Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kod Josipe u vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kod Josipe u vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5455565758 92>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2015 u 20:31
vilo pjegica samo za tebe...

divno je biti nekome nesto....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2015 u 21:08

pakujac nakon snupia...nema vrha...grickalo moje...

vidi ih rajska nasa....Heart

jako sam umoran...cim se naspavam, moram svoj clematis popapati...

zato sam ga ja sto prije uslikala...

Na vrh
rajski vrtovi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1789
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2015 u 07:00
Lijepo, lijepo, lijepo. Ulaz u kuću krasan. Snup je prava legenda. Draga moja, on je stvarno ljubomoran na tvoje biljke i zato ih tamani. HugHeart
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2015 u 09:27
izgleda da stvarno jeste..jer neobratim paznju na njega gura me i laje...postao je prava maza...mudrijas....netucem ga nikad samo zavicem i pokunji se i polako se uvuce u kucicu ceka da se jka smirim,nevjerojatno kako osjeti kad sam nesto na njega ljuta....smile60
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2015 u 12:01
Lijepo si ti to sve sredila u tako kratkom vremenu, možeš biti ponosna na samu sebe i svoje sinove, krumpirka nisam zaboravila imam jednog pelcanog bijelog a neznam koji je pa dok procvjetaju stiže u Nuštar, te naše maze prave dosta štete moja Boa ima tri godine pa sam mislila da ju je prošlo kad nekidan izgrizla grane Tarine magnolije Unhappy
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2015 u 12:17
neznam nije mi zlocest osim sto gricka..ovako je jako dobar...a cvijetnjake je volio da se izlezava po njima pa sam ga naucila sa obrezanim ruzama..jednostavno pobacala ruze koje sam obrezivala tamo gdje je volio lezati sad ide po stazicama lijepo....samo da mi je bascu od njega ograditi i to je to..za ovu godinu samo odrzavati koliko planiramo....znam ja da nisi zaboravila ima dana nebrini mila....sve ce biti na vrijeme...smile79
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2015 u 16:45
Josipa draga, jako lijepo ti napreduje vrt! Krasne si gredice složila, bit će to pravi cvjetni raj! Hvala ti za sliku pjegice, sva je divna, od lista, preko pupa, sve do cvijeta... smile76
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
Na vrh
kamenjarka1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1656
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje kamenjarka1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2015 u 21:05
vidim vrt jako lijepo napreduje kako i ne bi kad ima svu tvoju ljubav i pažnju
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2015 u 07:06
vilo cim se malo razgrana saljem ti...ima toga dosta pa ces pogledati...a pjegica je bas divan zuti cvijetic...neznam zasto volim zuto i bijelo.....smile57
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2015 u 07:07
Originalno poslano od člana kamenjarka1 kamenjarka1 napisao:

vidim vrt jako lijepo napreduje kako i ne bi kad ima svu tvoju ljubav i pažnju
joj jedva sam docekala svoje prvo proljece...kao djete igracki...sad samo gledam gdje je sto i dali je dobro....sve se dize i budi predivan osjecaj...smile106
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2015 u 07:24

sve lijepsi i lijepsi...

jos cvijeta..predivan je...

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2015 u 09:50
moj najdrazi ljepotan....docekala sam ga....

nesto cim sam se pocastila...predivne su...jos samo da se naucim sa njima...

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2015 u 10:05
sto je vise na suncu to je ljepsa...

cuvarkuce moje mame...ogromne su....

luk je bas bas lijep....

slavujka vidi ga...kako je divan...

a i ja sam sladak....rastem...

a mi se sirimo iako smo mali...

Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2015 u 10:36
Prekrasan ti je ukrasni luk, kao i pakujac! A sa Snupovim dogodovštinama me uvijek nasmiješ, baš je sladak, vjerujem da se iznerviraš kad ti popapa biljčice, ali mora se i on sa nečim zabavljati Smile Nabavi mu nekakvog granja suhog, moja čuvarkuća se uvijek tako tješi dok ja kopam po vrtu... smile79
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2015 u 15:10
moramo mu kosti uzimati sad je vec velik..dok je manji bio svrbili su ga zubi pa je sve zivo grizao...a uhvati se i grana..ja kad sam sijala zastitila granama od smokve da ne pogazi jer ima dosta kila vec a sad ih pomalo grize sa krajeva ne ulazi bas u cvijece vise ga basca privlaci...naucio je...valja se na toplome...sad pravimo ogradu pa cu se moci opustiti....a takvav je pit bull inace tesko uci ali poslusan je....jako ga mazimo mozda da se zavice nebi tako pravio stetu a ipak je to mezimac..sta cemo sa njima moramo tolerirarati i oni nam uzvracaju velikom ljubavlju i zahvalnoscu.....smile159
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2015 u 20:08
Vrijedna moja susjeda   smile57 navratim ja kod tebe samo me ne vidiš :) lijepo je kod tebe.
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2015 u 21:25
Originalno poslano od člana arim arim napisao:

Vrijedna moja susjeda   smile57 navratim ja kod tebe samo me ne vidiš :) lijepo je kod tebe.
hvala susjeda...nek si ti meni tu negdje....poz sa druge strane....smile67
Na vrh
kamenjarka1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1656
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje kamenjarka1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2015 u 08:16
divne čuvarkuće jutros sam se nasmijala na komentar vile moje čuvarkuće se tako tješe dok ja kopam vrt to mi je poznato haha zato su i moje uvjek male pomagači baš njih vole rasađivati  misle da mi pomažu haha
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2015 u 08:45
Originalno poslano od člana kamenjarka1 kamenjarka1 napisao:

divne čuvarkuće jutros sam se nasmijala na komentar vile moje čuvarkuće se tako tješe dok ja kopam vrt to mi je poznato haha zato su i moje uvjek male pomagači baš njih vole rasađivati  misle da mi pomažu haha
dobro jutro svako jutro....a oni nas oponasaju i misle to tako treba...imam dosta iskustva sa psima,lani sam imala krasnu crnu retrivericu i taman ju odgojila auto ju pogazio...jos mi nekad krenu suze za njom..imali smo godinama timi koja je bila hrv ovcar i cuvala je sve je znala...a sad sa ovim ucim druga pasmina i dosta tvrdoglavi ali je jako privrzen nama...svima...jedno vrijeme je krao obucu po jednu dvije i unosio u kucicu samo da lezi na njima uz nas sad vise ne al sad se uvuce u kupatilo i mazne carape i to prljave da smo netko od nas blizu njega...i nemoze podnijeti kad se nemoze nasloniti na nas ako je zatvoren u boksu..onda cvili kao maca...tako sto umiljato a veliko i jako nisam vidjela....svi ga jaako volimo i sad se pazi kao da je biser da mu se nesto ne desi kao prijasnjima....smile84
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2015 u 10:09
u ovom cudu od kucice jucer dok smo zavrsavali ogradu cujemo piskutanje..jesmo vidjeli da sjenica juri svako malo ali sam mislila jele bi...a ko bi rekao da se nastanila i ima mlade...bas me obradovalo ajme....

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5455565758 92>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.