Moja cvjetna gredica |
Odgovori | Stranica <1 5354555657 85> |
Korisnik | |
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ola draga, lijepe fotke tvojeg brega, mogu si samo zamisliti kako je tek sada lijepo i rascvijetano, ostao mi je u tako lijepom sjećanju još od lani .
Sve nekako čekam da se latiš malo bolje tog fotića jer znam da imaš svašta za pokazati , pa da uživam punim plućima! |
|
belica,zagreb
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iako je šljiva davno odcvala zahvaljujući tvojim slikicama još dugo moženo uživati u njezinoj cvatnji !! Crvena djetelina je fenomenalna, ovi crveni listići su tako dekorativni da ih cvjet nemože nadmašiti !! Biljčice koje si kupila od Bee, imala si vremena čak i slikati prije sađenja, ja nažalost nisam, slikanja sam se sjetila tek kad su bile zasađene ! Hvala ti kaj si se sjetila ponjeti u Zg tigrastu travu, baš si me razveselila !! I .....čekamo nove sličice rascvjetanih zagorskih brega !! Vruči pozdrav iz Međimurja !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rosa2, ocvala je šljivica i već ima male zelene plodiće
Karmen, drago mi je da voliš šetati mojim vrtom Smail, povrtnjak je tek na početku, a gredice skoro gole Ivany, kad slikaš, isprobaj sve mogućnosti aparata. Danas je to lakše s digitalcima. Odmah vidiš kaj je dobro pa drugo pobrišeš. Glikica, e jesi me nasmijala. A kaj da lažem, nema smisla jer netko uvijek vidi pravo stanje stvari Lovro, čini mi se da si shvatila kaj je kranclerica. Belica, bome je rascvjetano. Uzela sam fotić u ruke i primila se slikanja Free, evo sličica pa uživaj
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(2)
|
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Ivany
Pustio korijenje Pridružen: 26 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 347 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ana ja slikam sa mobitelom,fotoaparat se već dugo pokvario,a novog nikak da kupimo. Nove slikice su ti ko i uvijek prekrasne,a maca je baš slatka,ova zadnja slikica me sjetila da imam i ja negdje takvo korito.
|
|
Vlatkich
Pustio korijenje Pridružen: 04 Svibanj 2012 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 262 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga, sve je predivno ali glicinija oduzima dah
|
|
Think green, dream in colours!
Varaždin |
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ivany, želim ti da čim prije kupite novi fotić, nakon motike, štihače i grablji, to nam je najvažniji alat
Vlatkich, glicinija je stvarno bila raskošna ove godine. Sada se polako osipa na kiši i prepun je stol njenih cvjetića pa je opet lijepo. A kad krenu vruči ljetni dani (ako) bit će ugodno u njenom hladu.
|
|
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno, posebno slike s glicinijom
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E kad bi se i mirisi mogli prenositi na komp, kao što stavljamo slike.... divno je pod tvojom sjenicom. A maca je prva iga. Znaju one kako se uživa na suncu.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mene su posebno oduševila srdašca - tako bujna i bogata cvijetom!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
Leona31
Neukroćena biljka Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anabistrice,sve ti je lepo ali Visterijaaaaaa,prosto neverovatno.
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anabistrica kao i uvijek tvoj breg je divan i nikad ne mogu dovoljno nahvaliti tvoje slike.Glicinija me oduševila,mogu misliti kako ti miriši na terasi.
|
|
tanja j
Već proklijao Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: GOSPIĆ-ZADAR Status: Offline Bodovi: 159 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoja glicinija oduzima dah... predivna je! A slika mace mi je uljepšala ovo kišno jutro. |
|
Lika u srcu!!!
|
|
kamelia
Odrastao grm Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Glicinija je predivna, kao da je iz nekog časopisa
|
|
Odgovori | Stranica <1 5354555657 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |