Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dadinicino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

dadinicino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5354555657 139>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2013 u 16:30
E cure moje nasmijah se i ja, jer moji bi popločali (ne sveker i svekrva)sve i nacrtali cvijeće (kćer crta savršeno) jer kažu ne traži vodu koja je bogme kod nas jako skupa a i da meni olakšaju, ja rekoh ovo malo što imam ne dirajte i ne olakšavajte mi a za vodu nemam ispriku
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2013 u 17:24
Originalno poslano od člana Monna Monna napisao:

Originalno poslano od člana belica belica napisao:

Ha ha jesi me nasmijala ovako ujutro... podsjetila si me na mene, tako ja njurgam na svoj vrt, meni je pola vrta ( stražnjeg) asfaltirano jer su tamo garaže, i ja stalno pričam kak bi ja to sve bagerom razvalila i da samo budala tako upropasti dvorište i stavlja garaže iza kuće... ( čitaj da je vrt tj. kuća od svekra i svekrve pa će ti biti jasnije ). Ali.... jednog dana će se to sve promijeniti ...

eeee dobro je ak su u pitanju svekar i svekrva...meni je problem s mojima, stari izbetonirao pol dvorista prije par godina, a sad hoce i kocku travnjaka...veli nema gdje auto okrenut...ppppppppp....ovak sam izgledala kad je to rekao[IMG]smileys/emot61.gif" align="absmiddle" alt="smile181" />....poslikam vam u proljece...

Uuuufff! A da ga probaš obrlatiti?
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2013 u 17:25
Originalno poslano od člana Sanja123 Sanja123 napisao:

Izgleda da sam ja sretnica...jako malo toga mi je izbetonirano, samo puteljak oko kuće i terasa (koja treba potpunu obnovu)

Nije lijepo za reći, al' baš ti zavidim! I vjerujem da nisam jedina...
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2013 u 17:27
Originalno poslano od člana aralija aralija napisao:

E cure moje nasmijah se i ja, jer moji bi popločali (ne sveker i svekrva)sve i nacrtali cvijeće (kćer crta savršeno) jer kažu ne traži vodu koja je bogme kod nas jako skupa a i da meni olakšaju, ja rekoh ovo malo što imam ne dirajte i ne olakšavajte mi a za vodu nemam ispriku

Ne daj se draga!
Ma nije ni ta voda sav svijet.. Kad se zbroje užitak i ljepota, račun za vodu ipak pada u drugi plan, zar ne?
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2013 u 19:32
Originalno poslano od člana dadinica dadinica napisao:

Originalno poslano od člana Monna Monna napisao:

Originalno poslano od člana belica belica napisao:

Ha ha jesi me nasmijala ovako ujutro... podsjetila si me na mene, tako ja njurgam na svoj vrt, meni je pola vrta ( stražnjeg) asfaltirano jer su tamo garaže, i ja stalno pričam kak bi ja to sve bagerom razvalila i da samo budala tako upropasti dvorište i stavlja garaže iza kuće... ( čitaj da je vrt tj. kuća od svekra i svekrve pa će ti biti jasnije ). Ali.... jednog dana će se to sve promijeniti ...

eeee dobro je ak su u pitanju svekar i svekrva...meni je problem s mojima, stari izbetonirao pol dvorista prije par godina, a sad hoce i kocku travnjaka...veli nema gdje auto okrenut...ppppppppp....ovak sam izgledala kad je to rekao[IMG]smileys/emot61.gif" align="absmiddle" alt="smile181" />....poslikam vam u proljece...

Uuuufff! A da ga probaš obrlatiti?

ma probala sam svasta....uvijek je bio veliki ljubitelj cvijeca, veci od mame, svasta sadio, zalijevao, plijevio...sad poludio pod stare dane....odnosno uvalili smo mu dva psa u dvoriste, pa brat dodje s trecim....pa je poludio skroz, veli da ce izbetonirati i rundelu uz prozore....a tak je prekrasno preko ljeta...ufffff
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2013 u 20:23
Dakle, psi su problem!!!
Ogradite im jedan dio dvorišta gdje mogu ludovati da čovjeku ne kopaju cvijeće...
Psi zadovoljni, čovjek opet ima svoje cvijeće a ti se ne moraš sekirati.
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2013 u 23:41
znam da je tmurno i da nebo visi nad Popovcem ali ti sutra ipak malo prošetaj kroz svoj vrt pa ćeš vidjeti koliko se novih pupova nada lijepom proljeću i sa koliko snage se svake godine podiže iz ničega.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2013 u 09:43
Slavice!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2013 u 12:51
evo mene malo prošetala. vidim da je stanje nepromjenjeno ali bih voljela zaviriti malo i u grijane prostore, čula sam da tamo već ima nekih novoniknulih egzota. čini mi se da će se nešto plaviti ovog ljeta u popovcu.
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2013 u 22:46
Ja prijavljujem večernju šetnju i očekujem nove sličice...ovaj,biljčice
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2013 u 23:10
Baranjko ne grintaj,rekoh ti da se preseliš.A stanje ti je ovako:veličina nogometnog igrališta,betona nula-ništa -zero,kamenja smetalica(malih kamenčića) koliko oćeš, velikih par i šaka škrte zemlje! ma kud ćeš bolje! Dušu dalo za kretivce poput tebe!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2013 u 23:14
Slavice, šaljem ti pusu!
Plavit će se (nadajmo se)!
Trenutno se plavim samo ja... otkrila sam da ne znam letjti!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2013 u 23:18

Slavice, šaljem ti pusu!
Plavit će se (nadajmo se)!
Trenutno se plavim samo ja... otkrila sam da ne znam letjti!

A što si zamislila da si anđeo?smile96
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2013 u 23:21
Pusa Anđo!
Ja JESAM anđeo, na metli doduše...
Ma zaboravila sam da se s terase silazi po stepenicama...
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2013 u 23:23
Betty, pozdrav!
Stavit ću koju sličicu samo za tebe
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2013 u 23:26
I da, Anđo, rekoh ti ja da me ne zoveš dvaput!
Mogla bi se naći i u nebranom grožđu kad mi dojadi ovo blato   
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2013 u 00:01

I da, Anđo, rekoh ti ja da me ne zoveš dvaput!
Mogla bi se naći i u nebranom grožđu kad mi dojadi ovo blato   

Samo ti dođi....i Slavicu povedi !!!!!! Pa znaš koliko je to ruku!smile161
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2013 u 16:12
draga moja kolegice ja cu ti ovako ranije cestitati uskrs!!!!!

evo gaWink...upravo ga pakiram i jos danas putuje.....ubacim ti i po lukovicu zelene i ljubicaste gladiole( pogledaj sliku kod mene)

sretno!!!!!

pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2013 u 17:50
dadinice ne mogu vjerovati da ćeš dobiti ptičje mlijeko i to još u naranđastoj boji!

hajde otkrij koliko ono godina ga tražiš!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2013 u 17:51
Monna... na ovo nemam riječi...
Hvala ti!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5354555657 139>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,320 sekundi.