maslacak7-moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 5152535455 66> |
Korisnik | |
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja zakasnila na kocke od mrkve,ali sam se divila lijepom cvijeću
|
|
Sponzorirani linkovi | |
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Recept je u receptima-kocke od mrkve Pogledat cu ja tvoje ruzice..moje su pocele al su ih vec dosta slistile bube |
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kockica ima naravno,bitno je da ima mrkve doma,zacas se zamute ponovo za moje goste Drago mi je da si opet dosla,moram cesce peci kolace..izgleda da vas miris mami |
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mali kaktus ne brini bit ce jos kolacica
drago mi je da si svratila |
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lipo,a posebno su mi ruže lipeA kolač,baš si morala da staviš,a ja kad vidim odmah gladna,i to još od mrkve.....uffff
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo u pauzi izmedu odlaska na posao da malopopunim slikice moje đungle
krecemo.. ove moje ljubicice ove godine strajkaju i od cvijeta ni c.. jedina kopriva konacno se i tu pjavilo dva nova listica ovo sam zaboravila tko mi je poslao jos lani al evo oporavilo se i forumasice oprosti sto neznam,pise mi negdje u biljeznici |
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo me odusevilo pa sam slikala kako izgleda napupano a kako kada se rascvate,ma preslatko
ovo je pogled s moje vanjske terase..samo zelenilo-doduse ne odrzavano jer su ljudi cudni ovo je pogled ispred kuce..sve je jos u doradi i naravno vidi se oko mne neodrzavana zemlja od susjeda.. |
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moj uskrsni kaktus,samo kasni koji mjesec
jedna od ruza ovome neznam ime |
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hokaido tikva
crvene kane al sitnog cvijeta novi stanovnik ogroz |
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
visoke mahune uz moj prvi kukuruz... bit ce pecenjara,ipak sam ja kontinentalka
jagodice,sitne al su slatke kad odem u vrt i ubacim koju u kljun ljiljani su poceli mada ih ove godine imam zaista malo,previse sam podijelila pa sad pauziram dok se ne rasire |
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovdje je bila ruza i sad je prazno pa popunjavam svim i svacim
ovo je nepoznanica al tjera cvjetice pa je mazeno i pazeno kazu da se ovo drvce zove rajska ptica jer tako cvate,sada dal je tako vidjet cemo kad naraste |
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
andeoska truba tjera a ja vec plakala kako nemam nijedne
ricinus od Dude dobio svoje mjesto Dalija od moje mamice tjera |
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
malo ruza
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mjehurica je krenula,ako treba tko neka se javi
novi stanovnici |
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovako je izgledao kaos sto je cekao svoj red za sadnju...tu su pokloni od dude i moje sadnice iz sjemena...sad je sve na svojem mjestu
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja đungla,sad je prorjedena i sredena
jedan dio uz susjedov zid od blokova..nadam se uskoro svojoj ljepsoj ogradi er je ovo pravo ruglo ovo je druga strana uz balkon kuce..i tu se ceka uredenje |
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
malo slika bez mojeg brbljanja
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nakon par godina bit ce cvjetica-jupi!!! |
|
Odgovori | Stranica <1 5152535455 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |