Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 165> |
Korisnik | |
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lijep ti je hibi a sad na sunce--- kaj ti je to "voskovica" čije sjeme je navodno distribuirano po kafićima??????? Pleeeeaase?''
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
ovom prilikom još jednom pozdravljam sve drage forumašice sa sinočnje kave u KT....cure hvala na poklonima...bilo je sjemena....hvala lantana i niho....
sada i ja mogu reći da imam Brački kamen u obliku sviječnjaka hvala lantana ![]() ![]() pošto smo se našle pred kauflandom red je bio da malo zavirim unutra i kao pretpostavljate da mi je nešto uskočilo u košaricu ovaj puuta to nije nažalost orhideja jer su bile u lošem stanju nego jedan amarilis i mala djetelina sa četiri lista i dimnjačar za sreću ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
hana nije to sijeme to su ona srčeka kaj je tebi poslala lili68
moram potražit kak se zovu opet sam zaboravila ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Bromi, Hana sigurno zna kako se zovu ta srčeka, jer je svojevremeno i meni rekla kako se točno zove ta biljka! Međutim, niti ja se trenutno ne mogu sjetiti naziva....
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
a to je to!!!!! Ceropegija woodii
|
|
![]() |
|
a i nove biljkice su ti super,nisam pohvalila-sram me bilo!
|
|
![]() |
|
tako je pametno moje.....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
bravo bromelija,prava si
![]() ja sam tu "grančicu" posadila tako da sam je položila na zemlju uzduž posude s cvijećem,pa na nekoliko mjesta pokrila s malo zemlje,valjda je dobro tako |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Joj, kak je lijepa. Nadam se da će i naše bit takve. Hvala ti još jednom.
A ceropegija JE voskovica. Tako bar moja knjiga kaže. |
|
![]() |
|
naravno da će i tvoja biti lijepa, nisam rekla da nije voskovica...a i inače gotovo sve biljke imaju više imena
![]() pa više niti sama neznam dali sam bromelija ili Đurđica ![]() |
|
![]() |
|
mari možeš i tako, ali možeš gomoljčiće stavit u zemlju, a ostatak neka visi
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Imam i ja tu tvoju biljčicu. Dobro se drži, ali stoji sa rastom. Valjda se prilagođava.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ta je biljka predivna, imala sam je nekad, ali na žalost otišla,. no vidim bit će pelcerića kod naše Hoye.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
ne brini Triša poslat ću ti ja Hoyina se još nije pravo razrasla...čim malo zatopli
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma stvarno Bromi lijepe si poklone dobila od lantane ali mene je evo opet iznenadila sa jednim divnim poklonom koji sam dobila od nje --ma to je legenda -ovo zadnje cvijeće je predivno
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Divno je što u ovim danima bjeline i zime imaš i cvijeće koje cvate... Abutilon i hibi prava su mala ognjišta - crvena i topla!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
ej ja malo išla šetat tvojim vrtom od početka..daj mi reci koja je ovo biljka u kamenjaru?? Mene podsjeća na eukaliptus..
![]() |
|
![]() |
|
nije eukaliptus, eukaliptus je drvo a ovo je sukulent..neznam kako se zove u proljeće je boja lista slična eukaliptusovoj, a u jesen poprima crveno-žutu...kada ode snijeg porežem i onda se ponovno zazeleni..brzo se širi ako si zainteresirana pošaljem ti
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Pa može..meni se sviđa a podsjetilo me na eukaliptus iako sam i ja našla na netu da je eukaliptus drvo..ako češ imati viška ja sam zainteresirana..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |