moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 89> |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala Niho
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Evo opet ja malo dosadna ali moram pa ovo je fenomenalno . Stvarno ove godine Šeboj je zauzeo prvo mijesto u cvijetanju
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
šeboji
![]() ![]() ![]() zvončike
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Koja ljepota svaka ti čast tačno si iskazala onu njihovu pravu ljepotu- i ja imama 2 Koprive ali ova je fenomenalna nisam je nikad vidjela ---prekrasno je
![]() |
|
![]() |
|
kopriva se iz kuće preselila na terasu,izgleda da uživa
![]() moje begonije
![]() ok i ovo su sad moje,danas sam ih kupila.Nisam mogla odoljeti ni cvijetu ni cijeli(7kn)
![]() |
|
![]() |
|
I tulipani još mjestimice svatu
![]() ![]() ![]() hosta šarenolisna
![]() još jedna
|
![]() |
|
Evo mojih pakujčeka.Nisu još svi procvali no nisam mogla čekati,preslatki su mi.
Ovaj sam danas kupila
![]() ovog sam već slikala no morala sam ga još jednom za ovu"kolekciju pakujaca"
![]() nisu ni procvali još do kraja no vidi se da bude neki dupli crveni
![]() pa dupli žuti
![]() plavi
![]() plavo-bijeli
![]() roza
![]() |
|
![]() |
|
Budući sam današnjeg većinu dana potratila na skitnju gradom i zubara,ništa nisam radila ali me MM odvezo u vrtlariju i malo sam se ponovila.To bum stavila slike u tu temu no usput sam slikala nekoliko biljkica koje su procvale ili su pred cvatnjom ili se još uvijek nedaju isčupati(maćuhice recimo).
Konteeeeeeeeee,vidi moja bijela srčeka
![]() ![]() maćuhice su sad najljepše(ko vidi onu malu"neman"na mahovini desno?Ma živ je,pravi..nisam ni skužila kod slikanja kako se namješta nego tek kad sam prebacivala slike na komp)
![]() ![]() lupinus će brzo procvasti
![]() ovo malo nešto sam nedavno na placu kupila no zaboravila sam ime
![]() i njoj sam ime zaboravila no medena mi je makar i bezimena
![]() siroće proviruje između irisa.Mislila sam da su prvi niski irisi no zeznula sam.Sad nju moram presaditi
![]() |
|
![]() |
|
Ok,bum slikala,sad moram jer mi je pakujac,iz sjemena(a bilo ga je svakakvog)počeo cvasti.Obećavammmmmmm,samo ne i koji dan bu to
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
e pa sad..primi se slikanja! ili bumo ti andrea i ja morale doći u posjetu da uslikamo sve
![]() P.S. skini rukavice prije slikanja da ne zmažeš aparat ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
Divota jedna,svega a sve uredno i lijepo posloženo,vidi se puno truda uloženog,kad bu moj vrt tolko star nadam se da će izgledat baš tako-njegovano i za ostat bez daha. |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
šetnja tvojim vrtom zaista prija
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Mislim da ćeš ga prije vidjeti na jednoj drugoj temi. ![]() Aparat se nosi redovito, ali ga je žal rukama zaprljati pa tako i ostanemo zakinuti za slikice! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
sashaaaaaa daj slike i ne zamantavaj!
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
White ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 23 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 207 |
Sve tvoje što si mi poslala se primilo
![]() Phlox predivno cvjeta,a nabavila sam si i ljubičasti! Zanima me samo kako ti se zove onaj bijeli grm kao kugla?predivan je ![]() |
|
![]() |
|
Nikako da sve stignem.Htjela bi,za to kratko vrijeme ovdje,vaše vrtove pregledati i odgovoriti ovdje no nikako ,uvijek nešto zaboravim.
Baka,nije baš nešto veliko dvorište no natrpam ja svašta tu
![]() Anaida,mislim da ću ovih dana skoknuti do"parkova" možda imaju još koje ono drvce pa ću zapisati ime iako,kako i Bergenija veli,ni meni nije bitno kako se zove a ko bi sve to popamtio(osim Bake B i još nekolicine genijalaca
![]() Ako nekome nisam odgovorila,ispričavam se,no zadržala sam se u vašim vrtovima a sad opet moram bježati.
Hvala svima na pohvalama,ja velim da zbog tih vaših pohvala(koje uredno prenosim biljkicama)one ljepše rastu
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
kakav ti vrt imas
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Danas sam uzela naprtnjaču s termosicom i sendvičima!
![]() Pa krenula od početka.Prvi put sam krenula od lanjskog ljeta.
Pa onda najnovije....Danas sam htjela zaokružiti sve.Cjelodnevni izlet!
![]() Koliko je zaboga taj tvoj vrt? Izgleda ogroman a krcat cvijećem, stablima... prekrasnoNema čega nema!
I sve to tvoje zlatne ruke....
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Arenaria montana je onaj što je najlošije izgledao i mislim da je bio najduži!!!
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Uopće me ne zanimaju nazivi cvijeća, ali moje oči mogu reći da je sve prekrasno!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |