Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kaca-moja salvetna..
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

kaca-moja salvetna..

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5556575859 80>
Korisnik
Poruka
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2009 u 20:21
cure drage ljubim vas sve redom,hvala vam na prekrasnim komentarima,zlatne stesmile79smile77
nesto sam zaboravila napomenit,prvi put sam ljepila print,a da ga nisam prethodno namocila,razlika ogromnaThumbs%20Up..kad smocim papir boje mi jako izblijede,i tako se najcesce pokvari ljepota isprintanog motiva..jes da je malo teze lijepit "na suho",ali vrijedi truda..a da nebi ostetila print dok sve izravnam i dobro priljepim preko motiva stavim najlon vrecicu za domacinstvo,i preko nje dricam do mile voljeWinksmile79
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2009 u 20:56
Originalno poslano od člana kaća43 kaća43 napisao:

cure drage ljubim vas sve redom,hvala vam na prekrasnim komentarima,zlatne stesmile79smile77
nesto sam zaboravila napomenit,prvi put sam ljepila print,a da ga nisam prethodno namocila,razlika ogromnaThumbs%20Up..kad smocim papir boje mi jako izblijede,i tako se najcesce pokvari ljepota isprintanog motiva..jes da je malo teze lijepit "na suho",ali vrijedi truda..a da nebi ostetila print dok sve izravnam i dobro priljepim preko motiva stavim najlon vrecicu za domacinstvo,i preko nje dricam do mile voljeWinksmile79

Ja print nikad ne močim u vodu, samo premažem podlogu ljepilom i zatim na onom najlonu ili kako se to već zove košuljici za dokumente stavim print i dobro ga namažem ljepilom. Onda sve zajedno sa vrećicom prislonim na podlogu i izravnam pa ponovo premažem ljepilom i ispadne super. To sam vidjela negdje na netu, ali kako ja ne pamtim baš najbolje (Godine valjda) ne znam gdje sam to vidjela
ANĐELKA
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2009 u 21:24
Originalno poslano od člana anđelka anđelka napisao:

Originalno poslano od člana kaća43 kaća43 napisao:

Ja print nikad ne močim u vodu, samo premažem podlogu ljepilom i zatim na onom najlonu ili kako se to već zove košuljici za dokumente stavim print i dobro ga namažem ljepilom. Onda sve zajedno sa vrećicom prislonim na podlogu i izravnam pa ponovo premažem ljepilom i ispadne super. To sam vidjela negdje na netu, ali kako ja ne pamtim baš najbolje (Godine valjda) ne znam gdje sam to vidjela

i ja sam to negdje vidjela,ali mi je isparilo iz memorije(da je bar samo toWink),probam prvom prilikom..a print vise ne mocim,nema sanse..Smile
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2009 u 21:49
Ovo je baš zanimljiva informacija. Budem probala jer baš nešto radim s printom. Meni se boja ne razlije tj. neizblijedi mislim da to ovisi i o printeru
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2009 u 00:43

Kako sam se ugodno iznenadila...vidjevši tvoje radove. Božić nam dolazi i tvoji radovi će ga dodatno uljepšati. Kao što i Izzy kaže nisam ni ja ljubitelj plave boje, ali gledajući ovu tvoju tacnu...mislimda ćeš me natjerati da ju i ja zavolim....Prekrasna je.Smile

Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2009 u 07:11
anđeoska faza ti je predobra
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2009 u 07:58
svi radovi su mi posebni, i to svaki na sovj način... prvi - prekrasan odabir motiva, anđelčići su preslatki, onda onaj na gipsanom odljevku (takve sam lani sa klincima u školi radila), oni su mi tako  posebni zato što su jednostavni, atime i jedinstveni, sličica na daščici - isti motiv kao i kod mene, slična idjea i slična razradba, a opet,s vak na sovj način... ali tacna.. tacna me se posebno dojmila... oduševljena sam njome
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2009 u 14:18
Ja sam za razliku ljubiteljica plave i tacna mi je tako sjela.
Divne su mi i ruže i izvedba!
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2009 u 17:17
Dugo me nije bilo tu, a sad mi je skoro drago. Toliko novih radova, prekrasnih.  I oni raniji su bili krasni, ali ovi su jednostavno - drugačiji.
Bravo.
Na vrh
Dacky View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 42
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dacky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2009 u 18:46
smile120Pregledala sam celu tvoju galeriju odusevila sam se svakim tvojim radom!Treba ti dati orden.Svaka castsmile169
Na vrh
Sasha View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 237
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2009 u 08:15
kaćo tacna je prekrasna,prava starinska, romantična, baš po mom guštu!! smile55i da ne zaboravim, super je osjencana, taman malo ne napadno! 
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2009 u 08:48
Auuuuu Kaća morat ću ja češće otputovati, jer čim me nema par dana, ti staviš "čuda" na forum.

vraćala sam se par puta, da se svemu nadivim.

Samo ću reći:  nemoj da ti se dogodi više da ne objavljuješ ovako dugo svoje prekrasne radove!!!!

Na što si lijepila one anđeoske odljeve???

Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2009 u 08:51
??? i kako sad da se odlucim sto mi je najljepše??? Tongue
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 565
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2009 u 11:04
ova tacna mi je favorit....Anđelka..napravi i ti jednu.....
kaćasmile141
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2009 u 11:13
Originalno poslano od člana Božica Božica napisao:

ova tacna mi je favorit....Anđelka..napravi i ti jednu.....
kaćasmile141

Stvarno bi mogla! Već sam gore napisala kako bi dobro sjela sa onim mojim kompletićem za kavu, ili uz onu kantu i stolić
ANĐELKA
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2009 u 13:42
cure drage najljepsa vam hvala,od srca..vesele me jako vasi predivni komentarismile159smile79
Na vrh
lilian View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilian Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2009 u 00:03
Zimska charolija, plochica je prekrasna!!! Izvedba je zaista za desetku! No pazhnju mi je privukla ova tvoja tacna...
Iako nisam ljubitelj plavo bele kombinacije moram reci da fantastichno izgleda... Jel to blinding gel (ako sam dobro upamtila naziv) bio u upotrebi? :)
Kutovi su VRH! Prelepo!
Na vrh
renn View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 435
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje renn Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2009 u 09:27
evo i mene! draga radovi su ti pre,pre... što je i karakteristično za tebe.
neman vrimena sve iskomentirati, još sam u trci, al se (nadam se), uskoro vidimo.
pozz Smile
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2009 u 12:46
lilian hvala punosmile79,da koristila san blending gel za kutove,a motiv sam sijencila  pinelom na kojem su ostali tek tragovi boje,nakon sto sam obojala kutove..
hvala maslini na ovoj jedinstvenoj salvetismile78,ja također ne volim plavu boju,ali kad sam dobila ovu salveticu odusevila me..
renci najljepsa hvalasmile79,javi se cim "smanjis brzinu",bit ce mi dragosmile79
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2009 u 13:17
Kaća draga , pregledala sam sve tvoje radove i to ponovo, šta da napišem a da cure već nisu napisale, stoga uz njihovo dopuštenje potpisujem sve njihove pohvale za tvoje radove.   smile79
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5556575859 80>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.