LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori | Stranica <1 5556575859 111> |
Korisnik | |
forzicija2005
Trajnica Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divno dvorište prepredivnooooooo!!!!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve što smo i do sada vidjeli je slatko i lijepo, a radujemo se - uvijek - i novostima!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno cvijeće, božur je ogroman, a azalea ima stvarno posebne cvjetove
|
|
život je more
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je već rečeno
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme nisam očekivala ovakvu ljepotu.Pa ti svaki dan imaš neku novu biljku!
Ovo sve u ljubičastom je lijepo ali azaleja je
|
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je predivno..posebno mi je za oko zapela azaleja..predivna je
|
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imala sam danas podužu šetnju tvojim vrtom i baš sam uživala. Ali ne samo da je šetnja užitak, ona je i edukativna, jer kada ti napišeš latinski naziv cvijeta koji ne poznam, ja odmah progooglam i tako nešto i naučim ....... Oduševila si me prekrasno i pedantno posloženim mnogobrojnim teglicama, a u njima svega...... ona cineraria je mrak, kao i žuta kockavica. Ja sam kockavicu sadila u vrt, ali mi po zimi strunula, sada si m i dala ideju, možda i ja pokušam u teglicu , moram te malo kopirati... pa onda Jagodin/tvoj iris, pa ova preprekrasna azaleja... ona je božanstvena. Tvoji božuri će več cvasti, a moji tek izvirili iz zemlje...
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo Lora, stalno dovlačiš nove biljke, jednu ljepšu od druge.
|
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nagledala se i ja te ljepote.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ha, dvorište u sve ljepšoj haljinici. Božur je predivan i moj cvjeta. Vidiš,vidiš, potočnica nemam, čudno-ha. Vidimo se sutra oko 17,15.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala vam drage moje, ovako me tjerate da si još više dam truda.....a da dovlačim, dovlačim, ako ovako nastavim morat ću u "nazovi" travnjak saditiNadam se da će i on doći na red i da će mi ga konačno doći preurediti....
Danas sam se naradila, čistila i sadila novosti iz Bau....Ako stignem ujutro poslikam i objavim što je to novo....
Triša šetala si vrtom, zašto nisi pitala za Miosotis, sigurno bi dobila.Za sutra dogovoreno....
Kat.Rea, jesu crijepovi, zbog njih sam skoro dobila po repu, jer sam razbijala cijele
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo svratila ja malo kod tebe Lora u noćnom terminu...Vrt je super ali u živo je .Danas sam naime bila u obilasku vrta u živo....Padala je i kiša,ali nije nam smetala, jer sam morala pregledati sve u detalje...Sve je lijepo i uredno, sve na svom mjestu, a cvijeća u kući i u dvorištu ko u priči...
Lora moram ti se ovdje zahvaliti za današnje instrukcije vezano za slike...Sve je ok i uspjela sam napraviti kako si mi rekla....Pogledaj pod Plavo cvijeće i Žuto cvijeće gdje sam stavila nekoliko slika...
|
|
sutra je novi dan
|
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kao i kod Triše i kod tebe mi je pao u oči "tvoj Jagodin" iris - baš je lijep.
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
azaleja
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Morala sam navrati.
Lonicera mi se stalno vrti po glavi. Kako i nebi, podnosi minus, cvate cijelo ljeto, naraste 10 metara. Sad planiram, kako i kada maznuti auto. MM spava u krivo vrijeme |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lupetala sam se po glavi da se sjetim što sam ti trebala pronaći i evo
|
|
|
|
Lora
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zaista vas volim vidjeti u mom skromnon vrtu, baš ste drage.....
Šmrčkice, hvala za savjet za ruže....
A sada je već vrijeme da vam pokažem što sam upecala u Bau.....
Prvo ono ciljano, što sam planirala
Lonicera brownii Dropmore Scarlet posadjena na mjestu Clematisa Piilu/nad lukom
Evo slike
Clematis montana "Grandiflora"
i slika
Clematis Piilu je sada na drugom mjestu
Fucsia mala 29 kuna / Velike su bile oko 60 kuna/
A ova Columnea cracatau je sama poletjela za mnom
Codiaeum- Croton. Moj stari, stari, nešto zeza, pa će završiti u izolaciju na balkon
Za ovo je kriva Triša. Išla je prije kave na poštu u Konzum, a onda predložila idemo malo pogledati cvijeć......
Pogledati ha.....ma tko može samo gledati. Narvno upala je
Calceolaria
i Helycrisum petiolare
Nastavljam......
|
|
|
Lora
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Izvinjavam se na duploj slici Lonicere, ali danas ne znam što je ne uspijevam je skinuti, molim moderatore da to učine
A evo i još malo slikica
Hoyina Aubreetia cvate
Narcissus Rip van Winkle
Jedan od zumbula
Korijenkina Anemone se lijepo razvija
Graptopetalum je počeo cvasti
Super stara Kalanchoa
Gerani posloženi
I Lunaria prekrasno svate
I to bi bilo sve.......do dalnjega......
|
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad sam ljubomorna, ona ima loniceru a ja je vidjela i nisam je zgrabila
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 5556575859 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |