Hercegovački vrt |
Odgovori | Stranica <1 5556575859 76> |
Korisnik | |
acer69
Upravo klijam Pridružen: 08 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 143 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
11111
Trajnica Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ufffff...ništa ne mogu izdvojiti....SVE je prilipoooo ....ej ...koliko ti vrimena triba za sve to zaliti
|
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala tikvić, bas sam neznalica
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a lantana stablašica
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Acer to je vrtna kopriva, jako zahvalna jednogodišnja biljka. Jednom je zasadiš i imaš je godinama, jer se sama zasijava.
11111 treba mi dnevno bar tri sata, i to da zalijem pola vrta i sve lončanice. Mari |
|
tikvić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
crnooka suzana
Uploaded with Uploaded with ImageShack.ustp://imageshack.us]ImageShack.us[/URL] Iako je jakobinia jako mala, obradovala me je sa jednim cvijetom, Uploaded with ImageShack.us ovaj bijeli močvarac ima ogroman cvijet, Uploaded with ImageShack.us |
|
tikvić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
veronika sijana ovog proljeća,
Uploaded with ImageShack.us vanilin grm, Uploaded with ImageShack.us digitalis trajnica, takođe ovogodišnji sijanac, Uploaded with ImageShack.us |
|
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nikad nisam ni vidjela ni čula za ratibidu ali mi je
Cijeli vrtek prekrasan, definitivno dolazim opet |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
acer69
Upravo klijam Pridružen: 08 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 143 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ljubomorna sam na tvoju Suzanu.Puno,puno je ljepša od moje.Bijeli močvarko ti je extra lijep.A tek jakobinija.......
Molim te ostavi mi sjemena od tog Digitalisa i one vrtne koprive.
|
|
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo i mene prošetah malo kroz tvoj vrt samo da se javim da sam bila tu i vidjela mnogo lijepog
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga očarala su me sva oko u tvom prekrasnom vrtu
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jooooj pa jako mi je bilo lijepo u šetnji tvojim vrtom Tikvić stvarno sve lijepo i zdravo izgleda pogotovo moram pohvaliti močvarke i dature
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno je u tvom vrtu
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Morala sam se vratiti malo unazad, prekrasno je kod tebe, svaka čast !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
šetam i uživam u tvvom raju,zaista je raj na ovoj žegi
|
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pregledala sam sličice tvoga vrta od prve do zadnje. Najprije sam se dobro nasmijala s početnim postavljanjem sličica (bez imalo zlobe), a zatim si me zadivila bogatstvom svog cvijeća i pažnjom koju mu posvećuješ. Izbor cvjetova, kombinacije, boje - ma sve ti je prekrasno!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tikvic draga , bila sam kod tebe i tak mi se je opet sve dopalo ! Mislim da sam vidjela albiciju (?) ! Je to ta od koje si ti meni sjeme poslala ?
|
|
tikvić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ksen,Acer, Fany, Belina, Konte, Kaktusić, Glikica, Sarajka, Andina, Monn, Gute fee sve vas !
Acer ne sjeme, već biljkice! Gute Fee da sjeme je od teg drveta! |
|
tikvić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1 5556575859 76> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |