Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Jani - upoznajte me....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Jani - upoznajte me....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5152535455 63>
Korisnik
Poruka
crvena dalija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2012 u 07:39
Odma sam ga prepisala i upotrebit ču ,uveliko se razlikujew do recepta +za hladni porculan.HVALA TI što si podijelila sa nama smile58i ovu tajnu
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2012 u 09:13
Jani tek sam sada shvatila da si to po receptu napravila visilice, a u sodu ne treba stavljati bijele boje jer ti je bijela, ja stavim ljepilo i pospem, ako mi je premalo u visinu, ponovim, i polakiram i ništa se ne trusi.
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1485
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2012 u 20:56
Uuuu, ovaj dot's mi je otkriće!
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2012 u 10:02
Sada je na telki bilo da ako se print u boji razlijeva, nije orginal,ili je ajko loša boja.Proba je da na sliku kapneš malo vode i ako se razlije nije boja za print dobra.
Nadam se da će cure pročitati.

Na vrh
Lily54 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 404
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lily54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2012 u 15:59
Stvarćice su odlićne ,samo ni ja nisam mogla da nadjem onu stranicu Monart ,je li ima neka prava adresa, ja ti po Fejsu ne idem?
Na vrh
leptirek View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 209
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leptirek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2012 u 22:50
Kad sam promatrala slikicu htjela sam pitati recept za to, kad ono recpet me čeka na dnu stranice
Hvala puno
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2012 u 08:36
Lily54 ti je na Fejsu, pošalji mi tvoju email adresu, ja mislim da ga imam za prijatelja, pa ču ti poslati, oni su mislim negdje iz Bgda, moram pogledati.
Leptirek kakav ti recept treba, ne znam a mislim da si i ti nova, kaj ti treba pitaj, drage volje ti napišem.
Na vrh
kikins View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 176
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kikins Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2012 u 09:41
sve je odlicno..ja sam se usudila i napravila ukrase po istoj toj recepturi...vadila modlicama oblike i susila 2 dana..neki su mi pukli-ne znam zasto.mozda sam mnogo tanko razvukla masu?
postoje ljudi koji ti iscupaju srce i postoje oni koji ga vrate na mesto!
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2012 u 00:12
Evo odgovora:
1. za Lily: Monart Radionica Popunjeni profil, ne znam kako bi je drugačije mogla pronaći, to je njeno ime na fejsu!
2. Kikins - vjerojatno su ti pucali baš zato jer su pretanki ili si ih prerano dirala. Moraju se baš dobro osušiti, ali ne na radijatoru nego na zraku jer se na radijatorima izvitopere....

A sada curke, evo opet malo mojih novih radova:

Kiki me zarazila ovim posudama! Oduševile su me i pripremam ih kao poklone a nešto imam i naručenih......

Jedna u tamnocrvenoj varijanti:

Ljubičaste varijante:

"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2012 u 00:21
Kupila sam manju varijantu ove šablone i odmah ju isprobala. Super mi je baš zbog motiva koje mogu ukomponirati u male medaljončiće koje sam radila.....

"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Na vrh
Mamina View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 432
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2012 u 08:22
Prekrasno.smile72!!! Ova šablonica na poklopcu-je li samoljepljiva ili...?
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2012 u 08:45
Hvala MaminaHeart
Na žalost šablona nije samoljepljiva - u Lumosu ima posebni sprej za šablone....dosta je skup, 60kn, ali sam ga kupila kada su imali popust. Doduše, ne treba ga puno prešpricati ali bi ipak bilo bolje da je samoljepljiva!
Na vrh
TaraBraun View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaraBraun Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2012 u 12:08
Divota, posebno ove ljubičaste smile55
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2012 u 18:50
Jani ove teglice su ti ssssuuuuuppppeeeerrr
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2012 u 22:23
divotice jedna do druge ! tamno crvena je .... vauuuu
Na vrh
Lily54 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 404
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lily54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2012 u 14:09
Sve su kao iz bajke.
Na vrh
vlatka- View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 229
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vlatka- Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2012 u 12:49
U potpunosti se slažem sa Lily
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2012 u 00:45
Ne znam da li vama šteka forum....ja sam danas dva puta pokušala stavljati svoje nove slike ali nije išlo.....

Još jedan pokušaj:

...krećem s kuglicama...

Kuglice koje sam radila za sina i buduću snahu:

...pa opet malo za prodaju:

Sat na staroj gramofonskoj LP ploči:

Jedan mali (gipsani odljev) s prigodnim notama:

I opet doza za kozm.vatice, ovaj puta crno-bijela varijanta.....

Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2012 u 01:01
Radila sam i nešto što ne spada u temu decoupage, ali stavljam da vidite što se može napraviti s pregorenom žaruljom (varijacija na ovu temu je bezbroj):

iskoristila sam i staru čarapu koja se poderala....čitave komade sam upotrijebila za kapu u "ručice"....

Pored ovog izleta, radila sam i jednoj dragoj poznanici po narudžbi tanjur (cca 40 x 25 cm) za novoobnovljeni stan. Pokušavala sam slikati danju, noću, ujutro....ali odbljesak od stakla nisam mogla izbjeći.....

Na vrh
vlatka- View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 229
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vlatka- Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2012 u 09:56
Ti si draga, puna novih ideja.
Sat od gramofonske ploče je super ideja. Prekrasan je.A tek žarulja...
Super, super...    
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5152535455 63>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.