moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 150> |
Korisnik | |
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ej, halo Rain! pozdrav!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Mmmmmm...krasni!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
eto zahvaljujući Flaviji
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
..."ubila" me najnovija orhideja, ma to je prašuma... moje tri sirotice su sve ove zime rekle mi zbogom.... ništa se nije mijenjalo u pažnji prema njima. Jedino što sam ih okružila sa više teglica raznog cvijeća, misliš li da su bile ljubomorne pa otišle? Stvarno mi nije jasno zašto ih više nemam, no sad ću bar češće svraćati do tebe i diviti se tvojima.
|
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Nemoj ti kad stigneš,kad stigneš,to bu pitajbogakad.Nego fotić u ruke i hvataj kondiciju!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
hvala cure na lijepim riječima... Konti za sad brojim 35 orhideja a smiješi se ih još
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
hana, šta smo rekli, koliko orhideja brojiš?
![]() znam da ih ima puno, ali ti i Flavek ste na dobrom putu da skupite sve i uveselite nas kojima one kod kojih one ne vole biti ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
hvala curke!!!!
tu je sve zameteno i nema ničeg vani za slikanje.... a orhideje takve dobijem... za sad su lijepe, nadam se da će takve i ostati
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Vidim da ima jos spavalica, odnosno onih koji ne slikavaju svoj vrt. Vjerujem da je bijelo i grad i selo kod tebe ali svejedno jednuslikicu, please
Ova orhideja je krasna kao isve orhideje kod tebe
Što im samo radiš da su tak lijepe i cvjetajuće
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasna kolekcija cvijeća, orhideje
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Uvijek kod tebe nešto prekrasno. Mislim da inspirirana tvojim predivnim orhidejama mogla postati pjesnik.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Hana nisam dugo bila kod tebe da vidim novosti....U vrtu još mrtvilo odnosno snijeg do koljena, ali je zato u kući rajski vrt orhideja....Prekrasne su ti orhideje, koliko su ti stare?Kako ti uspjevaju ponovno cvjetati?Moja niti jedna nije ponovno cvjetala nego su uglavnom zelene...Ti, Lana i Flavija prave ste majstorice za orhideje.Morati ću još puno učiti od vas da budem pripravnik za orhideje....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
samo da zahvalim svima vama koji dolazite,ovdje je opći kolaps...slika bude...jednog dana...kad odustane zima
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Orhideja je prekrasna, ali i ja jedva čekam i slike drugog cvijeća...
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Prekrasna je..
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kraj kuće, ali su ta jadne smrznute da se jedva vidi koja bude kakva....ubija ih ova hladnoća...možda ipak nađem koji kukurjek..al to sutra..sad je hladno vani koma.... idem sad do tebe da se malo ugrijem
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ma ništa ti ne vjerujem, gdje je onih sto maćuhica?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |