Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dadinicino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

dadinicino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5152535455 139>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
tačkaćica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 245
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tačkaćica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2013 u 19:09
kod nekog prije kod nekog kasnije ali proljeće nam stiže  poslikaj i kad bude u punom sjaju
VG
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2013 u 21:02
Carol, pozdravljam te!

Znam da je prerano, ali dosta mi je već ove blatne zime.
Snijega nije pravo ni bilo.
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2013 u 21:03
Tačkaćica
Naravno da ću sve poslikati!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 664
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2013 u 22:18
Originalno poslano od člana SlavujVk SlavujVk napisao:

dadinice, kod mene u vrtu su procvjetale biljke koje prkose zimi-kukurijeci bijeli i crveni a zimski jasmin se okitio prekrasnim žutim cvjeticima. možda uskoro sleti i proljece ili....da ipak otvorim kapiju?        ipak necu bojim se za one vitamine u pušnici.

A zašto kod mene još ne cvjetaju kukurjeci ?? Hmm ... Kod tebe dadinice još malo pa će se dvorište pretvoriti u cvjetnu livadu.

Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.    
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2013 u 22:39
kukurijecima treba u jesen odrezati sve stare listove a ostaviti mlade.znam da to potiče bujniju cvatnju ali nisam sigurna da donosi i raniju cvatnju.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2013 u 14:21
Bucka
Da bar nije 88% dvorišta pod betonom....
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1482
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2013 u 15:09
Originalno poslano od člana dadinica dadinica napisao:

Bucka
Da bar nije 88% dvorišta pod betonom....

smile123betonsmile96
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2013 u 18:36
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2013 u 12:33
nije to zaveć za  smile43 i smile48uh to pomodarstvo-beton
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2013 u 13:42
Ajama
I ja se užasno ljutim na njega. Dovoljne bi bile samo staze od betona, ali neeeee... pa kad se ljeti usije, ni disati ne da.
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2013 u 14:04
Ja sam sa svojim MM imala rat Angryhtio je sve staviti u kocke,šta mislite tko je pobijedioLOL
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2013 u 14:07
Bravo ti!
Da sam bar ja mogla imati utjecaja....
U ovakvo dvorište smo uselili, pa ga sada moram trpiti i pokušavati napraviti od njega nešto!
Joj, kako se gazdarica neće sjetiti povaditi taj beton... Sama bih ga razbijala!!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2013 u 14:07
Dadinice na tvojoj strani sam,oprosti za sliku,ali kako Ajama kaže svi bi nešto moderno,gdje je nestala prirodaConfused
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2013 u 14:10
Neka slike, ne smeta mi! Bar je uljepšala "profil" mog dvorišta.
Možda je gazdama tako bilo lakše. Uzmeš metlu i omlatiš, pa kraj. Tko bi im održavao dvorište dok nas nisu uzeli pod kiriju?
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2013 u 14:11
Pitaj gazdaricu bar za par kvarata,ma kad zna kako ti to njoj uređuješ i trudiš se,trebala bi sama smile123.a takvu vrijednu stanarku treba naćismile73
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2013 u 14:16
Pitala već, a ona slegnula ramenima "nek' stoji" ...

Hvala na komplimentu!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2013 u 20:55
evo ja svratila malo u vrt kod moje cvjetne prijateljice i baš me briga za betone iako od srca želim da ih zauvijek nestane.ima tu svašta a kad budem drugi put svratila nadam se da ću ugledati i jedan kukurijek i mačić i asparagus vrtni i još svašta nešta...pozdrav!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2013 u 21:12
Slavice
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2013 u 23:08
živjela ti i tvoj Dado čini mi se da ste složni (jer je po tvom )
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2013 u 23:41

Svake pohvale, u poslu je birokrcija najteža a u ljepoti okoliša gazdarice, susjedi, a bogme i vlastiti ukućaniThumbs%20Up

Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5152535455 139>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.