Jani - upoznajte me.... |
Odgovori | Stranica <1 5152535455 63> |
Korisnik | |
crvena dalija
Mladi grm Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odma sam ga prepisala i upotrebit ču ,uveliko se razlikujew do recepta +za hladni porculan.HVALA TI što si podijelila sa nama i ovu tajnu
|
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
Sponzorirani linkovi | |
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jani tek sam sada shvatila da si to po receptu napravila visilice, a u sodu ne treba stavljati bijele boje jer ti je bijela, ja stavim ljepilo i pospem, ako mi je premalo u visinu, ponovim, i polakiram i ništa se ne trusi.
|
|
Mima35
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uuuu, ovaj dot's mi je otkriće!
|
|
tatjanabajcic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sada je na telki bilo da ako se print u boji razlijeva, nije orginal,ili je ajko loša boja.Proba je da na sliku kapneš malo vode i ako se razlije nije boja za print dobra.
Nadam se da će cure pročitati. |
|
Lily54
Pustio korijenje Pridružen: 08 Kolovoz 2012 Status: Offline Bodovi: 404 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarćice su odlićne ,samo ni ja nisam mogla da nadjem onu stranicu Monart ,je li ima neka prava adresa, ja ti po Fejsu ne idem?
|
|
leptirek
Već proklijao Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 209 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad sam promatrala slikicu htjela sam pitati recept za to, kad ono recpet me čeka na dnu stranice
Hvala puno |
|
tatjanabajcic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lily54 ti je na Fejsu, pošalji mi tvoju email adresu, ja mislim da ga imam za prijatelja, pa ču ti poslati, oni su mislim negdje iz Bgda, moram pogledati.
Leptirek kakav ti recept treba, ne znam a mislim da si i ti nova, kaj ti treba pitaj, drage volje ti napišem. |
|
kikins
Već proklijao Pridružen: 08 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 176 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve je odlicno..ja sam se usudila i napravila ukrase po istoj toj recepturi...vadila modlicama oblike i susila 2 dana..neki su mi pukli-ne znam zasto.mozda sam mnogo tanko razvukla masu?
|
|
postoje ljudi koji ti iscupaju srce i postoje oni koji ga vrate na mesto!
|
|
jani
Odrastao grm Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo odgovora:
1. za Lily: Monart Radionica Popunjeni profil, ne znam kako bi je drugačije mogla pronaći, to je njeno ime na fejsu!
2. Kikins - vjerojatno su ti pucali baš zato jer su pretanki ili si ih prerano dirala. Moraju se baš dobro osušiti, ali ne na radijatoru nego na zraku jer se na radijatorima izvitopere....
A sada curke, evo opet malo mojih novih radova:
Kiki me zarazila ovim posudama! Oduševile su me i pripremam ih kao poklone a nešto imam i naručenih......
Jedna u tamnocrvenoj varijanti:
Ljubičaste varijante:
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
jani
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kupila sam manju varijantu ove šablone i odmah ju isprobala. Super mi je baš zbog motiva koje mogu ukomponirati u male medaljončiće koje sam radila.....
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
|
Mamina
Pustio korijenje Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno.!!! Ova šablonica na poklopcu-je li samoljepljiva ili...?
|
|
jani
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Mamina
Na žalost šablona nije samoljepljiva - u Lumosu ima posebni sprej za šablone....dosta je skup, 60kn, ali sam ga kupila kada su imali popust. Doduše, ne treba ga puno prešpricati ali bi ipak bilo bolje da je samoljepljiva!
|
|
|
TaraBraun
Mladi grm Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divota, posebno ove ljubičaste
|
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
tatjanabajcic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jani ove teglice su ti ssssuuuuuppppeeeerrr
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divotice jedna do druge ! tamno crvena je .... vauuuu
|
|
Lily54
Pustio korijenje Pridružen: 08 Kolovoz 2012 Status: Offline Bodovi: 404 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve su kao iz bajke.
|
|
vlatka-
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Već proklijao Pridružen: 02 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 229 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U potpunosti se slažem sa Lily
|
|
jani
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znam da li vama šteka forum....ja sam danas dva puta pokušala stavljati svoje nove slike ali nije išlo.....
Još jedan pokušaj:
...krećem s kuglicama...
Kuglice koje sam radila za sina i buduću snahu:
...pa opet malo za prodaju:
Sat na staroj gramofonskoj LP ploči:
Jedan mali (gipsani odljev) s prigodnim notama:
I opet doza za kozm.vatice, ovaj puta crno-bijela varijanta.....
|
|
|
jani
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Radila sam i nešto što ne spada u temu decoupage, ali stavljam da vidite što se može napraviti s pregorenom žaruljom (varijacija na ovu temu je bezbroj):
iskoristila sam i staru čarapu koja se poderala....čitave komade sam upotrijebila za kapu u "ručice"....
Pored ovog izleta, radila sam i jednoj dragoj poznanici po narudžbi tanjur (cca 40 x 25 cm) za novoobnovljeni stan. Pokušavala sam slikati danju, noću, ujutro....ali odbljesak od stakla nisam mogla izbjeći.....
|
|
|
vlatka-
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Već proklijao Pridružen: 02 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 229 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ti si draga, puna novih ideja.
Sat od gramofonske ploče je super ideja. Prekrasan je.A tek žarulja... Super, super... |
|
Odgovori | Stranica <1 5152535455 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |