dadinicino dvorište |
Odgovori | Stranica <1 5354555657 139> |
Korisnik | |||
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
E cure moje nasmijah se i ja, jer moji bi popločali (ne sveker i svekrva)sve i nacrtali cvijeće (kćer crta savršeno) jer kažu ne traži vodu koja je bogme kod nas jako skupa a i da meni olakšaju, ja rekoh ovo malo što imam ne dirajte i ne olakšavajte mi a za vodu nemam ispriku
|
|||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|||
Sponzorirani linkovi | |||
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Uuuufff! A da ga probaš obrlatiti? |
|||
Pozdravi iz Baranje!
|
|||
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Nije lijepo za reći, al' baš ti zavidim! I vjerujem da nisam jedina... |
|||
Pozdravi iz Baranje!
|
|||
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Ne daj se draga! Ma nije ni ta voda sav svijet.. Kad se zbroje užitak i ljepota, račun za vodu ipak pada u drugi plan, zar ne? |
|||
Pozdravi iz Baranje!
|
|||
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
ma probala sam svasta....uvijek je bio veliki ljubitelj cvijeca, veci od mame, svasta sadio, zalijevao, plijevio...sad poludio pod stare dane....odnosno uvalili smo mu dva psa u dvoriste, pa brat dodje s trecim....pa je poludio skroz, veli da ce izbetonirati i rundelu uz prozore....a tak je prekrasno preko ljeta...ufffff |
|||
pozdrav iz Zlatne doline
|
|||
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Dakle, psi su problem!!!
Ogradite im jedan dio dvorišta gdje mogu ludovati da čovjeku ne kopaju cvijeće... Psi zadovoljni, čovjek opet ima svoje cvijeće a ti se ne moraš sekirati. |
|||
Pozdravi iz Baranje!
|
|||
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
znam da je tmurno i da nebo visi nad Popovcem ali ti sutra ipak malo prošetaj kroz svoj vrt pa ćeš vidjeti koliko se novih pupova nada lijepom proljeću i sa koliko snage se svake godine podiže iz ničega.
|
|||
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Slavice!
|
|||
Pozdravi iz Baranje!
|
|||
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
evo mene malo prošetala. vidim da je stanje nepromjenjeno ali bih voljela zaviriti malo i u grijane prostore, čula sam da tamo već ima nekih novoniknulih egzota. čini mi se da će se nešto plaviti ovog ljeta u popovcu.
|
|||
Betty Boop
Odrastao grm Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Ja prijavljujem večernju šetnju i očekujem nove sličice...ovaj,biljčice
|
|||
anđelkad
Trajnica Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Baranjko ne grintaj,rekoh ti da se preseliš.A stanje ti je ovako:veličina nogometnog igrališta,betona nula-ništa -zero,kamenja smetalica(malih kamenčića) koliko oćeš, velikih par i šaka škrte zemlje! ma kud ćeš bolje! Dušu dalo za kretivce poput tebe!
|
|||
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Slavice, šaljem ti pusu!
Plavit će se (nadajmo se)! Trenutno se plavim samo ja... otkrila sam da ne znam letjti! |
|||
Pozdravi iz Baranje!
|
|||
anđelkad
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
A što si zamislila da si anđeo? |
|||
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Pusa Anđo!
Ja JESAM anđeo, na metli doduše... Ma zaboravila sam da se s terase silazi po stepenicama... |
|||
Pozdravi iz Baranje!
|
|||
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Betty, pozdrav!
Stavit ću koju sličicu samo za tebe |
|||
Pozdravi iz Baranje!
|
|||
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
I da, Anđo, rekoh ti ja da me ne zoveš dvaput!
Mogla bi se naći i u nebranom grožđu kad mi dojadi ovo blato |
|||
Pozdravi iz Baranje!
|
|||
anđelkad
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Samo ti dođi....i Slavicu povedi !!!!!! Pa znaš koliko je to ruku! |
|||
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
pozdrav iz Zlatne doline
|
|||
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
dadinice ne mogu vjerovati da ćeš dobiti ptičje mlijeko i to još u naranđastoj boji!
hajde otkrij koliko ono godina ga tražiš! |
|||
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Monna... na ovo nemam riječi...
Hvala ti! |
|||
Pozdravi iz Baranje!
|
|||
Odgovori | Stranica <1 5354555657 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |