Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Chat - Brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Chat - Brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5152535455 113>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2009 u 22:40
mora ona kod mene na oporavak i se bu ok
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2009 u 22:33
Franjica, tebe ili nema nigdje, ili sve po svud... Glavno da si ozdravila... Dobri duh forumića
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2009 u 22:23
delala sam ogledala...odi poglec kod mene i neka srceka, a danas sam dosta tog izlila iz gipsa i nekih 10 tak srcek afarbal ai sad gledam ocu li salvetu stavljat ili idem u nesvijest se hititi
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2009 u 22:22
zakaj lezis?
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2009 u 22:20
Pusa svima, još mrdam nožnim prstekima i sad bedinam majčicu jer sam ju napluvala... sve me boli, oprostite sve me svrbi od ležanja a prsti ponajviše i jedva čekam malkec slobodnog vremena da si zemem  salvetice i ljepilo v ručice i napred marš.
Jassi, kaj si delala?
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2009 u 22:09
o drage moje da vas pozdravim, malo sam opet zidariju radila i ofarbala neka srca ali nemrem vise jer me ledj abole...tako da vam samo saljem ljupcek za laku noc
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2009 u 17:40
prate "oni" našu svaku riječ, to je dobro. A valjda im treba vremena da sve poslože pa to potraje ali strpljen - spašen.
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2009 u 17:35
aha popravilo se,,,,vrijedilo je malo špotati
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2009 u 17:13
bez brige i ja sam sad čekala 20-ak minuta, valjda nešto rade na forumu jer internet je OK
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2009 u 16:20
i ovaj quick replay je sve samo ne quick,Thumbs%20Down
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2009 u 16:18

ajme što je sporo otvara,neznam jer i vama ali meni ovo postaje sve sporije i sporije otvaranje,tak da me to živcira,pa mnogima zato niti ne komentiram radove jer jednostavno nemam strpljenja,

Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2009 u 14:36
ja bas nisam previse na nasim forumima....pa ne mogu sve pohvatati.......samo informacije radi.....znam da je nesto bilo u vezi narucenih platna.....
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2009 u 09:02
nemas frke koka
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2009 u 07:28
joj dojdem kad uhvatim malo slobodnog vremena,trenutno sam tak zakopana s poslom, strava

he.he nebuš me se sam tak rješila
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2009 u 22:37
hehehe kad god zelis, moja vrata su ti otvorena i brdo duplica azurirano
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2009 u 22:16
dobro veče madam jassi, kaj se radi....daj već mi fališ kolko te nisam vidla...moram doći po okvire i gipsssssss......
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2009 u 22:03
joj ancica kad t ezgrabiiiimmmmmmmmmmmmmmm

hehehe, normalno da vicem na tonu slatkisaaaaaaaaa

voce, suseno voce, stapici, napolitanke, keksi....to je dozvoljeno..hehehehehe

draga si ancicaaaaaaaaaaaaaasmile72

kad dojdes kopati po duplicima?
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2009 u 16:54
bila sam kod jassice ona vam super ženskica i antonio naravno je isto super,
p.s nemojte djetetu nosit slatkiše jer će vikat "baba" na vas, a vi ju naravno koji se spremate k jassi nemojte slušatLOL

Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2009 u 22:37
ma, srebro je super i nek bi i francuzi pobijedili, al u poštenoj borbi...ak su bolji nek budu, al nek svi imaju pravo na fer borbu...a srebro je super, ne dobro!Wink
Na vrh
ivona 777 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 239
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivona 777 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2009 u 22:18
Da!Da sam bila na Vorijevom mjestu,zveknula bi ga!
Možda bi se opametio!smile156!Ipak i srebro je dobro!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5152535455 113>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.