Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja djedovina-sestrin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja djedovina-sestrin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5253545556 103>
Korisnik
Poruka
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2011 u 15:25
Originalno poslano od člana Kiki-ko? Kiki-ko? napisao:

Free!!Spasi me !!Uzmi me.Žedan sam!!Čekaj poštara!!

Odjel za hitne slučajeve u klinici Freeland specijaliziran je upravo za takve slučajeve!!! Majbitnije je da od trenutka traume do dolaska na odjel ne prođe više od tjedan dana !!!   A dotični i nije u jako kritičnom stanju tako da naši stručnjaci vjeruju u brzi oporavak!  Samo da HPT bude brz, ostalo je lakši dio!!!   A da je premijerka dala vojni helić, već bi on bio zbrinut!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 09:09

Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 10:23
smile156
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 10:56
Znam da se ponavljam ali nisam mogla odoliti fotkama gdje sunce prosijava kroz ponosne latice.

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 11:40
prelijepa ti je strelicija smile64
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 13:27
Nažalost,ovo nije dobro.Ove godine vrt su napale dlakave gusjenice koje sam viđala samo na borovima.

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 13:33
Prekrasna strelicija,pošpricaj s nečim te gusjenice,one nemaju šta raditi na tako lijepoj biljci.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 13:41
Ma da sam ja tamo, sve gusjenice bi podavila, prvo, a onda još zgnječila nogom!!!   Ja se borim sa krumpirovim zlaticama, ali gospođe zlatice su već naučile i na paradajz, sve im paše, ali glavna delikatesa im je patliđan, pa krumpir,  ali koljem ih svakodnevno jer ne volim kemiju!! A pošto tvojih tj borovih gusjenica nema puno, sudeći po grickanju, tebi ih je lakše podaviti!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 14:43
Originalno poslano od člana Kiki-ko? Kiki-ko? napisao:

Ni u kom slučaju nije smiješno, pacijent je upravo u operacijskoj sali!! Transport je bio jako brz, izgleda da je Jadranka ipak dala helić!!!

Slikice pacijenta sljede kada se probudi iz anestezija!!

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 15:03
Ne mogu vjerovati.Pa poslala sam jučer u podne i to obično.
 Gusjenice davim cijeli dan.Čak i na način da mi je špricnulo u facu.  
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 23:38
Strelicia fenomenalnaaaaaaaaa  smile227

Što se tiče krumpirovih zlatica, prije ću ja  Dead nego one. Jučer sam mužu rekla da sam izgubila rat protiv njih i sada kreće on sa     - kemijom !!!

Dragoljub predivnih boja kakve još nisam vidjela. Danas na tržnici čovjek prodaje dragoljub, obični žuti, 2 - 3 grančice, u loncu za 40 kn !!!!!!! ???????
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2011 u 06:29

Rajska ptica zaista je rajska, Kiki Ko!! Predivan cvijet!

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2011 u 09:09
Evo još jedna nova boja dragoljuba.Makar je sad jadan i dosta pojeden od nametnika.Sakupiću sjeme.Zanima me hoće li dogodine niknuti isti ili će to opet biti samo žuti i naranđasti.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2011 u 10:04
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2011 u 10:08

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2011 u 11:03
Kiki imamo istu pelargoniju- štrigu (ovu zadnju), kupila mi ju je mama za ročkas... divna je ... a meni se jako sviđa i ova roza starinska iznad nje Hug
Strelicija ti je predivna Thumbs%20Up.
Dobro sam se nasmijala priči o zmiji koja i nije zmija nego UŽ Wink, a i spašavanju bolesnika u klinici Freeland, vidiš, vidiš, imam nekoliko bolesnika za koje mislim da su na izdisaju,najbolje da ih pošaljem na lječenje Wink LOL
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2011 u 13:20
Ova starinska cvate prvi put nakon 100 godina i to sad kad sam je popljuvala i izogovarala.Na kraju doznam da ju je sestra pognojila s nekim skupim ekološkim gnojivom koje izgleda kao pepeo.(a kao fol nije je briga za cvijeće,to je moja briga,ona se ne razumije...bla,bla..A danas mi kaže da je u Bau.... mijenjala višak nekih lajsni za vreču zemlje i malča i organizirala prijevoz,trajekt, prihvat i zbrinjavanje u našoj šupi.)Ipak putujem sutra.Idem vidjeti friško renoviranu sobu i idem se ubiti od posla u vrtu i kući.A možda se ovaj put i okupam.Prošli put sam ušla do koljena i odustala.  
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2011 u 22:38

Korjenko, Wink LOL !!!

Kiki-ko, za kupanje dobivaš medalju!!

Kiki,  EEEEE,  već par dana hoću napisat ali uvijek zaboravim: zbog tvojeg slikanja sa motoristima lani u Zadru, svaki prilog o motoristima s Jadrana prošli tjedan sam ovih dana gledala posebno pažljivo, priželjkujući da te opet vidim negdje kraj njih!!!!    smile78

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2011 u 11:39
Imaš na zadarskoj strani moju reportažu.Malo je falilo da sam se opet uvalila nekim starcima (mojim vršnjacima) na slikanje,ali mi se žurilo na brod.Fascinirali su me njihovi bijeli motori širi od dva moja ormara.I to da su tiši nego ikad i to da su obučeni bolje nego ikad.Obleke su im prava umjetnička djela.Doživotno ću sliniti na njih.Ne mogu si pomoći.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2011 u 11:45
Pa da se vratimo vrtu.Moj kamenjar se proširio za dva balkončića u koje sam smjestila obožavane mi kameleone.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5253545556 103>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,293 sekundi.