Hercegovački vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 76> |
Korisnik | |
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prelijepo,
![]() hvala ti na odgovoru .,toga sam se i bojala da treba puno vode zato ga se nisam nikad usudila nabaviti. Šta ti je ovo na predzadnjoj slici kraj monarde.Je li ono kraj jagoda i čuvarkuća močvarac u saksiji. I moj je od prilike toliki narastao samo je direkt u zemlji. Nekako mi sporo raste,sve se bojim da neće procvjetati. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Prekrasni ti je rascvijetani vrt
![]() Prošetala i nauživala se
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Josipa na prezadnjoj slici je bijela divizma.
Je ono je crveni močvarac kojeg sam jako kasno sijala ( u travnju) i već je izbacio mnogo pupoljaka.Oni koje sam sijala koncem veljače i posadila direkt u vrt su puno manii, čak sam dva izvadila iz zemlje i prebacila u saksije i tek su mi onda krenuli s rastom ( ko ludi). Mislim da ih je prve godine bolje posadit u saksiju i koncem jeseni prenijet u vrt. Belina ![]() |
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Tikvić draga, jel me oči varaju ili u tvojoj ljepoti od vrta stvarno nedostaju gospar i ruselija.
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Volim tvoj vrt!
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
predivno sređen vrt prepun čarobnih biljaka, to je svjetski hercegovački vrt
![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
predivno,vrt pun šerenog cvijeća,predivno
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Tomica, GT, Sara, Svesa
![]() Konačno je procvijetao moj hibiskus Manihot! Hvala Acher!!! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
prekrasan je ,je li to neka nježna žuta boja ili je bijeli.
Ja sam sve svoje močvarne imala u saksijama i prebacila ih direkt u zemlju. ![]() |
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
pravi ljepotan nema šta.....a i ostalo cvijeće |
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno
![]() |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
jako lipo i raznovrsno cviće imaš, krasan ti je hercegovački vrt
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Prekrasan hibić
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
dugo nisam šetala tvojim vrtom što iz zdravstvenih razloga što zbog okupiranosti drugim poslovima, ali kad god navratim u tvoj vrt uvjek se oduševim svaka čast na ljepoti vrta i vrijednim rukama gazdarice
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Ajme, tikvić, koliko ti biljčica imaš, sve tako lijepo rascvjetano....
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() mičvarci, Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ratibida, ![]() Uploaded with ImageShack.us rudbeckie, ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
![]() |
|
puzava lantana,
![]() Uploaded with ImageShack.us svega pomalo, ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 76> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |