Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - LORIN vrt i cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

LORIN vrt i cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5354555657 111>
Korisnik
Poruka
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Status: Offline
Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2010 u 00:19
Samo malo makneš, ona odmah stavi prekrasne slike.
Veselim se što i ja imam Blackb. Jam, jupi jeeee.
Sad sam se zaljubila u Loru.
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2010 u 00:35
Lantana poslijednja slika "Loropetalum Fire Dance"

Šmrčkice, svrbi te ne plaćeni porez haWink

Svima hvaloa na posjeti

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2010 u 00:36
smile39
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2010 u 06:48
Evo i ja posjetila našu Loru i udisala proljetne mirise!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2010 u 09:28
Obavezan sam gost kod Lore i da znaš da ti prošnjofam svaki kutić......naravno na slikama a spremam se na šnjofanje i uživo......mislim da će ti fasovat nepeta WinkLOL
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2010 u 09:32
Pa što si ti proširila svoj teren kao Šmrckica?WinkLOL
Čovječe, pa gdje ti to sve stane.
Imam osjećaj da ćeš ove godine opasno konkurirati za botanički vrt u Rijeci!
Stvarno imaš svega, lijepih biljčica, cvijeća...Marljive ruke, to je ono čemu posebno plješćem!Clap

A onaj graptopetalum (ha, jesam ga...) koji je tamo negdje zalutao... ako moj ne dođe k sebi nakon što sam ga zimus marljivo čuvala u kućiConfused, bilježim se za jedan mini, kod tebe ili Triše jer i ona ih ima podosta koliko sam vidjela!LOL
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2010 u 22:28
Hvala vam drage moje gošće. Ako se umorite šetajućiWink stolice su spremne, a i klupica kod agića. Ostavit ću vam za svaki slučaj termosicu sa kavomBig%20smile. Ostavila bi i kolače, ali to bi mačke popapale...

Korijenko, očekujem vas, nema problema za nepetu, glavno da ostane jedan komadićek za meneWinkWink

Bako nema problema za graptopetalum, na prvoj kavici dobivaš.....hmm, botanički vrtBig%20smile nemoj sa te čuje MM.....

Hosta u vazi izviruje!!!!!!

Sutra poslikam novosti, danas sam bila preumorna.....

Kaktusići su vani, sukulenti isto. Još kućne biljke.....

Rijeka

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2010 u 22:48
Po dolasku najprije u tvoj vrt da vidim kamo ćeš smjestiti ono deblo, panj, stablo, lipu ili kako ga već želiš zvati, a koje mi zauzelo cjeli bunker u Kii (ha- nije baš, da se ne prestrašiš). Pa kod tebe sam bila pred koji dan, a nekoliko dana sunca izvuklo sve biljke van - čudesno.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2010 u 22:56
ma nije baš sve Triša, osim toga slike varaju, ja ne slikam ono što nije za vidjetiWink
Panj, ma našla bi ja mjesto i za stabloBig%20smileBig%20smile

Rijeka

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2010 u 23:00
Super vidimo se sutra - mora doć i mouj nosač za tvoj panjsmile87sutra.
RIJEKA

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2010 u 00:06
Ma ne svrbi me Lorica ništa, već su nam oderali kožu tako da smo nesvrbljivi. A platili bi im malo sutra jer "Kunta je ostao bez kinte"LOL

Izgleda da se tvoja hosta kod mene pomolila, ništa nije sigurno ali se nadam da je to ta ljepotica
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2010 u 21:05
Lora, briši poruke, isprazni inbox, pišem ti pišem, ali pišem u vjetar 
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2010 u 21:19
aucuba je moja davna zelja zato je moj favorit
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2010 u 22:18
hvala vam na posjeti svimasmile95
Otočiću odjurila sam trčećim korakom. Uvijek zaboravim pogledatiLOL

Evo što ima novoga

Iris od Jagode procvao

Calunna i viseće maćuhice koje su se razbuktale

Još jedan plavo/ljubičasti Crocus pravi društvo onom jednom, a izgleda da će ih biti još u drugim vazama

Lunaria procvjetala

Moja "luda" kućna ciklama koja živi na žarkom suncu i hladnoći, ponovo će cvjetati

Ovo nije moje, to je preko "žice"/Bako, nisam se proširila tamo/ ali mi je simpatično kako se trešnja ovila oko stupića

Kaktusi i dio sukulenata izašlo na sunce, ostali sukulenti su svagdje pomalo

Šmrčkice, ovo te čeka, sad je u mom vrtu

I na kraju Trišin /moj prekrasni panj, zbog kojeg moram pod hitno u neki vrtni centar.Kod mene nema "ništa što bi na njega mogla stavitiWink

Ispred panja ipak proviruju amarillisi

Ima još kaktusa i sukulenata koje mi je donijela Triša, ali njih nisam još  smjestila. Kad dobiju svoje mjesto poslikat ću

Danas sam napravila kilometarski postWink a što mogu kad volim podijeliti svoje biljčice s vama......

Rijeka

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2010 u 22:24
Opet svašta lijepoga i novoga, ovaj put me oduševio ovaj Jagodin iris Clap
život je more
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 09:35
Lora najprije sam bila ujutro kod tebe, pa popodne, e nije mi bilo dosta došla sam i sada i naravski uživala - još da me nije tvoj kivi kojeg ste orezali istuširao doživljaj bi bio potpunsmile96
RIJEKA

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 09:54
Iris je kao od krep papira, tako nježan, prozračan...
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 13:48
Lora kako je divan iris
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 13:54
Lora pozdrav od mene s grančicom koja ti se najviše sviđa u MiNJ vrtu

nadam se da ti ne smeta
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 20:56
Nije me dugo bilo u tvom vrtu i svakakvih noviteta ima kod tebe..najljepši mi je Jagodin iris..
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5354555657 111>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.