promijeniti s vremenom vidjet ću pa ću ti javit
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ajde, ajde, sigruno nešto imaš za pokazat, a cvijeće u kući, daj počasti nas bar jednom slikicom, a može i pod snijegom - recimo tvoj kamenjar, sigurno nešto viri iz snijega.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Free,baš sam se nasmijala. Sad glavu gore i ponosno prolazi pokraj susjeda - da im se nije sviđalo ne bi gledali
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Stalno podižemo ovaj vrt a Horti nas ignorira!
![]() Hajde neku sličicu prije nego snijeg zavije selo i brijeg!
![]() |
|
![]() |
|
Horti nam neda sličice snijega zato jer gleda S NJEGA kroz prozor!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Baš prigodan komentar za doba noći kad je pisan ! A kaj ti onda radiš u to vrijeme na kompu , kaj nemaš pametnijeg posla ?
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
slikice su super i stazija je bas mrak
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Horti, svako dobro u novoj godini! Ajde se probudi malo iz zimskog sna, nema te dugo!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Horti evo me do tebe....
![]() Lantana mi je poslala u jesen Pacifičku krizantemu i ovo joj je trebalo biti prvo zimovanje. Nekako mi se čini kao da se nije uspjela othrvati temperaturama i snijegu. U kakvom je stanju tvoja krizantema? Ostanu li na njoj listići preko cijele zime? Znam da imaš krizantemu i s obzirom da si na kontinentu htjela bi usporediti stanje, za mene novih biljaka... ![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
iz ovog vrta je meni svasta stiglo proslo proljece
![]() nije sve opstalo al ovo sta imam posebno pazim... moram te pitat za neke biljkice al tek kad nadem tekicu s imenima ![]() ![]() ovdje je pravi mali raj uvijek ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |