Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 113> |
Korisnik | |
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mora ona kod mene na oporavak i se bu ok
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Franjica, tebe ili nema nigdje, ili sve po svud... Glavno da si ozdravila... Dobri duh forumića
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
delala sam ogledala...odi poglec kod mene i neka srceka, a danas sam dosta tog izlila iz gipsa i nekih 10 tak srcek afarbal ai sad gledam ocu li salvetu stavljat ili idem u nesvijest se hititi
|
|
![]() |
|
zakaj lezis?
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Pusa svima, još mrdam nožnim prstekima i sad bedinam majčicu jer sam ju napluvala... sve me boli, oprostite sve me svrbi od ležanja a prsti ponajviše i jedva čekam malkec slobodnog vremena da si zemem salvetice i ljepilo v ručice i napred marš.
Jassi, kaj si delala?
|
|
![]() |
|
o drage moje da vas pozdravim, malo sam opet zidariju radila i ofarbala neka srca ali nemrem vise jer me ledj abole...tako da vam samo saljem ljupcek za laku noc
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
prate "oni" našu svaku riječ, to je dobro. A valjda im treba vremena da sve poslože pa to potraje ali strpljen - spašen.
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
aha popravilo se,,,,vrijedilo je malo špotati
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
bez brige i ja sam sad čekala 20-ak minuta, valjda nešto rade na forumu jer internet je OK
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
i ovaj quick replay je sve samo ne quick,
![]() |
|
![]() |
|
ajme što je sporo otvara,neznam jer i vama ali meni ovo postaje sve sporije i sporije otvaranje,tak da me to živcira,pa mnogima zato niti ne komentiram radove jer jednostavno nemam strpljenja, |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
ja bas nisam previse na nasim forumima....pa ne mogu sve pohvatati.......samo informacije radi.....znam da je nesto bilo u vezi narucenih platna.....
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
nemas frke koka
|
|
![]() |
|
joj dojdem kad uhvatim malo slobodnog vremena,trenutno sam tak zakopana s poslom, strava
he.he nebuš me se sam tak rješila
|
|
![]() |
|
hehehe kad god zelis, moja vrata su ti otvorena i brdo duplica azurirano
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
dobro veče madam jassi, kaj se radi....daj već mi fališ kolko te nisam vidla...moram doći po okvire i gipsssssss......
|
|
![]() |
|
joj ancica kad t ezgrabiiiimmmmmmmmmmmmmmm
hehehe, normalno da vicem na tonu slatkisaaaaaaaaa
voce, suseno voce, stapici, napolitanke, keksi....to je dozvoljeno..hehehehehe
draga si ancicaaaaaaaaaaaaaa
![]() kad dojdes kopati po duplicima?
|
|
![]() |
|
bila sam kod jassice ona vam super ženskica i antonio naravno je isto super,
p.s nemojte djetetu nosit slatkiše jer će vikat "baba" na vas, a vi ju naravno koji se spremate k jassi nemojte slušat
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
ma, srebro je super i nek bi i francuzi pobijedili, al u poštenoj borbi...ak su bolji nek budu, al nek svi imaju pravo na fer borbu...a srebro je super, ne dobro!
![]() |
|
![]() |
|
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
Da!Da sam bila na Vorijevom mjestu,zveknula bi ga!
Možda bi se opametio! ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |