Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 104> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gosti mi bili, a ja ni kišobrane nisam ostavila
![]() drage moje, drago mi je da ste prošetale i da vam se sviđaju cveteki i da trpite teror slikanja iz svakog ćoška jer ja baš guštam u svakom cvjetiću i divim mu se ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kontee, brzo skok ne brijeg danas dok je sunčano - i slikaj nam, slikaj sve!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
upikni ovo i za mene (kak se zove)?
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
anči, anaida
![]() saro, upikla sam par komada, nadam se da će se primiti ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Kontesaaaaaaaaaaaaaaaa
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Napokon sam i ja dosla u vrtove, jer imam malo vremena.
Perunika mi je predivna. Imas dosta cvijeca, lijepo je. ![]() |
|
![]() |
|
niho polako vozi
![]() TB drago mi je da si prošetala vrtekom ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Pozdrav tebi, Flokiju, tvojim bregima i cvetju!!!
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
danas sam prvi puta prošetao ovim vrtom i oduševio se! prekrasno cvijeće, nema toga što bih izdvojio, jednostavno sjajno!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
medo..ma jok..bio si prije par dana tj. stranica
![]() ![]() nema novih slika jer nisam stigla slikati ovaj vikend...skitala po sz hr i u nedjelju u poluvremenu pljuskova sadila...bit će ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Sram te bilo kad nemaš novih slika, sad moramo čekati idući vikend
|
|
![]() |
|
draga moja Otok..dok sam posadila sukulente tvoje/moje, pa druge cvijećke pa počupala trave, već je bilo vrijeme za polazak, a u vrt nisam ni virnula i još k tome kiša davila bar dva sata
![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Vrlo često prošećem tvojim prekrasnim vrtekom i divim se, divim se....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
a de su slikice ?...ajd dobro ovaj put opraštam padala je kiša
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ovaj cvijet što kažeš da ugiba nokon cvatnje zove se AICHRYSON ( Mice ears), imam ga i ja od Nihe od lani i sad će mi cvast ali se nadam da neće uginuti
![]() Biberovac sam imala puno godina i svake mi je cvao ali mi je dosadio pa sam ga bacila
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Konte, još malo pa nećeš niti silaziti s brega, vjerujem da ti je svaki puta žao kad moraš napustiti ove predivne prizore.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ajme ovaj cvate:
![]() Pa neka je malo ćelav po granama. Možda će opet biti lijep na drugo proljeće. Onakav buket "ružica" je lijep, ali u cvatu je super!
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Jel buš dočekala u subotu 16h? Ranije ne mogu doći na Floru, a voljela bih ti nešto donijeti. Naravno, ono kaj nisam vidjela da imaš!!!!!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |