dadinicino dvorište |
Odgovori | Stranica <1 5152535455 139> |
Korisnik | |
tačkaćica
Pustio korijenje Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kod nekog prije kod nekog kasnije ali proljeće nam stiže poslikaj i kad bude u punom sjaju
|
|
VG
|
|
Sponzorirani linkovi | |
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Carol, pozdravljam te!
Znam da je prerano, ali dosta mi je već ove blatne zime. Snijega nije pravo ni bilo. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tačkaćica
Naravno da ću sve poslikati! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
bucka123
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A zašto kod mene još ne cvjetaju kukurjeci ?? Hmm ... Kod tebe dadinice još malo pa će se dvorište pretvoriti u cvjetnu livadu. |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kukurijecima treba u jesen odrezati sve stare listove a ostaviti mlade.znam da to potiče bujniju cvatnju ali nisam sigurna da donosi i raniju cvatnju.
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bucka
Da bar nije 88% dvorišta pod betonom.... |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Jaca123
Odrastao grm Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
beton |
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nije to zaveć za i uh to pomodarstvo-beton
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajama
I ja se užasno ljutim na njega. Dovoljne bi bile samo staze od betona, ali neeeee... pa kad se ljeti usije, ni disati ne da. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Jaca123
Odrastao grm Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam sa svojim MM imala rat
htio je sve staviti u kocke,šta mislite tko je pobijedio
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo ti!
Da sam bar ja mogla imati utjecaja.... U ovakvo dvorište smo uselili, pa ga sada moram trpiti i pokušavati napraviti od njega nešto! Joj, kako se gazdarica neće sjetiti povaditi taj beton... Sama bih ga razbijala!! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Jaca123
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dadinice na tvojoj strani sam,oprosti za sliku,ali kako Ajama kaže svi bi nešto moderno,gdje je nestala priroda
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neka slike, ne smeta mi! Bar je uljepšala "profil" mog dvorišta.
Možda je gazdama tako bilo lakše. Uzmeš metlu i omlatiš, pa kraj. Tko bi im održavao dvorište dok nas nisu uzeli pod kiriju? |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Jaca123
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pitaj gazdaricu bar za par kvarata,ma kad zna kako ti to njoj uređuješ i trudiš se,trebala bi sama .a takvu vrijednu stanarku treba naći
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pitala već, a ona slegnula ramenima "nek' stoji" ...
Hvala na komplimentu! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo ja svratila malo u vrt kod moje cvjetne prijateljice i baš me briga za betone iako od srca želim da ih zauvijek nestane.ima tu svašta a kad budem drugi put svratila nadam se da ću ugledati i jedan kukurijek i mačić i asparagus vrtni i još svašta nešta...pozdrav!
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slavice
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
živjela ti i tvoj Dado čini mi se da ste složni (jer je po tvom )
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svake pohvale, u poslu je birokrcija najteža a u ljepoti okoliša gazdarice, susjedi, a bogme i vlastiti ukućani |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Odgovori | Stranica <1 5152535455 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |