Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - proljeće - trenutak inspiracije
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

proljeće - trenutak inspiracije

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5253545556 81>
Korisnik
Poruka
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2009 u 10:16
Mnataša i Karmen smile79
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2009 u 14:13
U silnoj sam strci s jednim poslom pa baš ne stignem na forum, ali moram se ovdje upisati jer me oduševila ova morska kompozicija... Prekrasno, drago Proljeće, čista desetka  
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2009 u 20:24
Originalno poslano od člana Primavera Primavera napisao:

U silnoj sam strci s jednim poslom pa baš ne stignem na forum, ali moram se ovdje upisati jer me oduševila ova morska kompozicija... Prekrasno, drago Proljeće, čista desetka  

Primavera, hvala ti.
Tvoj komentar mi je jako veliki kompliment, jer ti si kao što sam već prije rekla, za mene veeelika umjetnica.Smile
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2009 u 20:26
Osim toga Primavera, ovo nije 10, nego 30!!!Smile
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2009 u 20:27
I moj današnji rad...

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2009 u 23:23
Tvoji posljednji radovi točno odražavaju tvoje raspoloženje i neupitno uživanje u onome što izrađuješ, puna si inspiracije, krasnih ideja i rješenja i doista se nadam da će ovaj tvoj kreativni "bljesak" potrajati što duže... smile79
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2009 u 08:30
moram se nadovezati na izzy. slažem se da tvoji radovi odražavaju tvoje raspoloženje, a moja dijagnoza je: Proljeće bi nekuda putovala! Malo more, pa malo Pariz, pa poslije tko zna kuda!
ove tvoje "razglednice" su predobre pa mislim da zaslužuješ neko lijepo putovanje!
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2009 u 11:50
majstorice kolaza,svaka cast na ovom radusmile141..potpisala bi izzy i anastaziju,slazem se u svemusmile79
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2009 u 16:53
Slažem se sa curama...jedva čekam da vidm sljedeći rad!
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2009 u 19:42
Put pko svijeta za 80 dana je počeo u Parizu?Lijepo je ,tres bien!
Na vrh
frezija View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frezija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2009 u 20:51
 super si ukomonirala ruže i pariz.... ludnica... baš mi se sviđa..
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2009 u 08:26
Curke hvala vam na komplimetima!smile79
Dobro ste primjetile da me ovaj puta "inspiracija" drži nešto duže.

A osim toga, budući da obožavam more, a i "sitno" brojim do godišnjeg odmora, ovo je moja priprema i ispušni ventil.

A što se tiče zadnjeg rada ....Pariz je Pariz...

I da...jako volim putovati...prije par godina Europa a zadnjih par godina Hrvatska...
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 07:48

Prekrasan kolaž!
ANĐELKA
Na vrh
malena malena View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 519
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 08:31
smile71, aaa ti bi stvarno na odmor.... super su ti radovi
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 09:26
Jako lijepa kompozicija a naročito ove stare razglednice....a reci koja ti je to podloga odnosno na čemu je rađeno........ah..da tko ne bi u Paris na godišnji
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 09:57
Curke hvala vam na komplimentima.smile79
Zadnja dva rada su rađena na paspartu papiru.

Ali u završnoj fazi je jedan sasvim drugi medij...
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 10:05
na predivno putovanje si nas odvela draga moja...kako ti to lijepo uspiješ iskombinirati...boja, podloga, motiv...sve je u prvoj klasi... fantastično
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
plavi cvijet View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 141
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje plavi cvijet Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 10:10
ajme diiiiiiiivnooooooawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwHeart
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 11:04
WinkHoću u Pariz....lijepo iskombinirano.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 11:28
Jako ste me obradovale svojim komentarima!!!

Hvala vam svima još jednom.smile79
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5253545556 81>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,326 sekundi.