Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mali bilogorski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mali bilogorski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5354555657 165>
Korisnik
Poruka
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2010 u 11:33
lijep ti je hibi a sad na sunce--- kaj ti je to "voskovica" čije sjeme je navodno distribuirano po kafićima??????? Pleeeeaase?''
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2010 u 11:33
ovom prilikom još jednom pozdravljam sve drage forumašice sa sinočnje kave u KT....cure hvala na poklonima...bilo je sjemena....hvala lantana i niho....
sada i ja mogu reći da imam Brački kamen u obliku sviječnjaka hvala lantana smile78a hvala i mari na bombonu i privjesku

pošto smo se našle pred kauflandom red je bio da malo zavirim unutra
i kao pretpostavljate da mi je nešto uskočilo u košaricu
ovaj puuta to nije nažalost orhideja jer su bile u lošem stanju nego jedan amarilis i mala djetelina sa četiri lista i dimnjačar za sreću

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2010 u 11:51
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2010 u 12:04
hana nije to sijeme to su ona srčeka kaj je tebi poslala lili68

moram potražit kak se zovu opet sam zaboravila Embarrassed
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2010 u 12:06
Bromi, Hana sigurno zna kako se zovu ta srčeka, jer je svojevremeno i meni rekla kako se točno zove ta biljka! Međutim, niti ja se trenutno ne mogu sjetiti naziva....
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2010 u 12:16
a to je to!!!!! Ceropegija woodii
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2010 u 12:18
a i nove biljkice su ti super,nisam pohvalila-sram me bilo!
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2010 u 12:38
tako je pametno moje.....
smile78ovko sada izgleda

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2010 u 13:57
bravo bromelija,prava si
ja sam tu "grančicu" posadila tako da sam je položila na zemlju uzduž posude s cvijećem,pa na nekoliko mjesta pokrila s malo zemlje,valjda je dobro tako
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2010 u 14:02
Joj, kak je lijepa. Nadam se da će i naše bit takve. Hvala ti još jednom.
A ceropegija JE voskovica. Tako bar moja knjiga kaže.
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2010 u 14:40
naravno da će i tvoja biti lijepa, nisam rekla da nije voskovica...a i inače gotovo sve biljke imaju više imenaLOL baš kao i mi haha
pa više niti sama neznam dali sam bromelija ili Đurđica

smile79
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2010 u 14:42
mari možeš i tako, ali možeš gomoljčiće stavit u zemlju, a ostatak neka visi
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2010 u 14:55
Imam i ja tu tvoju biljčicu. Dobro se drži, ali stoji sa rastom. Valjda se prilagođava.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2010 u 15:30
Ta je biljka predivna, imala sam je nekad, ali na žalost otišla,. no vidim bit će pelcerića kod naše Hoye.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 11:58
ne brini Triša poslat ću ti ja Hoyina se još nije pravo razrasla...čim malo zatopli smile78
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 12:23
Ma stvarno Bromi lijepe si poklone dobila od lantane ali mene je evo opet iznenadila sa jednim divnim poklonom koji sam dobila od nje --ma to je legenda -ovo zadnje cvijeće je predivno
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 14:34
Divno je što u ovim danima bjeline i zime imaš i cvijeće koje cvate... Abutilon i hibi prava su mala ognjišta - crvena i topla!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2010 u 12:53
ej ja malo išla šetat tvojim vrtom od početka..daj mi reci koja je ovo biljka u kamenjaru?? Mene podsjeća na eukaliptus..

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2010 u 13:34
nije eukaliptus, eukaliptus je drvo a ovo je sukulent..neznam kako se zove u proljeće je boja lista slična eukaliptusovoj, a u jesen poprima crveno-žutu...kada ode snijeg porežem i onda se ponovno zazeleni..brzo se širi ako si zainteresirana pošaljem ti
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2010 u 13:37
Pa može..meni se sviđa a podsjetilo me na eukaliptus iako sam i ja našla na netu da je eukaliptus drvo..ako češ imati viška ja sam zainteresirana..
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5354555657 165>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,438 sekundi.