Anastazijin_ zeleni raj |
Odgovori | Stranica <1 5253545556 125> |
Korisnik | ||
maestral
Pustio korijenje Pridružen: 04 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 392 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Pored mnoštva lijepih slika, ovu moram ponoviti. Vidi se sva ljepota i sklad ovoga dijela vrta. Predivno
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
kako je kod tebe super , gledam nove ,stare fotke i mogu ti reći preeee dobro
|
||
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
Time is something you can never get back..
|
||
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
i meni se ova jako dopada |
||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
kad dođem u tvoju temu imam asocijaciju na park. sve ti je prekrasno, moram izdvojiti tvoje impozantne orhideje!
|
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Moram priznati da sam malo razočarana sa njima, jer sad kad gledam stare slike i njih kako sada izgledaju, ne mogu vjerovati da su bile tako različite. Sad su sve jako slične i nisu si ni slične onome od prije . Malo jadno izgledaju i radi mog rasađivanja na više mjesta, pa su jadne očerupane. Nadam se da u proljeće bude bolje ako prežive. Ljetos sam ih morala zalijevati jer su se počele sušiti, a sada su mi u kamenjaru počele rasti gljive . |
||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
||
black
Nedavno posijan Pridružen: 27 Listopad 2011 Status: Offline Bodovi: 61 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Prekrasan vrt , prekrasno cvijeće i krasni detalji od stare cigle !
|
||
Onaj tko se ne usudi dirati trnje - neka nikad ruža ne poželi !
|
||
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Dvorište ti je predivno |
||
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
||
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Prekrasno ANASTAZIJA,
Očarana san tvojim vrtom,
cvijećem i svime čime si svojim vrijednim prstićima uradila.
Prelistala sam sve od 1-54 stranice i opet ću navratiti.
Pozdrav iz Omišlja.
|
||
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Drago mi je da ti se sviđa . Samo mi dođi opet, čekam te . |
||
|
||
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
i meni su čuvarkuće bile čudne ovo ljeto čak sam neke stavila u saksije pored biljaka da ne ostanem bez tamo su se malo oporavile
|
||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Imam neke slike otprije par dana, ali nikako da ih stavim, pa evo ih sada. Malo jesenskih haljinica mojih biljčica: azaleja spiree javor geranium |
||
|
||
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
lišća ko u priči |
||
|
||
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Lavande u jesen |
||
|
||
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Malo cveteka koji se još ne daju |
||
|
||
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
|
||
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
|
||
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
|
||
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
|
||
Odgovori | Stranica <1 5253545556 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |