kaca-moja salvetna.. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 80> |
Korisnik | ||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
cure drage ljubim vas sve redom,hvala vam na prekrasnim komentarima,zlatne ste
![]() ![]() nesto sam zaboravila napomenit,prvi put sam ljepila print,a da ga nisam prethodno namocila,razlika ogromna ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
Ja print nikad ne močim u vodu, samo premažem podlogu ljepilom i zatim na onom najlonu ili kako se to već zove košuljici za dokumente stavim print i dobro ga namažem ljepilom. Onda sve zajedno sa vrećicom prislonim na podlogu i izravnam pa ponovo premažem ljepilom i ispadne super. To sam vidjela negdje na netu, ali kako ja ne pamtim baš najbolje (Godine valjda) ne znam gdje sam to vidjela
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
i ja sam to negdje vidjela,ali mi je isparilo iz memorije(da je bar samo to ![]() ![]() |
||
![]() |
||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
Ovo je baš zanimljiva informacija. Budem probala jer baš nešto radim s printom. Meni se boja ne razlije tj. neizblijedi mislim da to ovisi i o printeru
|
||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
Kako sam se ugodno iznenadila...vidjevši tvoje radove. Božić nam dolazi i tvoji radovi će ga dodatno uljepšati. Kao što i Izzy kaže nisam ni ja ljubitelj plave boje, ali gledajući ovu tvoju tacnu...mislimda ćeš me natjerati da ju i ja zavolim....Prekrasna je. |
||
![]() |
||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
|
anđeoska faza ti je predobra
|
||
![]() |
||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
|
svi radovi su mi posebni, i to svaki na sovj način... prvi - prekrasan odabir motiva, anđelčići su preslatki, onda onaj na gipsanom odljevku (takve sam lani sa klincima u školi radila), oni su mi tako posebni zato što su jednostavni, atime i jedinstveni, sličica na daščici - isti motiv kao i kod mene, slična idjea i slična razradba, a opet,s vak na sovj način... ali tacna.. tacna me se posebno dojmila... oduševljena sam njome
|
||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
||
![]() |
||
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
|
Ja sam za razliku ljubiteljica plave i tacna mi je tako sjela.
Divne su mi i ruže i izvedba!
|
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Dugo me nije bilo tu, a sad mi je skoro drago. Toliko novih radova, prekrasnih. I oni raniji su bili krasni, ali ovi su jednostavno - drugačiji.
Bravo. |
||
![]() |
||
Dacky ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 21 Listopad 2009 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 42 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
|
kaćo tacna je prekrasna,prava starinska, romantična, baš po mom guštu!!
![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Auuuuu Kaća morat ću ja češće otputovati, jer čim me nema par dana, ti staviš "čuda" na forum.
vraćala sam se par puta, da se svemu nadivim.
Samo ću reći: nemoj da ti se dogodi više da ne objavljuješ ovako dugo svoje prekrasne radove!!!!
Na što si lijepila one anđeoske odljeve???
|
||
![]() |
||
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
|
??? i kako sad da se odlucim sto mi je najljepše???
![]() |
||
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
||
![]() |
||
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
Stvarno bi mogla! Već sam gore napisala kako bi dobro sjela sa onim mojim kompletićem za kavu, ili uz onu kantu i stolić
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
|
cure drage najljepsa vam hvala,od srca..
||
![]() |
||
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
|
Zimska charolija, plochica je prekrasna!!! Izvedba je zaista za desetku! No pazhnju mi je privukla ova tvoja tacna...
Iako nisam ljubitelj plavo bele kombinacije moram reci da fantastichno izgleda... Jel to blinding gel (ako sam dobro upamtila naziv) bio u upotrebi? :) Kutovi su VRH! Prelepo! |
||
![]() |
||
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
|
evo i mene! draga radovi su ti pre,pre... što je i karakteristično za tebe.
neman vrimena sve iskomentirati, još sam u trci, al se (nadam se), uskoro vidimo. pozz ![]() |
||
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
||
![]() |
||
|
lilian hvala puno
![]() hvala maslini na ovoj jedinstvenoj salveti ![]() renci najljepsa hvala ![]() ![]() |
||
![]() |
||
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
|
Kaća draga , pregledala sam sve tvoje radove i to ponovo, šta da napišem a da cure već nisu napisale, stoga uz njihovo dopuštenje potpisujem sve njihove pohvale za tvoje radove.
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |