Amarilisi |
Odgovori | Stranica <1 5354555657 85> |
Korisnik | |
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme jagoda prekrasno
|
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
Sponzorirani linkovi | |
keeka
Pustio korijenje Pridružen: 04 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 252 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
keeka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
keeka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uglavnom htjela sam vam pokati moj predivan Amarilis na pocetku otvaranja i 2 crvena koja ga prate |
|
keeka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
keeka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uzivamo s tobom keeka
|
|
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prva dva cvijeta su se otvorila:
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
pčelica7
administrator Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
keeka, preporučena veličina slika za forum je 640x480, kad učitavaš slike izaberi tu veličinu i kasnije će ti sve slijedeće biti takve
ja isto čekam da se otvori cvijet...prekrasni su Sara i keeka |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
keeka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pčelica7 hvala na savjetu, znat cu za slj put
Tea hvala na podršci, kad ce tvoji ? |
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Keeka i Sara lijepi su vam amarilisi...Lijepo je dočekati njihov cvijet..Moj ću slikati sutra jer se dva cvijeta polako otvaraju...Ima 5 cvijetova a imao je 6 ali sam jedan nažalost od velike pažnje slomila...Sad je u posebnoj vazi možda i tako procvjeta...Jutros sam vidijela da jednom drugom amarilisu kreće cvijetna stapka...
|
|
sutra je novi dan
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivni su vam amarilisi, moji su ostali u zemlji, malo pokriveni i zaštićeni, skinula sam im zaštitu i vidim da su živi, sada samo treba čekati. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Keka, Sara
|
|
Tea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo danas primjetila da kreće ali s listovima.Da ga stavim na svijetlo ili da pričekam da izbaci cvjetnu stapku?Bar se nekaj s njim događa |
|
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moji amarilisi u podrumu još spavaju zimski san.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kod mene je crveni izbacio cvjetni pup (u slabo grijanom prostoru), ali imam i šatiranih nekoliko koji su mi u staroj kući i izgleda da su se smrzli
|
|
keeka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tea moji nisu na direktnom svjetlu i vidim da im to bas odgovara, stavi ih na svjetlo mjesto i uzivaj. Svaki dan ce se vidjeti bitna razlika.
|
|
keeka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovako danas izgleda :) predivan je |
|
Tea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Keeka,hvala na savjetu ;-) Tvoj je prekrasan :-)
|
|
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bez imalo pretjerivanja amarilisi su predivni!!!!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
Odgovori | Stranica <1 5354555657 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |