Moja djedovina-sestrin vrt |
Odgovori | Stranica <1 5253545556 103> |
Korisnik | |
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odjel za hitne slučajeve u klinici Freeland specijaliziran je upravo za takve slučajeve!!! Majbitnije je da od trenutka traume do dolaska na odjel ne prođe više od tjedan dana !!! A dotični i nije u jako kritičnom stanju tako da naši stručnjaci vjeruju u brzi oporavak! Samo da HPT bude brz, ostalo je lakši dio!!! A da je premijerka dala vojni helić, već bi on bio zbrinut!!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znam da se ponavljam ali nisam mogla odoliti fotkama gdje sunce prosijava kroz ponosne latice.
|
|
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prelijepa ti je strelicija
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nažalost,ovo nije dobro.Ove godine vrt su napale dlakave gusjenice koje sam viđala samo na borovima.
|
|
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna strelicija,pošpricaj s nečim te gusjenice,one nemaju šta raditi na tako lijepoj biljci.
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma da sam ja tamo, sve gusjenice bi podavila, prvo, a onda još zgnječila nogom!!! Ja se borim sa krumpirovim zlaticama, ali gospođe zlatice su već naučile i na paradajz, sve im paše, ali glavna delikatesa im je patliđan, pa krumpir, ali koljem ih svakodnevno jer ne volim kemiju!! A pošto tvojih tj borovih gusjenica nema puno, sudeći po grickanju, tebi ih je lakše podaviti!!
|
|
|
|
Free
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Strelicia fenomenalnaaaaaaaaa
Što se tiče krumpirovih zlatica, prije ću ja nego one. Jučer sam mužu rekla da sam izgubila rat protiv njih i sada kreće on sa - kemijom !!! Dragoljub predivnih boja kakve još nisam vidjela. Danas na tržnici čovjek prodaje dragoljub, obični žuti, 2 - 3 grančice, u loncu za 40 kn !!!!!!! ???????
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rajska ptica zaista je rajska, Kiki Ko!! Predivan cvijet! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo još jedna nova boja dragoljuba.Makar je sad jadan i dosta pojeden od nametnika.Sakupiću sjeme.Zanima me hoće li dogodine niknuti isti ili će to opet biti samo žuti i naranđasti.
|
|
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kiki imamo istu pelargoniju- štrigu (ovu zadnju), kupila mi ju je mama za ročkas... divna je ... a meni se jako sviđa i ova roza starinska iznad nje
Strelicija ti je predivna .
Dobro sam se nasmijala priči o zmiji koja i nije zmija nego UŽ , a i spašavanju bolesnika u klinici Freeland, vidiš, vidiš, imam nekoliko bolesnika za koje mislim da su na izdisaju,najbolje da ih pošaljem na lječenje
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ova starinska cvate prvi put nakon 100 godina i to sad kad sam je popljuvala i izogovarala.Na kraju doznam da ju je sestra pognojila s nekim skupim ekološkim gnojivom koje izgleda kao pepeo.(a kao fol nije je briga za cvijeće,to je moja briga,ona se ne razumije...bla,bla..A danas mi kaže da je u Bau.... mijenjala višak nekih lajsni za vreču zemlje i malča i organizirala prijevoz,trajekt, prihvat i zbrinjavanje u našoj šupi.)Ipak putujem sutra.Idem vidjeti friško renoviranu sobu i idem se ubiti od posla u vrtu i kući.A možda se ovaj put i okupam.Prošli put sam ušla do koljena i odustala.
|
|
|
|
Free
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Korjenko, !!! Kiki-ko, za kupanje dobivaš medalju!! Kiki, EEEEE, već par dana hoću napisat ali uvijek zaboravim: zbog tvojeg slikanja sa motoristima lani u Zadru, svaki prilog o motoristima s Jadrana prošli tjedan sam ovih dana gledala posebno pažljivo, priželjkujući da te opet vidim negdje kraj njih!!!! |
|
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imaš na zadarskoj strani moju reportažu.Malo je falilo da sam se opet uvalila nekim starcima (mojim vršnjacima) na slikanje,ali mi se žurilo na brod.Fascinirali su me njihovi bijeli motori širi od dva moja ormara.I to da su tiši nego ikad i to da su obučeni bolje nego ikad.Obleke su im prava umjetnička djela.Doživotno ću sliniti na njih.Ne mogu si pomoći.
|
|
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa da se vratimo vrtu.Moj kamenjar se proširio za dva balkončića u koje sam smjestila obožavane mi kameleone.
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 5253545556 103> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |