Slavujev vrt |
Odgovori | Stranica <1 5253545556 282> |
Korisnik | ||
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
[QUOTE=Lantana] Panoramske slike pokazuju svu raskoš tvoga vrta. Klupica zove na odmor i uživanje
[/QUOTE Lantana, drago mi je dobiti pohvalu od vlasnice prekrasnog vrta i velikog broja lijepih biljaka. Hvala ti! |
||
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
toni, hvala na posjeti!
|
||
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
posebno mi je drago da ti se sviđa moja tema. |
||
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
I ja sam malo sjela na klupicu i uživala u tvom prekrasnom vrtu, u svakom njegovom skladnom, nenametljivom detalju
|
||
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
moon, uvijek si dobrodošla!
|
||
Betty Boop
Odrastao grm Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ma,meni ovde kiše ništa nisu pokvarile Sunca fali,to stoji,ali ovo zelenilo ukrašeno cvetovima savršeno uživa i prekrasno izgleda Još samo da mi odgonetneš da li su ovo listovi kandilice (pakujca) ispod lonicere...božanstveno izgledaju,al' su mi nekako prekrupni za nju,a i ova travica me jako zaintrigirala da ponovim ovu fotku,koja je to biljčica?
|
||
The impossible is often the untried.
|
||
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
draga moja Betty,
dobro si vidjela da su se listovi kandilice upleli u loniceru. sam se tu zasijao i cvjetao. Krupne listove ima valjda zato što mu je u mirisnom susjedstvu lijepo ili možda da bi se probio i došao do izražaja u šumi lonicerinih grana. ona sićušna ali vrlo agresivna pokrivačica tla j kućna sreća,helksine soleriolli. na tom mjestu je nekoliko godina, preko zime pocrni a na proljeće ponovo zazeleni. jako brzo raste i uguši sve pred sobom, voli hladovinu .ove godine se počela penjati i na stari panj. |
||
Klimatis
Odrastao grm Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
Neka se sve zeleni
|
||
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Samo da te pozdravim i pokupim nove lekcije!
|
||
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
||
mimantonija
Upravo klijam Pridružen: 08 Travanj 2013 Status: Offline Bodovi: 109 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Vjerujem da se stvara godinama i da je ulozeno puno truda, ja idem linijom manjeg otpora, kod mene je jako puno biljaka u posudama pa je lakse odrzavati, ali mamina susjeda ima slican vrt, iako manji i nema dana kada navratim do mame da nesto ne ceprka, tako da znam, zbilja svaka cast, ja za sada ne bi mogla, niti sam toliko vjesta, a i nemam bas nesto puno prostora. Mozda za koju godinu, a istina je da biljke bolje napreduju kada se radi oko njih s ljubavlju..istina..Tv slabo gledam ,a li zato na komp volim uletiti, a i tada nesto drugo trpi, tesko je sve u zivotu posloziti da funkcionira, barem meni..da bi voljela imati ovakav vrt, ooooo da. Pozdrav Slavuj i skuzih lokaciju, prepoznah na jednoj slici, tamo volim otici u crkvu..
|
||
mimantonija
Upravo klijam Pridružen: 08 Travanj 2013 Status: Offline Bodovi: 109 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Slavuj, zbilja se sve prekrasno. Jel ovo loncera, ovo roza, nikada jos ne vidjeh u toj boji ..a liči mi? Gdje mogu kupiti ovu biljku?
|
||
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Navratila sam da uživam u ovom prelijepom vrtu. Moram priznati da sam se i ja oduševila ovom crvenom lonicerom. Drago mi je što sam ovu ljepotu imala prilike vidjeti uživo.
|
||
Osijek prelijepi grad na Dravi
|
||
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Klimatis, hvala na posjeti.
Puno puta ste bili na stotinjak metara od mojeg vrta. Bilo bi mi drago da idući puta skrenete ulicu,dvije. |
||
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
draga FLORAMYE, hvala ti na posjeti i drago mi je da imaš što naučiti u mom vrtu iako imaš prekresan vrt i uživam u svakoj tvojoj slličici i prekrasno prikazanim trajnicama. |
||
Klimatis
Odrastao grm Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
lijepo je to čuti, s obzirom kako nas sunce zove van te ovaj vikend planiramo put slavonije a dedu Janka više nikako ne zaobilazimo, M.M. bi i kampirao pred staklenicima samo da ga sluša dok priča o svim tim kaktusima. Dakle, još i taj božanstveni slavujev vrt koju ulicu dalje, ne znam samo tko bu nas poslije potjerao iz te prekrasne slavonske oaze. Glikicu smo već kontaktirali, naravno ukoliko imate vremena raduje nas da možemo svratiti.... |
||
Neka se sve zeleni
|
||
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Lonicere su me ostavile bez teksta!!!!!!!
|
||
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Mimantonija, drago mi je da je Bosut naša rijeka, da ti je poznata lokacija mog vrta, još ti jedino ostaje i da ga vidiš.
onda ćeš vidjeti i grmić crvene lonicere koji će se uskoro okititi crvenim bobicama. na slikama sam napravila usporedbu dvije slične lonicere. crvena je grmić koji jako sporo raste. na prethodnim stranicama sam stavila stabalce crvene lonicere u zimu, bez listova, ništa ga nisam orezivala ovog proljeća i jako je malo izrastao a druga lonicera je narasla više od pola metra. |
||
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Lana, drago mi je, hvala na posjeti.
|
||
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Klimatis
|
||
Odgovori | Stranica <1 5253545556 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |