Moja rascvjetana terasa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 69> |
Korisnik | |
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Predivna boja fuksije ,a i teglice su divne
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Već sada lijepo izgledaju!! Radovat će te cijelo ljeto.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Otok hvala za info.
Anaida ove koje su tu na slici su kupljene, ali i ja sam posadila i također su još jako male, ali mi se čini da nisu problematične za uzgoj, i da bi mogle jako lijepo narasti i obradovati me...
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Dalije!!! A moje tek centimetar izvirile iz zemljice...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Aucuba i euonymus su zeleni (šareni grmići), ne cvjetaju ali su zimzeleni i dekorativni cijele godine. Ja ti imam eeonymusa, a kad god sam grančicu aucube stavila u vazu pustila je žile, tako da i to nije problem
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Novo cvijeće i nove tegle. Dalije crvena i bijela. |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Evo još malo moga cvijeća...
![]() Ovo sam dobila od lantane, ali ne znam kako se zove, ali cvjeta jako lijepim žutim cvjetovima.
|
|
![]() |
|
Kaća jesi je držala u hladu???
Čitala sam da mora biti u hladu.
|
|
![]() |
|
Otok, ti mene oduševljavaš!!! Hvala ti na brzini.
Ovo prvo moram pronaći na netu, jer puno toga ne poznajem.
A fukcija je u tegli, i bit će u hladu, a ostalo bi išlo u taj vrt, koji je cijeli dan u hladu...
Hvala ti još jednom.
A za ovu fuksiju ćemo vidjeti, ako preživi svakako možeš dobiti pelcer ili jedan dio. Ona bi trebala još jaaaaako narasti.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Fuksija ti je prelijepa, imala sam nekad puno vrsta, pa su nestale, sad sam opet sakupila nekoliko |
|
![]() |
|
Aucuba, euonymus, astilba, dicentra, bergenia, hosta, vinca, hortenzija, fuksija - ovo kod mene uspijeva u hladu |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
hej draga,sve mi je prekrasno,ali sto me fuksija obori..sad znam sto mi je sljedece za kupit,a bila sam odustala od njih,jer mi nece pa nece..
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Imam jedno pitanje a da ne otvaram novu temu, jednostavno ću pitati ovdje. Dobila sam još jedan mali vrtić , kojim sa preštihala, ali je problem jer je cijeli ali baš cijeli dan u hladu. Trebam savjet šta da posadim u njega, to jest šta uspijeva u hladu. Da li smiju ruže??? |
|
![]() |
|
Drage moje i meni je ova godina prva da sam kupila fuksiju.
Slučajno na placu neka bakica prodavala za 10 kuna, i ja normalno odmah kupila, i tek poslije se sjetila da ne smije na sunce nego u hlad. Tako da ću je držati iza kuće , pa ćemo vidjeti da li će uspjeti.
Kontesa ako moja preživi svakako može razmjena.
|
|
![]() |
|
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
Sve je super i sve je za pet..ružica na tegli,ružica u tegli baš fora . mene fuksije ne vole to zato jer ja njih obožavam i svaka ugine ..možda opet probam |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ček..fuksija već cvateee?
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
pozvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 221 |
Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ajmeeee, proljeće tegla je mrak.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |